2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Er

34.haftada dogum yapanlar varmi bebisleriniz kuveze grdimi ciger gelistrci vurdurdunzmu kac kilolardi bebisler yardmci olurmusnz benm de bebisleri 34.haftada alinmasi bekleniyor tansiyon seker sinirda ve serklajliym

34.haftada dogum yapanlar varmi bebisleriniz kuveze grdimi ciger gelistrci vurdurdunzmu kac kilolardi bebisler yardmci olurmusnz benm de bebisleri 34.haftada alinmasi bekleniyor tansiyon seker sinirda ve serklajliym
Canim ben 34 yaptim 15 gun kuvezde kaldilar ciger gelistiriciyi doguma yakin yaptir etkisi on gun cunku
Biri 2400 digeri 2300

Canim ben 34 yaptim 15 gun kuvezde kaldilar ciger gelistiriciyi doguma yakin yaptir etkisi on gun cunku
Biri 2400 digeri 2300
Allahim anali babali buytmeyi nasip etsn kilolarida iyiymis neden 15gun kuvezde kaldilarda aciklama yaptilarmi gebelikte bebeklerin gelisimi nasildi benm bebeklerin biri 1hafta onde gidiyor digeride 3gun ilerde gidiyor kuveze grmelleryle alakali olabilirmi ki

Solunum sikintisi genelde oluyor ciger gelistirici igne yuzde yuz garanti degil benimde ondeydi doguma yakin haftayla uyuma girdi bebislerin kilosu hep iyiydi yani nerdeyse bir bebek kadar bu haftalarda doganlar genelde iki kilonun altinda olur
İlerde olmasi gusel erken dogumlarda ozellikle yumuta ve sut ihmal etme kilo yapiyorvbebislere

Ben 34 de acil doğuma alındım 1800 ve 1840 doğdular kızım 16 gün kuvezde kaldı oğlum yanımda ydı ciğer geliştirici doğuma alındığı m gün yapıldı ama pek faydası olmadı acil olduğu için

Selam kızlar
Bugün beybiler 1 aylık oldular
Oğlan 3500 kız 3050 gr olmuşlar mama gerekli değil dedi dr
Geceler Bnm için yorucu tabi bir onu bir bunu emzirAma kendime hatırlatıyorum sürekli sen istedin bunu diye:)

Gaz problemleri var bugün bir ilaç yazdı dr,sünneti sordum 2. Ayı bekleyelim dedi
Sünnet ile ilgili bilgisi olanlar anlatırsa sevinirim

Karnım çok az kaldı ama göğüslerim çok büyüdü bir şeye sığamıyorum son 2,5 kilom kaldı ama kendimi çok şişko hissediyorum muhtemelen eskiden spor yapıp sıkı olduğumdan şu an sündüm

Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben aptamil bebek sütü kullaniyorum ama bu günlerde bebeklerim cok gazlilar surekli ikiniyorlar ve bir turlu uyuyamiyorlar acaba mamanin markasini degistirsem gazlari azalir mi acaba

Kizlar bugun dogm yapali 57.gun hala kanamam var tam bitti diyorum tekrar geliyo boyle sakir sakir degil de az az once lohsalik sonrasi adet oldum sandim cunku emziremiyorum sutum az ve bebeklerim tutmadi emmediler bende sagiyorum ama emzirme gibi olmuyo tabi hal boyle olunca adet oldm sandim ama bu adet degil belli oldu bukadar uzun adet olmaz sizlerde durum ne baska hicbir sikayetm yok

Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben aptamil bebek sütü kullaniyorum ama bu günlerde bebeklerim cok gazlilar surekli ikiniyorlar ve bir turlu uyuyamiyorlar acaba mamanin markasini degistirsem gazlari azalir mi acaba
Bebelac gold kullaniyorum pek gaz problemimiz yok ilk bas 4 5 gun surdu kaka yapmalari su an 2 3 gunde bir yapiyolar fakat gaz damlasi ve zeytin yagi katiyorum namalarina

Benimde 45. Günüm iki üç günde bir lekelenme şeklinde oluyor

Bende ilk ay aptamil kullandım çok gazlılardı 15 gündür bebelac gold kullanıyorum tabi aynı anda metsilede başladık biraz azaldı, artık mamadanmı ilaçtanmı bilemicem ama bugünde similaca başladım bakalım bi değişiklik olacak mı

Kızlar rop muayenesi yaptırdınız mı? Doktorum istemedi benden ama sağlık ocağında ısrarla yaptırın dio Dr.

Kızlar rop muayenesi yaptırdınız mı? Doktorum istemedi benden ama sağlık ocağında ısrarla yaptırın dio Dr.
Oo dr istemedimi cok ilginc premature ve kuvozde kalmissa garanti isteniyo benim bildgm ben yaptruyorum ikisini de iki kez gotrdum kizim ikinci de gecti daha gotrmucem oglum 3.kez gidicek bence dr istemesede yaptir en azindan rop yaptrmasan bile normal goz druna muayne ettr o da gerek gorrse rop yaptr der bence ihmal etme zor bi muayne rop ama yapilmali bence

Dr kontrolune de gitmedim daha once lohslik sonrasi adet oldm sandm bitsin oyle giderim nuayneye dedim ama bitmedi gtti kontrol de olmadim korkmaya basladm sen muayne oldnmu dogum sonrasi
Banada doktorum 40 gün sonra gel demişti bende fırsat bulup gidemiyorum

Nettede 2 kgdan az doğan bebeklere yapılmalı diyo 2 kgdan fazla doğdular dıyemi is te medi acaba. Kuvözdede 3 gun kaldılar

Bizimkiler de gazli hemse cok aptamil 1 kullaniyorum ve metsil
Mamayi mi degistirsem acaba mama degisince cocuk fark etmiyormu hemen aliuormu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…