• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan'da Tüp Bebek

Hayırlı olsun inşallah. Neden donduruldu acaba beklemeniZ mi gerekiyor ohss riski mi var
yoo hayır hiç bir sorun yok ama gittiğim hastanede doktorum genelde bu şekilde yapıyor, dondurulmuş embriyoların başarı şansı daha fazla dedi ve 1 ay senide rahmide dinlendirelim bu arada da rahmin istenilen kalınlığa ulaşması için sanırım bantlar vericek pazartesi onlara başlarım gibi, pazartesi arıyacağım doktorumu mayıs ta transfer olacak

Arkadaşlar transferi olup ta clexane iğne vurunan var mı aranız da,
Opu olanlar sıze tavsıyem eger embryolarınız dondurulacaksa transfer işleminden 2hafta once kendınıze bakım yapın. Ben 2 hafta önceden eşime 1 cuval havuc aldırdım sabah aksam 1er bardak suyunu ıcyım ve taze nar ve hazır nar suyu aldırdım onuda günde 2kez 1er bardak içtım. Yalnızca havuc degıl ıcıne elma portakal nar vs kattım ama havucsuyu daha agırlıklıydı. Havuc ve nar rahım kaldığına cok ıyı geliyor benım tranfer ıcın gittiğimde 13,4m dı rahım kalınlığı doktor cok ıyı demıstı. Bol bol cevız vs tükettim saglıklo besledim. Sızde dikkat edın sonuçta maddi manevi cok yıptlratıcı bı4 süreç
Çok haklısın canım benimkiler donduruldu ve transferi bekliyorum şiimdiden havuç yemeye başladım suyunu sevmiyorum ama havucu kıtır kıtır yiyorum, bugünde pazara gidip ceviz alacağım hergün 1 bardak ballı süt içiyorum bu arada vitaminlerime de devam ediyorum :KK24:

tecrubeli hanımlar bisey sorsam ? OPU dan sonra transfer işlemine kadar gecen sure ne kadar olacak? transfer ne zaman olur yani

Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim birde negatif aşılamam var suan tedavimi bahçecide görüyorum 8 embriyom toplandı 5 i döllendi ikisi 5. Gün 1 i 6. Gün donduruldu biyopsi alinip cgh ye gönderildi sadece 1 i sağlıklı geldi:( enerjiside iyi dedi dktr suan transver icin adetimi bekliyorum dualarınıza talibim (bizim sorunumuz eşimin morfolojisi 1 baska sorun yok ama 4 senedir olmuyor )

Transferde 9.gunum heyecn dorukta suan hersey yolunda cok şükür bi yandan korku bi yandan heyecan carsamba gunu belli olcak inşallah bebeklerim benimledirler dualarinizda beni ve rabbimin emanetlerini unutmayin iyi geceler:KK46::anneadayı::KK46:

Iyi geceler dedim ama biseyide merak ediorum benim gibi transferin 3.gunu kaldiginiz yerden devam eden varmi ben ev islerime kursuma gezmeme hic ara vermedim tabi ağır hic bise yapmadım

Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim birde negatif aşılamam var suan tedavimi bahçecide görüyorum 8 embriyom toplandı 5 i döllendi ikisi 5. Gün 1 i 6. Gün donduruldu biyopsi alinip cgh ye gönderildi sadece 1 i sağlıklı geldi:KK43: enerjiside iyi dedi dktr suan transver icin adetimi bekliyorum dualarınıza talibim (bizim sorunumuz eşimin morfolojisi 1 baska sorun yok ama 4 senedir olmuyor )
Canım bende bahçecide tedavi görüyorum benimde yeni donduruldu adetimi bekliyorum aynı evredeyiz seninle, doktorun kim tatlım senin ? Sakın üzülme Allah nasip ettiyse eğer 1 tane de yetiyor canım moralini yüksek tutmalısın.:KK200:

Transferde 9.gunum heyecn dorukta suan hersey yolunda cok şükür bi yandan korku bi yandan heyecan carsamba gunu belli olcak inşallah bebeklerim benimledirler dualarinizda beni ve rabbimin emanetlerini unutmayin iyi geceler:KK46::anneadayı::KK46:
hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bebişin tutunmuştur ve hayırlı haberi alırsın canım :KK200:

Canım bende bahçecide tedavi görüyorum benimde yeni donduruldu adetimi bekliyorum aynı evredeyiz seninle, doktorun kim tatlım senin ? Sakın üzülme Allah nasip ettiyse eğer 1 tane de yetiyor canım moralini yüksek tutmalısın.:KK200:
Selen hanım benimki sen cgh yaptirdinmi cnm

geldim dr dan :) 5 yumurtam gelişmişti ama 3 tanesini almaya müsait görmüşler.. az olduğunu duyunca biraz yuzum çoktu ama hemsireler bazen birtane bile yetiyor ddi, sayısı çok mühim degilmiş. bilemiyorum teselli mi ettiler artık naptılar. arayacaklarmış, yarın sanırım. Yadee Yadee sen ne yaptın :)

Arkadaslar nasıl geçiyor kimseden ses cikmiyor güya bu donemi birbirimizle dertleserek yasadiklarimizi paylaşarak gecirecektik kimse bise paylaşmıyor.Benim bugun 10.günüm kasiklarima ara ara sanci giriyor bunun disinda herhangi bise yok carsamba günü test yaptiricam normalinde ama dayanamiyorum yarin yaptirsammi eger rabbim nasip ettiyse kocama surprizmi yapsam

Ben bugün hrs de omer beye muayeneye gittim. Gonal f iğne verdi 300 ünite ve cetrotide, ovitrelle birde forbiol ilaçlarını yazdı. Perşembe yumurtaları gözlemlemek için kontrole çağırdı. Sizlerde nasıldı ne ilaçları kullandınız. İnşallah herkez özlemini çektiğine kavusur

Ben bugün hrs de omer beye muayeneye gittim. Gonal f iğne verdi 300 ünite ve cetrotide, ovitrelle birde forbiol ilaçlarını yazdı. Perşembe yumurtaları gözlemlemek için kontrole çağırdı. Sizlerde nasıldı ne ilaçları kullandınız. İnşallah herkez özlemini çektiğine kavusur
Bende aynilarinik ullandim cnm folbiol haric onu transfer sonrasi yazdi dr 21 yumurtam olustu ama 10 tanesi olgun cikti 6. Tane dollendi 4 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite 2 tanesini dondurduk 2 tanesi transfer oldu bugun 10.gunum rabbim inşallah isteyen herkesede banada nasip eder

Back
X