Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada cokkk sevindim Rabbim kucağına alıp sevmeyi nasip etsin..mevlam herkese nasip eder inşallah bu duyguyuBende aynilarinik ullandim cnm folbiol haric onu transfer sonrasi yazdi dr 21 yumurtam olustu ama 10 tanesi olgun cikti 6. Tane dollendi 4 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite 2 tanesini dondurduk 2 tanesi transfer oldu bugun 10.gunum rabbim inşallah isteyen herkesede banada nasip eder
Amin insallah cnm bide gzl haberi alsam dahacok sevinecem dr 2 gun sonra kaldigin yerden gayata devam dedi cok agir isler yapma yuksege uzanma agir kaldirma dediBu arada cokkk sevindim Rabbim kucağına alıp sevmeyi nasip etsin..mevlam herkese nasip eder inşallah bu duyguyu
Senin ilk denememi olacak benim ilkTedavi sırasında dikkat edilmesi sakinilmasi gereken bir durum varmı acaba Dr size birşey onermismiydi...
Hayirlisini nasip etsin rabbim inşallah bn yrn dayanamayip test yaptıracağım carsambayi bekleyemicem dua edin gzl haberler vereyim sizeEvet canm benimde ilk.
Canim bende cok uğramıştım onla once islat iyice ileri it itebildigin kadar sonrada bacaklarini topla öyle yat 10 dk sonra ztn geri gelenler kapsülın dışı flnmis lazim olan iceri gidiormusPROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam![]()
Ben sabah aksam progesteron kullaniyorum ve bende pek sevmiyorum jel kullanmasını, doktoruma bunu soyledigimde sabah jeli kullan dedi aksamlarida iğnesini verdi onu yaptiriyorum...PROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam![]()
bende jel yok, sadece yumusak kapsul seklindeBen sabah aksam progesteron kullaniyorum ve bende pek sevmiyorum jel kullanmasını, doktoruma bunu soyledigimde sabah jeli kullan dedi aksamlarida iğnesini verdi onu yaptiriyorum...
O zaman fitil vermiş sana , ben hic kullanmadim fitil, igne ve jel kullandim sadece....bende jel yok, sadece yumusak kapsul seklinde
agızdan da alınıyormus ama riskliymiş yan etkileri açısından. bu yuzden diğer turlu yapmam lazımO zaman fitil vermiş sana , ben hic kullanmadim fitil, igne ve jel kullandim sadece....
Ewet ilk deneme olucak dün 9 tane yumurta var büyüklükleri iyi dedi ilaçlara başladım perşembe kontrole gitcez pazarteside toplancak büyük ihtimal çok umutluyum inş hüsran olmaz..Senin ilk denememi olacak benim ilk
Bence herşeyi iyisini düşün herşey güzel olucak de...hayırlısı olsun inş yüzün gülerek gelirsinGunaydin arkadaşlar kocami ise yolladim 8:30 da hastaneye gidicem kan vermeye bakalim ne olacak o yrn test yaptiricam zannediyor insallah guzel haber alırım surpriz yaparim onada ama bugun cok umitsiz uyandım icimi sikan bise var hayirlisi allahtan dua edin![]()
Umarim olumlu sonuc alirsin....dua edicem senin ici ....Gunaydin arkadaşlar kocami ise yolladim 8:30 da hastaneye gidicem kan vermeye bakalim ne olacak o yrn test yaptiricam zannediyor insallah guzel haber alırım surpriz yaparim onada ama bugun cok umitsiz uyandım icimi sikan bise var hayirlisi allahtan dua edin![]()
hayır canım gerek görmedi dr. benim doktorum erbil bey... 6 yumurta toplandı benden de, 5 tanesi döllendi ve 5 taneside 1. kalite embriyo dedi dondurdular hepsini bakalım adet olmayı bekliyorum şimdiSelen hanım benimki sen cgh yaptirdinmi cnm
dualarımız seninle hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGunaydin arkadaşlar kocami ise yolladim 8:30 da hastaneye gidicem kan vermeye bakalim ne olacak o yrn test yaptiricam zannediyor insallah guzel haber alırım surpriz yaparim onada ama bugun cok umitsiz uyandım icimi sikan bise var hayirlisi allahtan dua edin![]()