Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bacım sen nerde yaptrdın? biz novart düşünüyoruz tüp bebk çok pahalı yaaDevlet bi kısmını ödiyor bazı şartlar yerinde olursa
Mesela 1yil evli olmanız ve eşinden 3 tane 1 5mil dan az Sperm sonucu.. bence bir araştır
Rapor çıkartan hastane ve Tüp bebek yaptıran bir hastane seçmenizi tavsiye ederim. Git gel olmamış oluyor hepsi bir çatı altında.
Biz ilk tedavide habersiz giriştık halbuki bizim de hakkımız vardı.. ilk tedavide 4.500tl tüp bebek tedavisi+ ilaçlar 1200tlverdik.
İkincide insallah rapor çıkaracağız. Ozaman tüp bebek tedavisi için 4.000tl yerine 2500tl verecez. İlaçlar en fazla 500tl tutar.
slm bacım sen nerde yaptrdın? biz novart düşünüyoruz tüp bebk çok pahalı yaa
ya cnm ben hulusi hocanın hastasıyım bana raporlu 3000 dendi acaba hocadan dolayı mı fark...Ankarada ikisi de İlki hrs fiyatlar şimdi 6000 + ilaç 1500
Üniversitesi Hastanesinde 3900 +1500 raporlu 2500 ilaçlar da 500 tutar.
ama raporsuz fiyat aynı... ay inş senin dediğin gibidir.. 500 de az para değil...ya cnm ben hulusi hocanın hastasıyım bana raporlu 3000 dendi acaba hocadan dolayı mı fark...
ya cnm ben hulusi hocanın hastasıyım bana raporlu 3000 dendi acaba hocadan dolayı mı fark...
arkadaşlar merhaba geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı. kadının sağ yumurtalığı kist yüzünden alınmıştı diğer yumurtalığıda çikolata kisti vardı doktor buna senin gebe kalma şansın yok ilerde tüp bebek yaparsın demişti. veren allah sorgu sual olmaz kadın normal yolla çocuk sahibi oldu ve gebe olduğunu bilmeden adet söktürücü içmişti niye adet olmadım diye... bazen böyle düşünüyorumda acaba ben çok kötü bir kulmuyum yada kimin ahını almışım yani bilemiyorum bu sınav hep iyilerin mi kötülerin mi başına gelir. günaha da giriyorum böyle arada konuşuyorum ama elimde değil.. çevreme bakıyorum fitne fesat insanların kucağı dolu ben kime ne yaptım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.. isyan etmiyorum..
cvp için tşk ederim canım benm drum mehmet beyAnkarada ikisi de İlki hrs fiyatlar şimdi 6000 + ilaç 1500
Üniversitesi Hastanesinde 3900 +1500 raporlu 2500 ilaçlar da 500 tutar.
cvp için tşk ederim canım benm drum mehmet bey
novarta devm edecegim inş sen tüp bebk yaptrmışmıydın??
biraz bilgi almk istiyorumda canım yardımcı olurmuısun?
cnm polip nasıl alındı anestezi yapıldı mı benim de rahim ağzında var.. pazartesi alınacak..Slm canım. Dün Polip alındı.bakamadım kusura bakma
Evet tüp.bebek tedavim oldu ne istersen sor tabi. Inşallah ilkinde tutar da tekrar yaşamazsin.
Üzülerek sana şunu da diyim. Çünkü tevafuk olmuş oldu. Dün ameliyatı sirami beklerken yanımda bir bayanla sohbet ettik. Oda daha önce Novart da tedavi gördü. Ve cok.pişman. çünki iki aşılamasi oldu tüpleri kapalı olduğu haldebaşkent hastanesinde tüpleri artırdı ve Tüp Bebek yaptırdı tutundu da..ama.malesef 2bucuk aylıkken kalbi durdu. Bence hepimiz didikleyen araştırmadan çekinmeyen hastanelere başvurmaliyiz.
Mesela benim ilk.tedavim ankara hrs de olmuştu. Ikinci.için.aradığımda bana adetin ikinci günü gel.dediler!!!! Tahlil vs istemeden.. zaten o yüzden.başka hastane seçme taraftarı oldum.
cnm polip nasıl alındı anestezi yapıldı mı benim de rahim ağzında var.. pazartesi alınacak..
.a.s bacım öncelikle gecmiş olsun bacım bu polip kist mi oluyo?Slm canım. Dün Polip alındı.bakamadım kusura bakma
Evet tüp.bebek tedavim oldu ne istersen sor tabi. Inşallah ilkinde tutar da tekrar yaşamazsin.
Üzülerek sana şunu da diyim. Çünkü tevafuk olmuş oldu. Dün ameliyatı sirami beklerken yanımda bir bayanla sohbet ettik. Oda daha önce Novart da tedavi gördü. Ve cok.pişman. çünki iki aşılamasi oldu tüpleri kapalı olduğu haldebaşkent hastanesinde tüpleri artırdı ve Tüp Bebek yaptırdı tutundu da..ama.malesef 2bucuk aylıkken kalbi durdu. Bence hepimiz didikleyen araştırmadan çekinmeyen hastanelere başvurmaliyiz.
Mesela benim ilk.tedavim ankara hrs de olmuştu. Ikinci.için.aradığımda bana adetin ikinci günü gel.dediler!!!! Tahlil vs istemeden.. zaten o yüzden.başka hastane seçme taraftarı oldum.
CNM NE KADAR VERDİN PEKİ..Evet anestezi aldım. Ama uyanmışim :) hata doktorla sohbet ettim ama hiç birşey hatırlamıyorum. Uyaninca hafif sızı oldu ama hemen geçti adetimin son günü gibi hafif kanama oldu bugün biter galiba.
CNM NE KADAR VERDİN PEKİ..
saol cnm bakalım benim ki de pazartesi..250tl verdik.
saol cnm bakalım benim ki de pazartesi..
Çok geçmiş olsun . Bendede var ama doktor Alınmasına gerek yok dedi küçük ve dışarda dedi Rahime yapışık ama zararsızmış:/ kafam karıştı internettede okuyorum bişeyler acaba tutmamasına sebep olan şey polip mi?Hemen olur biter senin ki de ben biraz.panik yaptım.ama. boşunaymis. KanamaM devam ediyor daha :/