- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Benimkiler hepsinide hemen aldılar maaşallah hiç itiraz etmedilerBizimkiler de gazli hemse cok aptamil 1 kullaniyorum ve metsil
Mamayi mi degistirsem acaba mama degisince cocuk fark etmiyormu hemen aliuormu yani
Bence yaptırmalısın gözde erken müdahale çok önemli benım de kızım küvezde kaldı ama doktor ikisinide rop yaptır mutlaka dedi oğlum 2 kere gitti kızı 3.kez götürcemKızlar rop muayenesi yaptırdınız mı? Doktorum istemedi benden ama sağlık ocağında ısrarla yaptırın dio Dr.
İhmal etmeyin bence benimde kanama az az devam edınce 49. Gün gittim küçük parça görünüyo dedi doktor 2 gün sonra aneztesiyle alınacakDr kontrolune de gitmedim daha once lohslik sonrasi adet oldm sandm bitsin oyle giderim nuayneye dedim ama bitmedi gtti kontrol de olmadim korkmaya basladm sen muayne oldnmu dogum sonrasi
Hadi ya gecmis olsun bende cok taktim kafama simdi peki baska sikayetin varmiydiİhmal etmeyin bence benimde kanama az az devam edınce 49. Gün gittim küçük parça görünüyo dedi doktor 2 gün sonra aneztesiyle alınacak
Ben aptamilden bebelaca gectim hic itiraz etmediler nurse harveys de cok iyi gaz icin ben onu kullandim simdi metsil var elimde oda iyi istersen mamayu degistirBizimkiler de gazli hemse cok aptamil 1 kullaniyorum ve metsil
Mamayi mi degistirsem acaba mama degisince cocuk fark etmiyormu hemen aliuormu yani
Sen gittinmi dr a peki ne dedi benimde nerdese 60 gun olcak korkmaya basladmKizlar benim ki 65 gun surdu kesilde sari akinti basladi
Canim gozun arkasindaki sinirlere bakiyolar gelisimi tammlandimi diye 1 aylik olunca gittik biz kizim iki kez gitrdum onn isi bitti oglumu 3.kez gotrcem once damla damlatiyolar sonra goz kapaklarini kanca gibi biseyle aciyolar buyutec gibi biseyle de bakiyolar cok agliyolar ama napalim hersey bebislerimizin sagligi icin 6.ayda da sasilik muaynesi varmis rutinde tavsiye ediyo drlar . Kanaman da kesilmis ne mutlu sana ama tekrr gelebilir benim 40 gun dogru durust kanamm olmadi ama hala bi geliyo bi kesiliyo bence sen de 40 gun sonra kanaman olursa devam ederse git bence bende gec kaldm bi an once gidicem biz iyi olmazsak bebislerimiz napar sonraKizlar rop muayenesi nasil birsey bende goturucem bebisleri hangi ayda goturmemiz gerekiyor kac kere goturmemiz gerekiyor?
Bu arada bende dogumdan sonra kontrole gitmedim hic gidesim de yok doktor hastane felan gormek istemiyorum artik 35.gun kanamam kesildi
Şu an birini ayağımda sallıyorum diğerini ana kucağı küçük beşik var ona koyup bi taraftanda elimle onu sallıyorum çok zor uyuyorlar başka türlü uyutamıyorum ama benide bağlıyorlar sürekli pışpışlanmaları gerekiyor yoksa hemen uyanıyorlarKizlar peki bebislerinizin uykulari nasil benimkiler cok huysuzluk ediyolar eskiden zor uyandirr yedirrdim hatta biraz sarilik oldular simdi de kiz uyusa erkek uyumuyo yada tam tersi uyutmak cok uzun suruyo sizinkiler nasil nasil uyutuyosunuz
Gitmedim 70 gun olduSen gittinmi dr a peki ne dedi benimde nerdese 60 gun olcak korkmaya basladm
Şu an birini ayağımda sallıyorum diğerini ana kucağı küçük beşik var ona koyup bi taraftanda elimle onu sallıyorum çok zor uyuyorlar başka türlü uyutamıyorum ama benide bağlıyorlar sürekli pışpışlanmaları gerekiyor yoksa hemen uyanıyorlar
Seninle ayni durumdayim canim hatta uyku duzeni gidince beslenme duzenimiz de gitti son günlerde hic kilo almaz oldular bide cok fena gazliyiz kafayi yicemKizlar peki bebislerinizin uykulari nasil benimkiler cok huysuzluk ediyolar eskiden zor uyandirr yedirrdim hatta biraz sarilik oldular simdi de kiz uyusa erkek uyumuyo yada tam tersi uyutmak cok uzun suruyo sizinkiler nasil nasil uyutuyosunuz
İstersen mamayi degistir canim bide nurse harveys surup var gaz icin onu da dene bide ben masaj yapiyorum int videolari var bide sallamanin da bence gaza faydasi var ben salliyorum besikte ayakta hatta iki kisi kundakta bile salliyorum biraz sakinlesiyolarSeninle ayni durumdayim canim hatta uyku duzeni gidince beslenme duzenimiz de gitti son günlerde hic kilo almaz oldular bide cok fena gazliyiz kafayi yicem
Birde 7 8 gibi banyo yaptiriyorum hergun en azindan aksam ve gece biraz daha iyi uyuyorlar banyoyu denedinmiSeninle ayni durumdayim canim hatta uyku duzeni gidince beslenme duzenimiz de gitti son günlerde hic kilo almaz oldular bide cok fena gazliyiz kafayi yicem
İnşallah canım. Hamilelikte strese yer yok asla,her türlü olumsuzluk stresten kaynaklanıyorAh insallah bebeklerimiz zamaninda, saglikli olarak dogarlar bizde senin gibi sikayet ederizKeske daha az stress yapsamda hamileligimin tadini cikarabilsem
Ben ilk gittiğimde ikiz dedi, ikinci kontrolde tek dedi, üçüncü kontrolde yine ikiz dedi yani 7 haftalıkken net söylemiştimerhaba arkadaşlar bu ay 2 senemiz dolacaktı ve hamile olduğumu öğrendim. gecen hafta il öğrendiğimde bir kese görünüyordu ve bugün tekrar gittik 2. kese göründü diğerinden biraz büyük. doktorum tam emin olamadı ikizde olabilir başka birşeyde olabilir dedi. acaba 2 kesesi olupta bir çocuk dünyaya getiren oldumu aranizda haftaya kadar Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum şimdiden çok sabırsızlanıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?