2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canım hoşgeldin ben 6.haftadan beri sürekli kusuyorum daha yeni yeni bişiyler yemeye başladım inan ki çok zor ama rabbim daha başka zorluk vermesin bi şekilde atlatcaz bu günleri halsizlik yorgunluk Bende de çok.

Merhaba, bende 9+4 günlük ikizlere hamileyim :) 4 hafta sonra kontrolumuz olacak ve benimde mayıs görünüyor ama 3-4 hafta erkenden doğum olacağını söyledi doktor :) çok heyecanlıyım
Canım sende hoş geldin evet genelde ikiz bebisler erken geliyor benimde mayıs görünüyor ama nisan ortalarında olur sanırım hayırlısıyla geçseydi zaman yavrularımıza kavuşurduk.

Canım sende hoş geldin evet genelde ikiz bebisler erken geliyor benimde mayıs görünüyor ama nisan ortalarında olur sanırım hayırlısıyla geçseydi zaman yavrularımıza kavuşurduk.
Hoşbuldummm :) İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanırmış doktor öyle demişti inşallah mide bulnatılarımız biter , benim erkenden göbüşüm çıktı sizlerinde öylemi?

İkizlerde hangi haftada belli oluyormuş cinsiyetler bilen varmı ? 13.cü haftada ense ve burun ölçüsü alınacak ozaman belli olurmu sizce cinsiyetler?
Canım benim biri belloldu erkek diğeri göstermedi:)

Hoşbuldummm :) İkiz gebeliklerde daha ağır yaşanırmış doktor öyle demişti inşallah mide bulnatılarımız biter , benim erkenden göbüşüm çıktı sizlerinde öylemi?
Canım benim baya belirginleştidun esim bile şaşırdı ya senin gobus belloluyor dyo:)

sağlıcakla doğsun yavruşlarımız :) diğeri kızmı acaba utangaçlığından mı göstermedi ne :) :) :)
Valla doktor amcası baya uğraştı göstersin dye ama yooo bizimki inatçı çıktı göstermedi bizimde aklımıza kız mi acaba sorusu geldi:)))

Merhaba arkadaslar bende 9+1 ikiz bebeklere hamileyim ikibucuk yasindada bir oglum var ilk oglumada ikizlerimede tup bebekle hamile kaldim.ilk oglunda cok guzel rahat bir hamilelik yasadim calisiyordumda ayni zamanda ama ikiz gebelik zormus 6.haftamda kanamam oldu suan rahim icinde kanama devam ediyo cok sik kasik ve bel agrim var dinlenmeye cok vakit bulamiyorum malum 2.5 yasinda tam oyun caginda bir oglusum var hepinize sorunsuz hayili hamilelik ve dogumlar dilerim.bende biran once bu riskli donemi atlatip bebislerimin cinsiyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum

Merhaba canım hoşgeldin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah minnoslar benimde 6.haftada bi kanama olmuştu iğnelerle ilaçlarla durdu dinlen diycem ama senin için zor olur vakit buldukça dinlen:)

Sagol canim insallah hepimiz saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza.evet firsat buldukca artik dinlenmeye calisiyorum:)
Merhaba canım hoşgeldin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah minnoslar benimde 6.haftada bi kanama olmuştu iğnelerle ilaçlarla durdu dinlen diycem ama senin için zor olur vakit buldukça dinlen:)

Hoşgeldin canım , evet ikiz gebelik zor , zaman geçmek bilmiyor ama inşallah atlatacağız bu dönemlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…