Inşallah seninledir bebişiniz Allah hayırlı bir şekilde sağlıkla sana tutunmasını sağlasınArkadaslar simdi sinuc cikti 27.72 persembe tekrar yapyiracam inşallah yukselir dua etmeye devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah seninledir bebişiniz Allah hayırlı bir şekilde sağlıkla sana tutunmasını sağlasınArkadaslar simdi sinuc cikti 27.72 persembe tekrar yapyiracam inşallah yukselir dua etmeye devam
aradılar beni bugun hastaneden 2 tane döllenmiş :) ayy allahımBende opumdan ciktim yarın iyi haberi alırım inşallah:)
aradılar beni bugun hastaneden 2 tane döllenmiş :) ayy allahımpersembe sabah transfer var Rabbim nasıp ederse
ben senide ptesi sandım OPU nuBenimki cuma denildi de daha bugün opum vardı diye yarını beklemek en iyisi:)
canım özel mesajlarına bakabilir misin. ayrıca çok sevindim senin adınaaradılar beni bugun hastaneden 2 tane döllenmiş :) ayy allahımpersembe sabah transfer var Rabbim nasıp ederse
Yok dün dü yani salı..ben senide ptesi sandım OPU nu
Canım senin için her gün dua ediyorum.İnşallah güzel haberlerle dönersin.bebişlerin sımsımkı tutunur sana.Selam kızlar embriyolog aradı 12 yumurtadan sadece 5tanesi dollendi bunun ikisi iyi durumda ve cuma günü transferim var.. Sonu güzel olsun diyorum Rabbim ol desin yeterki.
Canım senin için her gün dua ediyorum.İnşallah güzel haberlerle dönersin.bebişlerin sımsımkı tutunur sana.
benimde yarın ayy :) heyecan heyecaan..inş güzel olacak herşeyy inşallaaahhSelam kızlar embriyolog aradı 12 yumurtadan sadece 5tanesi dollendi bunun ikisi iyi durumda ve cuma günü transferim var.. Sonu güzel olsun diyorum Rabbim ol desin yeterki.
benimde yarın ayy :) heyecan heyecaan..inş güzel olacak herşeyy inşallaaahh
Ucuncu gun oluyor. Hastanedeyim suan, biraz uzgunum acikcasi.dr um iki dollenen yunurtamin birinin egik bicimde buyudugunu soylediKaçıncı gün embriyo olmuş oluyor şimdi senin??
Moralini bozma, kaliteli embriyoda olsa olmayinca olmuyo. Allahtan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonuc olarak..Gerisi Allaha kalmisUcuncu gun oluyor. Hastanedeyim suan, biraz uzgunum acikcasi.dr um iki dollenen yunurtamin birinin egik bicimde buyudugunu soyledigozyaslarima hakim olamadim. Digeride orta kaliteymis. Simdi onu transfer edecekler. Bununla cok gebe olan oldu dio dr ama yaratan Allah. Insallah ve insallah umutsuz ayrikmam burdan. Ah PKO ahh mahvettin beni
![]()