Dogru diyosun. Bunun bi sonu yok. Suan kendime guvenemiyorum en iyisi beklemekMetanetliyim diyosan yap ya sabir ya allah
Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
Aaaa inanmiyoruuum cok sevindiiiimmm AllaaahhhCok sukur hamileyim rabbim sizede nasip etsin inşallah
Benimde ilk doktorum iki embriyo transferi yapti yatiyorum hep bazen cok iyi uyaniyorum bazen ağlamakli geciyo ama sonuc güzel olur ins. Seninki hayirli olsunİlkti sadece beynini çok bunaltıma hamilemiyim diye yat is yapma
Ben varım :) tanışmıyoruz gerçi ama olsun :)Kimse yokmu
Canım üzülmemek elde degil ama pes etme emi umudunu her zaman koru.ben inanıyorum Rabbim bir mucizede senin için lutfedecek.Benden negatif. 2.deneme de böyle bitti..uzun bir süre düşünmek istemiyorum tedaviyi..
Nisan transfer bizim hamileyim hastane iki kere kan tahlili yapıldı yükseliyor kan pazartesi bida kan yapilcakArkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor,Allah izin verirse yarin kalp atışları icin dr gidicez. Çok heyecanliyim bu arada cok hastayim butun kemiklerin agrio yerimden kalkasim yok korkuyorum tirtilima bise olcak diye ilacta icemiyorum yrn allahin izniyle kalp atışını duyayimda ben hasta olmaya raziyim dua edin bize rabbim hayirlisiyla sizede banada sağlıklı sıhhat li kucaginiza almayı nasip eder inşallah Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?