2016 Nisan'da Tüp Bebek

kızlar merhaba ben nisanda adetimin ilk günü ankara kızılaydaki doktoruma gidecektim ama biliyosunuz ankaranın halini hergün bi patlama bi olay allah yapanları destekleyenleri kahretsin inşallah.. bende bu yüzden korkuyorum ertelemekte istemiyorum başka doktora gitmeyi de hiç düşünmemiştim yani şimdi ben napayım bilemedim. kendi şehrimde içime sinen doktor yok ne yapsam ???

Erkek sorunu olanlarin daha sikintili tup bebek gecirdigini duymustum bir yerden... sanki kadindaki sorun da vucut tolere ediyor gibi... bizim de sperm sayi dusuk. Tup bebek de kismet olmuyor...hayirlisi

Ne yaptın canım
aneztezili oldu cnm gözümü açtığımda dinlenme odasında yatıodum.. doktor baya uğraştım küçük kçük polipler vardı topladım hepsini dedi.. rahim ağzında gerek yok diodu ultrasonda görünce.. iyiki alın demişim.. pataloji de iltihap çıkarsa bir ay erteleriz tüp bebeği dedi .. hayırlısı bakalım.. geçti gitti..

aneztezili oldu cnm gözümü açtığımda dinlenme odasında yatıodum.. doktor baya uğraştım küçük kçük polipler vardı topladım hepsini dedi.. rahim ağzında gerek yok diodu ultrasonda görünce.. iyiki alın demişim.. pataloji de iltihap çıkarsa bir ay erteleriz tüp bebeği dedi .. hayırlısı bakalım.. geçti gitti..

Geçmiş olsun. Bizde sonuç ve muayene için haftaya gidiyoruz .. ozaman benim de tüp bebek tedavim belli olur

Erkek sorunu olanlarin daha sikintili tup bebek gecirdigini duymustum bir yerden... sanki kadindaki sorun da vucut tolere ediyor gibi... bizim de sperm sayi dusuk. Tup bebek de kismet olmuyor...hayirlisi
bence tam tersi sorun erkekte ise illa canlı normal bir sperm bulup döllerler tüp bebekte.. tüp bebekte bütün iş kadının bünyesinde diye düşünüyorum..

kızlar merhaba ben nisanda adetimin ilk günü ankara kızılaydaki doktoruma gidecektim ama biliyosunuz ankaranın halini hergün bi patlama bi olay allah yapanları destekleyenleri kahretsin inşallah.. bende bu yüzden korkuyorum ertelemekte istemiyorum başka doktora gitmeyi de hiç düşünmemiştim yani şimdi ben napayım bilemedim. kendi şehrimde içime sinen doktor yok ne yapsam ???
mrb canım bnde ankradaym ben novarta gidiyorum drum mehmet erdem

mrb canım bnde ankradaym ben novarta gidiyorum drum mehmet erdem
Mrb bende il dışından Muammer Doğan tüp bebek tedavi için gelmiştim 9 haftalık gebeliğim sonlandı. doktorumdan çok memnunum o Yüzden tekrar ona gitmek istiyorum ama bizim için zor oluyo Ankara'da otellerde kalıyoruz. Sizin doktor ve klinik nasıl?

Mrb bende il dışından Muammer Doğan tüp bebek tedavi için gelmiştim 9 haftalık gebeliğim sonlandı. doktorumdan çok memnunum o Yüzden tekrar ona gitmek istiyorum ama bizim için zor oluyo Ankara'da otellerde kalıyoruz. Sizin doktor ve klinik nasıl?
vla canım ben hem merkezdem hem drumdan çok memnıunum benim yaşım 40 dün drum herşey çok güzel dedi
ve çok ünlü başarılı drlar istersen bi arştr intrntn
ank dışından geldiysenz gerckten çok zor ALLAH yardımcınız olsun RABBİM inş emegini verir

vla canım ben hem merkezdem hem drumdan çok memnıunum benim yaşım 40 dün drum herşey çok güzel dedi
ve çok ünlü başarılı drlar istersen bi arştr intrntn
ank dışından geldiysenz gerckten çok zor ALLAH yardımcınız olsun RABBİM inş emegini verir
Âmin Allah Razı olsun inşallah hepimizin tüm uğraşan isteyen herkese nasip etsin Rabbim..

