• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan'da Tüp Bebek

Bende opumdan ciktim yarın iyi haberi alırım inşallah:)

Pozitif olanlar siz kacinci gun yaptirdiniz vedegerleriniz kac dr gebelikvarp o zitif diyor ama 2 gun snra bidaha yapilacak katlanir inşallah

kızlar ELEVİT vitamin kullanıyordum doktorumun tavsiyesi ile ama bugün öğrendim ki domuz jelatini varmış içeriğinde, napsam bilemedim doğrusu :KK12:

Selam kızlar embriyolog aradı 12 yumurtadan sadece 5tanesi dollendi bunun ikisi iyi durumda ve cuma günü transferim var.. Sonu güzel olsun diyorum Rabbim ol desin yeterki.

Selam kızlar embriyolog aradı 12 yumurtadan sadece 5tanesi dollendi bunun ikisi iyi durumda ve cuma günü transferim var.. Sonu güzel olsun diyorum Rabbim ol desin yeterki.
Canım senin için her gün dua ediyorum.İnşallah güzel haberlerle dönersin.bebişlerin sımsımkı tutunur sana.

Gunaydin arkadaşlar bugün ikinci kez tahlil yaptiricam inşallah degerim 2 katina yükselmiştir dualarinizi eksik etmeyin:KK46:

Kizlar size guzel haberler vermek isterdim ama malesef yine olmadı
6. Gunden pozutif sonucu idrar testinde görmüştüm
10. Gun kan da baktirdigimda ilk sonuc 70.28 çıkmıştı umutlanmistim
12. Gun de tekrardan kan da bhcg yaptirmami istedi doktorum ve degerim 40.1 e düşmüş malesef kimyasal gebelik oluştu
Gorucegim adetle beraber ara vermeden tekrardan denemeye devam edicez dondurulmus embriyolarla....

Kaçıncı gün embriyo olmuş oluyor şimdi senin??
Ucuncu gun oluyor. Hastanedeyim suan, biraz uzgunum acikcasi.dr um iki dollenen yunurtamin birinin egik bicimde buyudugunu soyledi :( gozyaslarima hakim olamadim. Digeride orta kaliteymis. Simdi onu transfer edecekler. Bununla cok gebe olan oldu dio dr ama yaratan Allah. Insallah ve insallah umutsuz ayrikmam burdan. Ah PKO ahh mahvettin beni :(

Ucuncu gun oluyor. Hastanedeyim suan, biraz uzgunum acikcasi.dr um iki dollenen yunurtamin birinin egik bicimde buyudugunu soyledi :KK43: gozyaslarima hakim olamadim. Digeride orta kaliteymis. Simdi onu transfer edecekler. Bununla cok gebe olan oldu dio dr ama yaratan Allah. Insallah ve insallah umutsuz ayrikmam burdan. Ah PKO ahh mahvettin beni :KK43:
Moralini bozma, kaliteli embriyoda olsa olmayinca olmuyo. Allahtan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonuc olarak..Gerisi Allaha kalmis

Back
X