- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
Cinsiyet tabikide öenmli değil ama insan merak ediyor ben ediyorum doğrusu ve ondan sordum, hazırlık yapmak açısından vsBazi arkadaslar belli oldu fln yazmis demekki yakinda belli olacak saglikli bebek olsunlarda cinsiyet onemli degil
Herseyden iki tane yapicaz :))) cok isimiz var coookCinsiyet tabikide öenmli değil ama insan merak ediyor ben ediyorum doğrusu ve ondan sordum, hazırlık yapmak açısından vs
Evet ya o daha bir heyecan katıyor zaten , Allahım sağlıcakla doğmalarını nasip etsin bizlere :) çok tuaf bir duygu ,Herseyden iki tane yapicaz :))) cok isimiz var coook
Amin insallah arkadasim.senin ilk bebeklerin galiba bende 3 cocuklu olucam :)Evet ya o daha bir heyecan katıyor zaten , Allahım sağlıcakla doğmalarını nasip etsin bizlere :) çok tuaf bir duygu ,
Evet ilk bebişlerim :) ohh ne güselll Allah uzun ömürler versin hepsine :)Amin insallah arkadasim.senin ilk bebeklerin galiba bende 3 cocuklu olucam :)
Canım hoşgeldin ben 6.haftadan beri sürekli kusuyorum daha yeni yeni bişiyler yemeye başladım inan ki çok zor ama rabbim daha başka zorluk vermesin bi şekilde atlatcaz bu günleri halsizlik yorgunluk Bende de çok.Merhaba arkadaslar bende sizler gibi ikiz bebeklerime hamileyim 10hafta 2gun.bebim ikinci gebelig alti yasinda bir kizim var.benim sabah kusmam oluyo genelde ama gun icindede hrp bulanti hissim var.koku hassasiyetim cok fazla ozellikle sokakta sigara icenlere deli oluyorum.hep yatmak istiyorum halsizlik diz boyu ev isi yapamiyorum insallah bu hisler biran once gecer.kizimla ilgilenmekte zorluk cekiyorum odevleri fln.insallah biran once bu zorlu surecimizi sag sal atlatiriz saglikla.burda birbirimize destekte olalim.daha once dogum yaama ragmen ne yalan soyleyim dogum korkusuda erken sarmaya basladi beni.hepimize gecmis olsun diliyorum
Canım sende hoş geldin evet genelde ikiz bebisler erken geliyor benimde mayıs görünüyor ama nisan ortalarında olur sanırım hayırlısıyla geçseydi zaman yavrularımıza kavuşurduk.Merhaba, bende 9+4 günlük ikizlere hamileyim :) 4 hafta sonra kontrolumuz olacak ve benimde mayıs görünüyor ama 3-4 hafta erkenden doğum olacağını söyledi doktor :) çok heyecanlıyım
Hoşbuldummm :) İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanırmış doktor öyle demişti inşallah mide bulnatılarımız biter , benim erkenden göbüşüm çıktı sizlerinde öylemi?Canım sende hoş geldin evet genelde ikiz bebisler erken geliyor benimde mayıs görünüyor ama nisan ortalarında olur sanırım hayırlısıyla geçseydi zaman yavrularımıza kavuşurduk.
Canım benim biri belloldu erkek diğeri göstermedi:)İkizlerde hangi haftada belli oluyormuş cinsiyetler bilen varmı ? 13.cü haftada ense ve burun ölçüsü alınacak ozaman belli olurmu sizce cinsiyetler?
Canım benim baya belirginleştiHoşbuldummm :) İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanırmış doktor öyle demişti inşallah mide bulnatılarımız biter , benim erkenden göbüşüm çıktı sizlerinde öylemi?
sağlıcakla doğsun yavruşlarımız :) diğeri kızmı acaba utangaçlığından mı göstermedi ne :) :) :)Canım benim biri belloldu erkek diğeri göstermedi:)
Valla doktor amcası baya uğraştı göstersin dye ama yooo bizimki inatçı çıktı göstermedi bizimde aklımıza kız mi acaba sorusu geldi:)))sağlıcakla doğsun yavruşlarımız :) diğeri kızmı acaba utangaçlığından mı göstermedi ne :) :) :)
Merhaba canım hoşgeldin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah minnoslar benimde 6.haftada bi kanama olmuştu iğnelerle ilaçlarla durdu dinlen diycem ama senin için zor olur vakit buldukça dinlen:)Merhaba arkadaslar bende 9+1 ikiz bebeklere hamileyim ikibucuk yasindada bir oglum var ilk oglumada ikizlerimede tup bebekle hamile kaldim.ilk oglunda cok guzel rahat bir hamilelik yasadim calisiyordumda ayni zamanda ama ikiz gebelik zormus 6.haftamda kanamam oldu suan rahim icinde kanama devam ediyo cok sik kasik ve bel agrim var dinlenmeye cok vakit bulamiyorum malum 2.5 yasinda tam oyun caginda bir oglusum var hepinize sorunsuz hayili hamilelik ve dogumlar dilerim.bende biran once bu riskli donemi atlatip bebislerimin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum
Ben tup bebek tedevisiyle kaldim canimMerhaba kizlar ..nasil hamile kaldiniz..
Ikiz bebislere..
Merhaba canım hoşgeldin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah minnoslar benimde 6.haftada bi kanama olmuştu iğnelerle ilaçlarla durdu dinlen diycem ama senin için zor olur vakit buldukça dinlen:)
Hoşgeldin canım , evet ikiz gebelik zor , zaman geçmek bilmiyor ama inşallah atlatacağız bu dönemleriiMerhaba arkadaslar bende 9+1 ikiz bebeklere hamileyim ikibucuk yasindada bir oglum var ilk oglumada ikizlerimede tup bebekle hamile kaldim.ilk oglunda cok guzel rahat bir hamilelik yasadim calisiyordumda ayni zamanda ama ikiz gebelik zormus 6.haftamda kanamam oldu suan rahim icinde kanama devam ediyo cok sik kasik ve bel agrim var dinlenmeye cok vakit bulamiyorum malum 2.5 yasinda tam oyun caginda bir oglusum var hepinize sorunsuz hayili hamilelik ve dogumlar dilerim.bende biran once bu riskli donemi atlatip bebislerimin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum
Bu arada karniniz ne durumda basladimi buyumeye benim 9 haftalik olmssina ragmen belirginlesmeye basladi bileHoşgeldin canım , evet ikiz gebelik zor , zaman geçmek bilmiyor ama inşallah atlatacağız bu dönemlerii
Benim daha ilk aydan gaz ve hazımsîzlık tan dolayı en az 5 aylık gibi bir karnım var. O bebek değil , kilo diyenlere gıcık oluyorumBu arada karniniz ne durumda basladimi buyumeye benim 9 haftalik olmssina ragmen belirginlesmeye basladi bile
Yani iki tane can taşıyoruz şişecek tabikide, sinir ediyor insanlar benideBenim daha ilk aydan gaz ve hazımsîzlık tan dolayı en az 5 aylık gibi bir karnım var. O bebek değil , kilo diyenlere gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?