2016 Nisan'da Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

Benimde ilk denenem o yuzden cok bi bilgim yok ama okuduklarima gore bazilarinda hic bir belirti olmadigi halde pozitif sonuc cikiyomus.Hic bisey belli olmuyoki Allah ne derse o oluyo hayirlisi

Aynen her vücut ayrı tepki veriyor ne desek boş zaten o göğüs hassasiyeti felan ilaçların yan etkisi hepsi hormon ilaclarin

Benimde adet agrilari gibi agrilarim basladi reglime 5 gun var cok korkuyorum. Allah yardimcimiz olsun insallah birbirimize dua edelim

Ayy ne dicem kacinci demendi senin kac embriyo vardi. Agrin falan oluyo muydu azcik anlat. Bizede umut isigi dogdu cok sevindim canim yaa

İlkti sadece beynini çok bunaltıma hamilemiyim diye yat is yapma

Birkac gundur bakmiyordum bazi arkadaşlarım guzel haberler bazi arkadaşlarım da üzücü haberler almış rabbim guzel haberler alanlara devamini getirmeyi nasip etsin üzücü haber alanlarada sabir versin rabbim inşallah nasip eder ,bende heyecanla pazartesiyi bekliyorum kalp atışları icin rabbim guzel sonuclar nasip eder inşallah banada isteyen herkesede dualarim sizinle sizde bana ve kucuk tirtilima dua etmeyi unutmayin

Merhaba arkadaşlar. Ben de cumartesi günü kan testi yaptırmıştım ve ancak bugün yazabiliyorum sayfaya girmek istemedim. Benim de olumsuz sonuçlandı. Tahmin ediyordum böyle olacağını Dr %40 ihtimal vermişti.ama yine de umutlanıyor insan. Tek embriyo 5.gün transferiydi. Kısmet değilmiş mutlaka bir hayır vardır böyle düşünüyorum. Olumsuz olan arkadaşlar siz de olacağına inanın devam edelim. Bebişleri olanlara da hayırlı olsun diyorum Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

Benden negatif. 2.deneme de böyle bitti..uzun bir süre düşünmek istemiyorum tedaviyi..
Canım üzülmemek elde degil ama pes etme emi umudunu her zaman koru.ben inanıyorum Rabbim bir mucizede senin için lutfedecek.
En hayırlı zamanda inşallah.

Arkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor,Allah izin verirse yarin kalp atışları icin dr gidicez. Çok heyecanliyim bu arada cok hastayim butun kemiklerin agrio yerimden kalkasim yok korkuyorum tirtilima bise olcak diye ilacta icemiyorum yrn allahin izniyle kalp atışını duyayimda ben hasta olmaya raziyim dua edin bize rabbim hayirlisiyla sizede banada sağlıklı sıhhat li kucaginiza almayı nasip eder inşallah Aminnnn

Amin inşallah canım kaç günlük oldu 25
Nisan transfer bizim hamileyim hastane iki kere kan tahlili yapıldı yükseliyor kan pazartesi bida kan yapilcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…