- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Canim gaz icin ilac kullaniyorum faydasi gordum bizde kivraniyordukKızlar nasılsınız bebişler nasıl? Bakımlarını nasıl yapıyosunuz uyuyabiliyor musunuz, gazlar ne durumda? Biz gaz sancısından kıvranıyoruz uyuyamıyoruz. Gaz için çözüm bulan var mı? Mama ne kullanoyorsunuz? Ben aptamille başladım gaz yapıyor dediler bugün bebeleca başladım bakalım bı nasıl olacak
Bende aptamil kullaniyorum ama oyle cok fazla bir gaz problemimiz yok biberon markani degistirirsen belki gazlari azalabilir hava yutuyor olabilirler...bebekler gece 2 defa uyaniyor 2 bebek oldugu icin 4 kez uyanmis oluyorum ama bizde burun tikanikligi problemi var malesef o yuzden esim ve ben surekli diken uzerinde uyuyoruz pek dinlenemiyoruzKızlar nasılsınız bebişler nasıl? Bakımlarını nasıl yapıyosunuz uyuyabiliyor musunuz, gazlar ne durumda? Biz gaz sancısından kıvranıyoruz uyuyamıyoruz. Gaz için çözüm bulan var mı? Mama ne kullanoyorsunuz? Ben aptamille başladım gaz yapıyor dediler bugün bebeleca başladım bakalım bı nasıl olacak
Bende metsil kullanmaya bsşladım ama bi faydasını göremedimCanim gaz icin ilac kullaniyorum faydasi gordum bizde kivraniyorduk
Metsil ilacin adi
Wee nin gaz önleyici olan cam biberonlarından aldım ama o da fayda etmedi anlaşılan çekicez en az 3 ay. Ben gece toplam 2 saat uyumuyorumBende aptamil kullaniyorum ama oyle cok fazla bir gaz problemimiz yok biberon markani degistirirsen belki gazlari azalabilir hava yutuyor olabilirler...bebekler gece 2 defa uyaniyor 2 bebek oldugu icin 4 kez uyanmis oluyorum ama bizde burun tikanikligi problemi var malesef o yuzden esim ve ben surekli diken uzerinde uyuyoruz pek dinlenemiyoruz
Ben gordum demkki degisiyo ac karnina gunde dort defa uc damla bebekler kendileri atiyo surekliBende metsil kullanmaya bsşladım ama bi faydasını göremedim
Ben günde 2 defa 4 damla yapıyorum ondanmı etkilemiyor acaba,bende 4 defa yapayım bakalım değişecekmiBen gordum demkki degisiyo ac karnina gunde dort defa uc damla bebekler kendileri atiyo surekli
Ben sutumu sagiyorum genelde ortalama gunluk 720 ml sut cikiyor arttiriyor 3 veya 4 saatte bir sagiyorumKizlar benim bebeklerin burnu tikali oldugu icin birkac gun sütümü sagip verdim biberondan hizlica icip yorulmasinlar diye...sonra farkettimki sütüm artmaya basladi mama tuketimimiz azaldi :)sanirim pompa ile sagmak sütü artiriyor
Lansinoh elektirikli pompa ile sagiyorumKizlar benim bebeklerin burnu tikali oldugu icin birkac gun sütümü sagip verdim biberondan hizlica icip yorulmasinlar diye...sonra farkettimki sütüm artmaya basladi mama tuketimimiz azaldi :)sanirim pompa ile sagmak sütü artiriyor
Canim sen uyandiracan iki saatte bir biberonda ver sutunu ve emzik ver onu cektikce guclenir tok ken ver ceksin biraz ceker birakir surekli geri verirsinBenim bebeklerim 6 günlük oldular. Sütüm olmasına rağmen küçüğü almıyor. İlk başta alamıyordu ama şimdi alabilmesine rağmen iki çekip ağlayarak bırakıyor. Sağıp verdim öğürdü. , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ayrıca geceleri uyanamıyor ,mamayı da alamıyor. Bana bir fikir verin lütfen
Sütünü sagdiktan sonra cay kaşığı ile icirmeye çalış biraz guclenince emme refleksi hizlanir birde küçük doganlar genelde daha az istahli oluyorBenim bebeklerim 6 günlük oldular. Sütüm olmasına rağmen küçüğü almıyor. İlk başta alamıyordu ama şimdi alabilmesine rağmen iki çekip ağlayarak bırakıyor. Sağıp verdim öğürdü. , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ayrıca geceleri uyanamıyor ,mamayı da alamıyor. Bana bir fikir verin lütfen
Teşekkür ederim canım ,deneyeceğimCanim sen uyandiracan iki saatte bir biberonda ver sutunu ve emzik ver onu cektikce guclenir tok ken ver ceksin biraz ceker birakir surekli geri verirsin
Gerçekten abla kardeş gibiler ,ama hiç belli de olmaz. Arkadaşın ikizleri ilkokula gidiyor. Doğduğunda küçük olanı şuan iriyarı , büyük olanı ona göre baya zayıf.küçükler kendilerini daha çabuk toplarlarmîş . Tavsiyen ićin Teşekkür ederim canım , deneyeceğimSütünü sagdiktan sonra cay kaşığı ile icirmeye çalış biraz guclenince emme refleksi hizlanir birde küçük doganlar genelde daha az istahli oluyorbenim miniklerden küçük olani ite kaka zorla besliyoruz büyük olan aldi basini gitti ikiz gibi degilde abi kardeş gibi olucak herhalde
Bende de ayni iki gun gelmiyo bitti derken tekrr basliyo gunde bir ikidamla cok degil rengi siyah gibiben de ıki ay kanmam oldu dr kendiliğinden geçer ama zamana bırakmayalım dedi adet düzenleyici verdi kesildi pantolon falan giydiğimde hemen kan geliyordu karnımı sarıyordu heralde geçti diyorum iki gün sonra tekrar geliyordu
Benimde bugun 49.gun azar azar gül Kurusu renginde gelmeye devam edıyordu bugun doktora görundum küçük bir parça kalmış fitil verdi kontrole çağırdı gene geçmesse parçayı alıcaz dedi daha önce niye gelmedin dedi tabi ben 2 çocuğa bakmaktan ihmal ettim..Kzlar 62 gun oldu dogum yapali kanamam leke seklinde devam ediyor benim gibi gunu fazla olup lekelenmesi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?