Biz cuma toplarlar demistik kontrole gittik yeniden ilac yazdi herhalde cumartesi olur dedik yine kontrole gittik yine ilac yazdi anca pazartesi oldu 12. gun filan oldumMerhaba Cansu26. kaç gün sonra opu yapıldı peki senin de gelişmemiş miydi yeterince ilk etapta
Benimkide uzun surdu ama sonu guzel olsun cnm kafana takma bak bende bekledim okdar transfer islemi yapildi 3. Gunum insallah hepimiz gzl haberler alirizSali gunu oldum ilk ignemi.bugun 7. ignemi vurdum. Puregon kullaniyorum.ctesinden beride orgalutran kullaniyorum, sanirim orgalutranda catlamamasi icin.carsamba yine muayene olup, ctesi toplama islemi yaparim buyuk ihtimalle ddi dr
Aslında yumurta toplamadan sonra spermler ile aynı sahaya bırakıyorlar yumurtaları ve spermleri doğal döllenme gerçekleşiyorMikro enjeksiyon ne ki cnm
Döllenme için dimi bence şansı daha çok arttırıyor sanırım, çünkü benim 1 yumurtam oldu dolu ancak normal döllenme olmadı ilk tedavim transfer aşamasına geçememişti malesef. İkincisinde o şekilde olacak
2016Nisan Tüp Bebek Anne adayları
‘Listemiz pozitif sonuç ile dolsun inşallah’
T tanetanem iğne sürecinde.Opu bekliyor
Yadee iğne sürecindeOpu bekliyor
N naznaz34 iğne sürecinde. Opu bekliyor
D DmrEMD pozitif gördüTbrkler..
I iclal aslann pozitif gördüTbrkler
C cansu26 pozitif gördüTbrkler
angel-devil transfer sonrası bekleyiş..
yaprakys transfer sonrası bekleyiş..
B brtan transfer sonrası bekleyiş...
Hayir bu 4. Denemem oldu.Meraba cnm ayni gunde yapilmis transferlerimiz seninde ilk denememi
Bende senin yasadigini yakin zamanda yasadim, umudunu kaybetme ard arda denemeyle pozitifi görmüştüm. Olana kadar devam....Kızlar benim bebeğim tutunamadı bana ve değerim git gide 2 kat düştü ve bugün hastalandım. 2 ay sonra 2. Deneme yapılacak bu sefer dondurulmuş embriyo kullanılacak. Tekrar dualarınızı esirgemeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Kızlar benim bebeğim tutunamadı bana ve değerim git gide 2 kat düştü ve bugün hastalandım. 2 ay sonra 2. Deneme yapılacak bu sefer dondurulmuş embriyo kullanılacak. Tekrar dualarınızı esirgemeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
14.gün cnmYaprakys senin kaçıncı gününde ou yapıldı
Test gunune kadar kesin kullaniliyor, pozitif sonuc alinirsa 3 aylik riskli doneme kadar genelde devam ediliyor, ancak kişiye gore sonrasindaki süreçte kendi doktorun degerlendirip buna karar veriyor...Peki kizlar jel ile ilgili bende bisey sormak istiyorum nezamana kadar kullaniliyo
Ya dr sordum onemli degil dedi ama yine de aklima takıldı kahverengi torlu beyaz tortu halinde gelio iki gündürBende jel kullaniyorum ve jeli sıkmadan once dr. Iceride kalan tortulari temizlemem gerektigini soyliyordu o zaman da beyaza yakin akinti oluyordu ve kalan tortuda pembe bi renk görünüyordu... Senin dediginle ayni şey mi bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?