kızlar merabaa ben bu ay aşılama yaptırdım başkentte hulusi hocaya nisanda tüp bebek planladık pcoyum ben de yine de bir ümit bekliyorumm ... başkentte görürüz birbirimizi artık
canım merhaba nasılsın bende pcos hastasıyım 3 aşılama ve malesef negatif tüp bebek için başkent ğöğsen hocaya gelicem bende nasıl memnun kaldın mı hastaneden doktorlardan ve guzel sonucu alabılmıssındır ınsallah

canım merhaba nasılsın bende pcos hastasıyım 3 aşılama ve malesef negatif tüp bebek için başkent ğöğsen hocaya gelicem bende nasıl memnun kaldın mı hastaneden doktorlardan ve guzel sonucu alabılmıssındır ınsallah
YOK CNM BAŞKENT TE NEGATİF BİR AŞILAMAM VAR.. ŞİMDİ TÜP BEBEK OLACAK NİSANDA.. BENİM DOKTORUM HULUSİ.. AMA Bİ KERE GÖĞŞEN HOCA DA MUAYENE ETTİ.. İKİSİDE GÜVEN VERİOR.. HASTANENİN HANDİKAPI ÇOK BEKLİYORSUN.. AMA SANIRIM HER YERDE ÖLE.. İNŞ GÜZEL SONUÇLAR ALCAZ...

merhabalar kızlar
bizim hikayemizde eşimin evlenmeden önce geçirdiği testis tümörü ve kemoterapi sürecinde başladı. şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz dün yumurtalarım toplandı büyük ihtimalle cuma günü tekrar yerleştirecekler. sonra dinlenme süreci başlayacak sonucu buradan yazarım sizlere hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. İnşallah rabbim kucağınıza evlatlarınızı almayı nasip eder .

Merhaba kızlar.

Ben de nisan ayında tüp bebek denemesine başlayacağım ihşallah. Burdan takipte olalım bu süreci beraber geçirmeye çalışalım.Umarım hepimiz hayırlısı ile mutlu sonuçlar alırız.
Bende dün başladım iğnelere nisanda olacak herşey inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Kizlar merhaba,
Ben tup bebek tedavisine basladim , dr um yarin gece icin catlatici igne yapip cumartesi gunu toplamaya gitmemi soyledi ama toplama ya gidemiycem. Catlatici Igneyi vurursam normal yolla hamile kalma sansim varmidir? Tam sayivermedi ama 4-5 ten fazla saglikli yumurta vardi, yarin icin son kontrol. Onada gidemiyorum.

Ozetle 7 yil once dogal saglikli hamilelik, sonrasinda 5 tup bebek, ilk ikisi negatif, ucuncusu dusuk,dorduncu kimyasal, besinci dusuk. Sadece sperm hareketliligi azalmisti.proxeed plus kullaniyor,spermleri icin

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,
Ben tup bebek tedavisine basladim , dr um yarin gece icin catlatici igne yapip cumartesi gunu toplamaya gitmemi soyledi ama toplama ya gidemiycem. Catlatici Igneyi vurursam normal yolla hamile kalma sansim varmidir? Tam sayivermedi ama 4-5 ten fazla saglikli yumurta vardi, yarin icin son kontrol. Onada gidemiyorum.

Ozetle 7 yil once dogal saglikli hamilelik, sonrasinda 5 tup bebek, ilk ikisi negatif, ucuncusu dusuk,dorduncu kimyasal, besinci dusuk. Sadece sperm hareketliligi azalmisti.proxeed plus kullaniyor,spermleri icin
Keşke devam etseydin o kadar uğraşmışsınız senin tercih tabi olacaksa nasipse olur artık

Elimde olmayan sebeplerden dolayi gidemiyorum.
Keske gidebilsem. Zaten mayis ayinda tekrar deniycez ama merak ettigim spermler saglikliysa hamile kalma sansim varmidir bu donemde?

Back
X