50 gr olduguna emin misin cok az cunku 500 mu yoksaBir haftada almışlar. Bugün 19. Günleri. Tam 1 aylık olunca tekrar doktora götürcem bakalım. Benim küçük 45 ml büyük 60 ml ile doyuyor. Ama ben uyandıklarında ilk önce meme veriyorum bırakana kadar emziriyorum. Üstüne mama takviye yapıyorum ancak öyle uyuyorlar
Nasil yetisiyorsun digeri aglamiyor mu ben birini emzireyim diyorum digeri de aglamaya basliyorBir haftada almışlar. Bugün 19. Günleri. Tam 1 aylık olunca tekrar doktora götürcem bakalım. Benim küçük 45 ml büyük 60 ml ile doyuyor. Ama ben uyandıklarında ilk önce meme veriyorum bırakana kadar emziriyorum. Üstüne mama takviye yapıyorum ancak öyle uyuyorlar
Emzirme yastıklarından alıp ikisini aynı anda emzirmeyi deneyin bence böylelikle sütünüzde artarNasil yetisiyorsun digeri aglamiyor mu ben birini emzireyim diyorum digeri de aglamaya basliyor
50 gr. Dr ilk iki haftada doğum kilosuna ulaşır yani verdiği kiloyu alır sonraki 1 ayda da kilo almaya başlar dedi. Kontrole bir haftalıkken gitmiştik50 gr olduguna emin misin cok az cunku 500 mu yoksa
Diğeri ağlıyor o sırada ağlayana mama yapıyorum bi taraftan emziriyorum bi taraftan diğerine mama tutuyorum. Sonra yer değiştiriyorum yani emzirdiğime mama veriyorum mama verdiğimi emziriyorum o şekilde tam doymuş oluyorlar. Evet çok zor oluyor çok komik hallere bürünüyoruz ama ancak o şekilde idare ediyorum :)Nasil yetisiyorsun digeri aglamiyor mu ben birini emzireyim diyorum digeri de aglamaya basliyor
İkiz emzirmede kolay oluyor mu yastıkla denedin miEmzirme yastıklarından alıp ikisini aynı anda emzirmeyi deneyin bence böylelikle sütünüzde artar
Evet dogru bizimkiler kuvezde kalmisti o donem50 gr. Dr ilk iki haftada doğum kilosuna ulaşır yani verdiği kiloyu alır sonraki 1 ayda da kilo almaya başlar dedi. Kontrole bir haftalıkken gitmiştik
Allah kolaylik versin bizeDiğeri ağlıyor o sırada ağlayana mama yapıyorum bi taraftan emziriyorum bi taraftan diğerine mama tutuyorum. Sonra yer değiştiriyorum yani emzirdiğime mama veriyorum mama verdiğimi emziriyorum o şekilde tam doymuş oluyorlar. Evet çok zor oluyor çok komik hallere bürünüyoruz ama ancak o şekilde idare ediyorum :)
Bende tek bakiyorum zor bir durum allah yardimcimiz olsunKizlar nasilsiniz firsat bulup yazamadim bir turlu bebeklere kendm bakiyorum zor oluyor cidden biri memeyi emiyor digerine tutturamadim canm sklyor buyuzden biri mamayi icnce hemen kusuyo suru ictgnde oyle degil ama.ben birine 60 cc digerine 85-90 cc veryorum Rabbim tum ikiz annelerinin yardmcsi olsun 2 saattir uyumanak icin mucadele ediyorlar ama sonunda uyudular
Ben denemedim çünkü sütüm yoktu ama deneyen biri söylemişti 15 ay emzirmiş mama da vermemiş hamile kaldığı için bırakmış emzirmeyiİkiz emzirmede kolay oluyor mu yastıkla denedin mi
Ben korse kullanmıştım ilk bir ay ama düzenli olarak değil hem zaten 1 aydan sonra çok yavasta olsa gidiyo tabi dikkat edilirseKızlar mama vermek sizin tercihiniz mi yoksa dr mu önerdi?
Bnm bebeklerim bugün 8 günlük oldular ,dr iki saatte bir uyandır ve emzir dedi,uyanıyorlar zaten ağlıyorlar emziriyorum ama bazen aynı anda uyanırlar ise biri beklerken diğeri uyuya kalıyor
Bazen de deli gibi emiyorlar çıkarıyorlar geri
Birde şu an halen Kocaman bir karnım var,3. Karnımda kalmış gibi:) bu ne Zaman geçecek çok mutsuz oluyorum bn normal halimize ne zmn döneriz?
Evet canim sut az ya da ikisine yetismek inkansiz ondan mama takviyesi yapiyoruzKızlar mama vermek sizin tercihiniz mi yoksa dr mu önerdi?
Bnm bebeklerim bugün 8 günlük oldular ,dr iki saatte bir uyandır ve emzir dedi,uyanıyorlar zaten ağlıyorlar emziriyorum ama bazen aynı anda uyanırlar ise biri beklerken diğeri uyuya kalıyor
Birde şu an halen Kocaman bir karnım var,3. Karnımda kalmış gibi:) bu ne Zaman geçecek çok mutsuz oluyorum bn normal halimize ne zmn döneriz?
Ben 12 gun önce dogum yaptm dikiş yerm enfksyn kanıyo korse giyemdm kendlgndn indi suan hafif var az kilolu göbekli biri gbiymKızlar mama vermek sizin tercihiniz mi yoksa dr mu önerdi?
Dogumdan 7 gun sonra giydim birdaha cikarmadim hep giy gece yatarken de daha cabuk iniyo tabi tam olarak inmesi bir seneyi bulurKızlar mama vermek sizin tercihiniz mi yoksa dr mu önerdi?
Amin canim biri 3400 digeri 3700 bazen ayni anda cikrtiyor bazen biraz bekldkten sonra cokelek gibi sulu kusuyo srninkiler ne durymdalar?Bende tek bakiyorum zor bir durum allah yardimcimiz olsun
Benimkilerden birinde de kusma var erken dogan beneklerde olabiliyormus mamayi aynen mi cikariyor cokelek gibi mi kac kilo oldular canim kac gunlukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?