2016 Nisan'da Tüp Bebek

Merhaba canım benim de 19 nisanda yumurta toplama işlemim oldu ve 1 ay donduruldu bu şekilde olduğunda tutunma şansının daha fazla olduğunu söyledi doktorum ve onun tedavi şekli bu şekilde normalde de, çünkü iğnelerden sonra vücut epey yoruluyor ve dediğin gibi su toplayabiliyor, şişlik oluyor, gerginlik ağrı vs. ama araya 1 ay girdiği zaman karnında şişlik falan kalmıyor inan, normal yoluna giriyor herşey ve böylesi daha iyi bence de... Benimde 3. gün embriyosu dondurulde 5 tane ve 5 ide birinci kalite dedi doktorum, canım bu hiç farketmez 3 müş 5 miş değil asıl olan embriyoların kalitesi merak etme içini ferah tut. Dün benim kontrolüm vardı coraspine hap verdi kan sulandırması için ve de bantlar verdi rahimi istenilen kalınlığa ulaştırması için, 14 mayısta kontrolüm var o zaman da vajinal jel vericek sonra 20 MAYIS BÜYÜK GÜN TRANSFERİM OLACAK Allah yardımcımız olsun canım...

Aminn canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almanı da naip etsin inşallah, benimde tranferim 20 mayısta olacak Hayırlı kandiller canım

Aminn bende öyle duydum aslında dondurulmuş olunca tutma şansı daha iyi diyorlar. Benim doktorum kalitesini falan söylemedi transferide yapmam için iki defa hasta olman lazım dedi yani yumurta toplama İşleminden sonra ikinci kez hasta olunca ondan sonra rahim kalınlığında bakılıp transfer yapılacak dedi neden iki ay sonraya erteledi anlamadım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sizin kaçıncı deneme ilk mi

Evet canım benim ilk denemem. Neden 2 ay dediğini bende anlamadım ama bir bildiği vardır muhakkak yada keşke sorsaydın neden 2 ay sonra diye, benimkini tam 1 ay sonra koyuyor, 19 nisan opu oldum 19 mayısta olacaktı transfer ama resmi tatil olunca 20 mayıs ta olacak, şuan rahim kalınlığım ayarlanıyor benimde, hakkımızda hayırlısı olsun canım. Peki bu arada sen hiç ilaç falan kullanıyor musun ?

Bana opu dan sonra antibiyotiklerden verdi onlarda bitti şuan hiçbir şey kullanmıyorum bir dahaki hastalığımda benimde rahim kalınlığı için kullanacağımı söyledi o kadar

Bana opu dan sonra antibiyotiklerden verdi onlarda bitti şuan hiçbir şey kullanmıyorum bir dahaki hastalığımda benimde rahim kalınlığı için kullanacağımı söyledi o kadar
anladım canım demekki bir dahaki adetinden sonra başlıyacak diğer ilaçlara, olsun geç olsun ama sonucu iyi olsun öyle düşün, 3 gündür kullanıyorum bantları ama acayip sinirli bir ruh haline dönüştüm bantlardan biliyorum bu durumu bide çalışıyorum ayyyy hiç çekilmiyor

Ne bantı bu canm rahim duvarı için ilaç niyetine mi

Ne bantı bu canm rahim duvarı için ilaç niyetine mi
ESTROJEN HORMONU SALGILAYAN BİR İLAÇ BANTLARI KALÇALARA KOLLARA YADA GÖBEĞE YAPIŞTIRIYOSUN ÇİZELGE VERİYOR DOKTOR ONA GÖRE 2 GÜNDE BİR DEĞİŞTİRİYOSUN YENİSİYLE VE ARTTIRIYOSUN MESELA 1 TANEYSE 2 TANE TAKIYOSUN ÖYLE BİŞEY CANIM, RAHİM DUVARININ KALINLIĞINI AYARLIYORMUŞ

Çok ilginç beni neler beklediğini bilmeden zamanın geçmesini bekliyorum bende :) Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah. Birde kaç tane transfer ediyorlar bir mi iki mi

Amin canım inşallah, bana 1 tane transfer edecek doktorum, sana ?
Ben sordum 2 tane transfer ediyor musunuz diye dediki ben iki tane transfer etmekten yanayım ikiz olsun diye değil tutma oranı daha da yükselsin diye tercih ediyorum çift embriyo transferini dedi. Ama yinede önce rahimin durumu önemli duruma göre bakarız dedi

Aynen canım doktoruna bırak bence de biz birlikte karar verdik çünkü, benim için ikiz zor olur doğrusu o yüzden tek den yanayım doktorum da o şekilde düşünmüş zaten. Ayın 20 sini iple çekiyorum

Arkadaşlar herkes istediği sonuçlara hayırlısıyla ulaşır inşallah;
benim bir sorunum var z.kamilde rapor çıkartıyorum kurula verdim dosyayı ayın 11inde de dosya açılıp heyete gidecekmiş dosya sonrasında raporu alacakmışım. Hastanede tadilat var nezaman biteceği belli değil ilk denemeyi z.kamilde yaparız diye hiç özele bakmadık. ne önerirsiniz acil yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

kimseden ses seda yok :) herkes ve bende beklemedeyiz inşallah guzel olacak hersey.. 7.gunum oldu bile, salı test gunum. ama öncesinden bi kaçamak yapıp test yapmak istiyorum ama çıkmaz die veya strese gircem die korkuyorum, bilemedim

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey iyi olur, endişelendirme kendini boşa, bende transfer olmayı bekliyorum 20 mayıs büyük gün

Beklemek istemiyorsan ve tadilatın ne zaman biteceği belli değilse özel araştır derim canım ama tabi bu tamamen eşinle senin ortak kararın olmalı

Meraba arkadaslar sizlerin suanki durumlari ne? ben, cumartesi Allah izin verirse keseyi görmeye gidicem inşallah görürüz kocamda bende cok heyecanliyiz rabbim bizimde isteyen herkesinde evladini sag saglim kucagina almayi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…