Hayırlı olsun inşallah. Neden donduruldu acaba beklemeniZ mi gerekiyor ohss riski mi varmerhaba arkadaşlar, bende 3 gün önce opu oldum, bugün embriyolarım donduruldu şu an bekleme aşamasındayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah. Neden donduruldu acaba beklemeniZ mi gerekiyor ohss riski mi varmerhaba arkadaşlar, bende 3 gün önce opu oldum, bugün embriyolarım donduruldu şu an bekleme aşamasındayım![]()
yoo hayır hiç bir sorun yok ama gittiğim hastanede doktorum genelde bu şekilde yapıyor, dondurulmuş embriyoların başarı şansı daha fazla dedi ve 1 ay senide rahmide dinlendirelim bu arada da rahmin istenilen kalınlığa ulaşması için sanırım bantlar vericek pazartesi onlara başlarım gibi, pazartesi arıyacağım doktorumu mayıs ta transfer olacakHayırlı olsun inşallah. Neden donduruldu acaba beklemeniZ mi gerekiyor ohss riski mi var
Çok haklısın canım benimkiler donduruldu ve transferi bekliyorum şiimdiden havuç yemeye başladım suyunu sevmiyorum ama havucu kıtır kıtır yiyorum, bugünde pazara gidip ceviz alacağım hergün 1 bardak ballı süt içiyorum bu arada vitaminlerime de devam ediyorumOpu olanlar sıze tavsıyem eger embryolarınız dondurulacaksa transfer işleminden 2hafta once kendınıze bakım yapın. Ben 2 hafta önceden eşime 1 cuval havuc aldırdım sabah aksam 1er bardak suyunu ıcyım ve taze nar ve hazır nar suyu aldırdım onuda günde 2kez 1er bardak içtım. Yalnızca havuc degıl ıcıne elma portakal nar vs kattım ama havucsuyu daha agırlıklıydı. Havuc ve nar rahım kaldığına cok ıyı geliyor benım tranfer ıcın gittiğimde 13,4m dı rahım kalınlığı doktor cok ıyı demıstı. Bol bol cevız vs tükettim saglıklo besledim. Sızde dikkat edın sonuçta maddi manevi cok yıptlratıcı bı4 süreç
inşallah iyi geçer 1. kalite embriyoların olur canımson olarak OVITRELLE iğnemide demin vurdumptesi OPU m var erkenden. heyecan had safhada, insallah iyi gecsin Allahım
Allah razı olsun canım benim, çok teşekkür ederim, insallah bakalıminşallah iyi geçer 1. kalite embriyoların olur canım![]()
Eğer doktorun dondurup 1 ay sonra yapmıyorsa, embriyoların gelişimine bağlı genelde 3. gün ya da 5. gün oluyor canım.tecrubeli hanımlar bisey sorsam ? OPU dan sonra transfer işlemine kadar gecen sure ne kadar olacak? transfer ne zaman olur yani
Canım bende bahçecide tedavi görüyorum benimde yeni donduruldu adetimi bekliyorum aynı evredeyiz seninle, doktorun kim tatlım senin ? Sakın üzülme Allah nasip ettiyse eğer 1 tane de yetiyor canım moralini yüksek tutmalısın.Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim birde negatif aşılamam var suan tedavimi bahçecide görüyorum 8 embriyom toplandı 5 i döllendi ikisi 5. Gün 1 i 6. Gün donduruldu biyopsi alinip cgh ye gönderildi sadece 1 i sağlıklı geldienerjiside iyi dedi dktr suan transver icin adetimi bekliyorum dualarınıza talibim (bizim sorunumuz eşimin morfolojisi 1 baska sorun yok ama 4 senedir olmuyor )
hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bebişin tutunmuştur ve hayırlı haberi alırsın canımTransferde 9.gunum heyecn dorukta suan hersey yolunda cok şükür bi yandan korku bi yandan heyecan carsamba gunu belli olcak inşallah bebeklerim benimledirler dualarinizda beni ve rabbimin emanetlerini unutmayin iyi geceler![]()
Selen hanım benimki sen cgh yaptirdinmi cnmCanım bende bahçecide tedavi görüyorum benimde yeni donduruldu adetimi bekliyorum aynı evredeyiz seninle, doktorun kim tatlım senin ? Sakın üzülme Allah nasip ettiyse eğer 1 tane de yetiyor canım moralini yüksek tutmalısın.![]()
Amin inşallah cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin amin☺hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bebişin tutunmuştur ve hayırlı haberi alırsın canım![]()
Bende aynilarinik ullandim cnm folbiol haric onu transfer sonrasi yazdi dr 21 yumurtam olustu ama 10 tanesi olgun cikti 6. Tane dollendi 4 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite 2 tanesini dondurduk 2 tanesi transfer oldu bugun 10.gunum rabbim inşallah isteyen herkesede banada nasip ederBen bugün hrs de omer beye muayeneye gittim. Gonal f iğne verdi 300 ünite ve cetrotide, ovitrelle birde forbiol ilaçlarını yazdı. Perşembe yumurtaları gözlemlemek için kontrole çağırdı. Sizlerde nasıldı ne ilaçları kullandınız. İnşallah herkez özlemini çektiğine kavusur