Benimde bugun 49.gun azar azar gül Kurusu renginde gelmeye devam edıyordu bugun doktora görundum küçük bir parça kalmış fitil verdi kontrole çağırdı gene geçmesse parçayı alıcaz dedi daha önce niye gelmedin dedi tabi ben 2 çocuğa bakmaktan ihmal ettim..[/QUOT
Aynen bende ihmal ediyorum
Nasil pârca birakiyorlar ya
Canim ben 34 yaptim 15 gun kuvezde kaldilar ciger gelistiriciyi doguma yakin yaptir etkisi on gun cunku34.haftada dogum yapanlar varmi bebisleriniz kuveze grdimi ciger gelistrci vurdurdunzmu kac kilolardi bebisler yardmci olurmusnz benm de bebisleri 34.haftada alinmasi bekleniyor tansiyon seker sinirda ve serklajliym
Allahim anali babali buytmeyi nasip etsn kilolarida iyiymis neden 15gun kuvezde kaldilarda aciklama yaptilarmi gebelikte bebeklerin gelisimi nasildi benm bebeklerin biri 1hafta onde gidiyor digeride 3gun ilerde gidiyor kuveze grmelleryle alakali olabilirmi kiCanim ben 34 yaptim 15 gun kuvezde kaldilar ciger gelistiriciyi doguma yakin yaptir etkisi on gun cunku
Biri 2400 digeri 2300
Solunum sikintisi genelde oluyor ciger gelistirici igne yuzde yuz garanti degil benimde ondeydi doguma yakin haftayla uyuma girdi bebislerin kilosu hep iyiydi yani nerdeyse bir bebek kadar bu haftalarda doganlar genelde iki kilonun altinda olurAllahim anali babali buytmeyi nasip etsn kilolarida iyiymis neden 15gun kuvezde kaldilarda aciklama yaptilarmi gebelikte bebeklerin gelisimi nasildi benm bebeklerin biri 1hafta onde gidiyor digeride 3gun ilerde gidiyor kuveze grmelleryle alakali olabilirmi ki
Ben 34 de acil doğuma alındım 1800 ve 1840 doğdular kızım 16 gün kuvezde kaldı oğlum yanımda ydı ciğer geliştirici doğuma alındığı m gün yapıldı ama pek faydası olmadı acil olduğu için34.haftada dogum yapanlar varmi bebisleriniz kuveze grdimi ciger gelistrci vurdurdunzmu kac kilolardi bebisler yardmci olurmusnz benm de bebisleri 34.haftada alinmasi bekleniyor tansiyon seker sinirda ve serklajliym
Bebelac gold kullaniyorum pek gaz problemimiz yok ilk bas 4 5 gun surdu kaka yapmalari su an 2 3 gunde bir yapiyolar fakat gaz damlasi ve zeytin yagi katiyorum namalarinaKizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben aptamil bebek sütü kullaniyorum ama bu günlerde bebeklerim cok gazlilar surekli ikiniyorlar ve bir turlu uyuyamiyorlar acaba mamanin markasini degistirsem gazlari azalir mi acaba
Benimde 45. Günüm iki üç günde bir lekelenme şeklinde oluyorKizlar bugun dogm yapali 57.gun hala kanamam var tam bitti diyorum tekrar geliyo boyle sakir sakir degil de az az once lohsalik sonrasi adet oldum sandim cunku emziremiyorum sutum az ve bebeklerim tutmadi emmediler bende sagiyorum ama emzirme gibi olmuyo tabi hal boyle olunca adet oldm sandim ama bu adet degil belli oldu bukadar uzun adet olmaz sizlerde durum ne baska hicbir sikayetm yok
Bende ilk ay aptamil kullandım çok gazlılardı 15 gündür bebelac gold kullanıyorum tabi aynı anda metsilede başladık biraz azaldı, artık mamadanmı ilaçtanmı bilemicem ama bugünde similaca başladım bakalım bi değişiklik olacak mıKizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben aptamil bebek sütü kullaniyorum ama bu günlerde bebeklerim cok gazlilar surekli ikiniyorlar ve bir turlu uyuyamiyorlar acaba mamanin markasini degistirsem gazlari azalir mi acaba
Oo dr istemedimi cok ilginc premature ve kuvozde kalmissa garanti isteniyo benim bildgm ben yaptruyorum ikisini de iki kez gotrdum kizim ikinci de gecti daha gotrmucem oglum 3.kez gidicek bence dr istemesede yaptir en azindan rop yaptrmasan bile normal goz druna muayne ettr o da gerek gorrse rop yaptr der bence ihmal etme zor bi muayne rop ama yapilmali benceKızlar rop muayenesi yaptırdınız mı? Doktorum istemedi benden ama sağlık ocağında ısrarla yaptırın dio Dr.
Dr kontrolune de gitmedim daha once lohslik sonrasi adet oldm sandm bitsin oyle giderim nuayneye dedim ama bitmedi gtti kontrol de olmadim korkmaya basladm sen muayne oldnmu dogum sonrasiBenimde 45. Günüm iki üç günde bir lekelenme şeklinde oluyor
Banada doktorum 40 gün sonra gel demişti bende fırsat bulup gidemiyorumDr kontrolune de gitmedim daha once lohslik sonrasi adet oldm sandm bitsin oyle giderim nuayneye dedim ama bitmedi gtti kontrol de olmadim korkmaya basladm sen muayne oldnmu dogum sonrasi
Nettede 2 kgdan az doğan bebeklere yapılmalı diyo 2 kgdan fazla doğdular dıyemi is te medi acaba. Kuvözdede 3 gun kaldılarOo dr istemedimi cok ilginc premature ve kuvozde kalmissa garanti isteniyo benim bildgm ben yaptruyorum ikisini de iki kez gotrdum kizim ikinci de gecti daha gotrmucem oglum 3.kez gidicek bence dr istemesede yaptir en azindan rop yaptrmasan bile normal goz druna muayne ettr o da gerek gorrse rop yaptr der bence ihmal etme zor bi muayne rop ama yapilmali bence
Benimkilerde 2 kg ustu dogdu da yine sen bilirsin canim ama yaptir aklinda kalacagna icin rahat ederNettede 2 kgdan az doğan bebeklere yapılmalı diyo 2 kgdan fazla doğdular dıyemi is te medi acaba. Kuvözdede 3 gun kaldılar
Kizlar benim ki 65 gun surdu kesilde sari akinti basladiBenimde 45. Günüm iki üç günde bir lekelenme şeklinde oluyor
Bizimkiler de gazli hemse cok aptamil 1 kullaniyorum ve metsilBende ilk ay aptamil kullandım çok gazlılardı 15 gündür bebelac gold kullanıyorum tabi aynı anda metsilede başladık biraz azaldı, artık mamadanmı ilaçtanmı bilemicem ama bugünde similaca başladım bakalım bi değişiklik olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?