2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44

Benim 2 ay filan surmustu inmesi ama yinede biraz kaliyor. Tam toplanmasi 1 yili buluyor.

Beybilerim 10 günlük oldular :) gündüz bakıcı rahatlatıyor beni ama gece sürekli uyanıyoruz emme telaşındalar :) annem benimle ama o gidince ne yaparım bilemiyorum

Göbeğim yarı yarıya indi,pek iştahım yok gibi zaten yorgunluktan yemek yemeyi de unutuyorum:)

Yine de çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin

Selensu, ikizlerini ayni odada uyutabiliyor musun? Birisi uyandiginda digerinide uyandir miyor mu?

Cok derin uykuda olduklari sueece uyanmiyolar merak etme ama hisleri cok kuvvetli onu kesinlikle anladim cunku uykuda biri ses cikardikca digeride ses cikariyo allahim isteyen herkese versin

Gobegi hic dert etme , 2-3 aya birseyin kalmaz , bnm alti ay oldu, hamile kaldigim kilonun altina indim , 23 kilo verdim.

Selensu, ikizlerini ayni odada uyutabiliyor musun? Birisi uyandiginda digerinide uyandir miyor mu?
Merhabalar
Bugün 18. Günleri,aynı yatakta uyuyorlar
Her zaman değil ama bazen birbirlerini uyandırıyorlar:) o Zaman da bir şekilde aç değillerse mırmır edip geri uyuyorlar
Kızımın sesi narin de oğlum bir felaket:) ben birbirlerine alışmaları açısından aynı yerde uyutma taraftarıyım

15. Günde kontrolleri vardı bu arada doğum kilolarına geri ulaşmışlar o yüzden mama yok dedi dr iki hafta sonra tekrar bakacak

Merhaba anneler bugun 44 gunluk bebişlerim 33 hafta 5 gunluk dogdular 1 aylıkken kızım 2625 oglm 3200 du şuan nekadrlar bilmiyorum 11 gun kuvozde kaldular biberona alıştılar ne yaptysam memeyı tutturamadım oyuzde sagıp verıyorum emzirme olmayınca sutum de cok az gunluk 300 cc falan çıkıyo gerısı mama veriyorum sizler nasıl besliyosunuz kac ogun kacar cc kacar saat arayla veriyosunuz ben 7 ogun verıyorum 4 4 3 3 3 4 4 saat aralıklarla kızıma toplam 475 ogluma 525 cc mama + anne sutu veriyorum kızım en fazla 75cc içiyo ama oglum 90cc içimekte zorlanıyo heryerde mamaların arkalarında da yazıyo1 aydan sonra 3 olcek 90cc ogun başı içebilir içmeli gibilerinden ama ogluşum zorlanıyo bende zorla bitirtiyorum ama dogru mu yapıyorum bilmiyorum sizler nasıl besliyosunuz bana bi öneriniz olur mu

Selam Allah anali babali buyutsun, mamalarin arkasinda yazanlara bakma ben ilk 3 ay sadece anne sutu verdim daha sonra minnoslar buyuyunce yetmemeye basladi drumiz 2 olcek mama yap en fazla demisti ve yani toplam 70 cc mama gunde 2 ogun yiyorlardi,bnmkiler 3 ayi gecmisti simdi 6 ayliklar 100'yada 120 veriorum, 100 cc cok cok fazla gelir ,2 olcek yap

Sagol canım baktım forumlara falan da 1 aylıktan küçükler bile 300 400 cc den bahsetmişler benim bebiş yemekte zorlannca dedim iştahsız bi sorunmu var yada cok mu geliyo diye şüpeye düştüm keşke sadece anne sütü verebilsem ozaman agladıkça ver memeyi gerisini düşünme en güzeli ama olmadı malesef peki hangi mamayı kullanıyosunuz

Canim anne sutunu dert etme, gerekli olan anne sutunu almislar zaten,o zamanlar hipp combioyic kullandim, iyi bir mamadir, bnm minnoslar kabiz olunca degistirdim, cogu bebek hippte kabiz olmuyor bnmkiler oldu, simdi biri aptamil comfortmil bir topferin keci sutu mamasini yiyor, ikisine farkli mama kullaniyorum, deneye deneye bulduk yani:) bir sure sende oyle yaparsin, sonra belli bir mama da kalirsin

Anla
Anladım canım bende aptamil prematıl kullandm şimdi aptamil 1 e gectım zor içti bibrronu belkı sevmedi dedim bebelac 1 verdim onuda isteksiz yediler kutular bitsin bende hipi deniycem tesekkr ederm tavsyelerın için

Kizlar benim bebislerden birisinin surekli burnu tikaniyor zor emiyor iyice istahi azaldi cok üzülüyorum bu duruma serum fizyolojik yapiyorum surekli ama bana misin demiyor genzinde mukus biriktigi icin ara ara da kusuyor sizlerde de var mi boyle bi durum

Bu arada bende aptamil 1 kullaniyorum emzirdikten sonra veriyorum ne kadar icerlerse artik genelde 30 yada 40 ml icip birakiyorlar...1 aylik olduk kilo alimlari gayet iyi cikti doktor ayni mamaya devam et demekki besliyor dedi ama dedigim gibi burun tikanikligi iyice bozdu beslenme duzenimizi napacagimi şaşırdım

Benimkilerin de burunları tukanıyo aynen genizi dolu gibi bende serum fizyolojk damlatıp burun aspratoruyle temizliyorum hergün bide buhar makinesi calıştırıyorum nem veriyo burun tıkanıklıgını azaltıyomuş

Mrb benim bebişler de 33+6 doğdu süt konusunda ne kadar istesem de Malesef ki yeterli miktarda çıkmıyor sağarak veriyorum ama günlük çıkan miktar 30cc hiçe artmadı bende mecbur mama veriyorum hipp pre verıyorum saat olarak belli bir düzenim yok bazen 2 saat bazen 3 saat arayla 60-70 ml gibi içiyor lar 38 günlük ken kızım 2600 oğlum 2700 çıkmıştı benım kiler daha küçük belkide ondan verdiğim miktar yetıyordur benım kızımda küvezde kaldığından hiç ememıyor zaten oğlum emiyor ama yeterince gelmediğinden basıyor çığlığı doktorum kilo alımı iyi dedi bende mamayı çok zorlamıyorum yiyebildikleri kadar

Anladim benim dr gunluk kilox160 formuluyle bir miktar belirledi 24 saat icinde bu miktari yedir dedi bende ugrasiyorym kizim emiyo oglum da artik zor da olsa tutmaya basladi memeyi ama emzirerek bu miktari nasil tuttrurum ki yeterince yermi doymazsa aglat uyanir degilmi tekrar sarilik olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…