2016 Nisan'da Tüp Bebek

evet çıkıyor canım. Gittiğimizde başvuracağız rapor içinde evrakları tamamlayacağız. Bir hafta 10 günde çıkıyormuş. Biz ankara başkent hastanesinde yaptıracağız. Göğşen hocada tahlillerimi gerekli olabilecek ne varsa yaptırdım hazır vaziyette günümü bekliyorum. Bİr amh testi kaldı o da bulunduğum şehirde yok gidince yaptıracağım onu da.

Bizde başkent Üniv. Hastanesi ve Hrs Hastanesi arasında karar vermeye çalışıyoruz.. benim hiç birşeyin hazır degil:KK43: hsg şart mı? Üstelik ben Türk vatandaşı değilim acaba mavi kart geçerli mi

Çok az zaman kaldı Mart başı adet oluyorum ondan sonra mı çekiliyor hrsg? Sen nerde kaca çektirdin anestezi aldın mi

Benim ikinci tüp olacak ama okadar heyecanlıyım ki

Bizde başkent Üniv. Hastanesi ve Hrs Hastanesi arasında karar vermeye çalışıyoruz.. benim hiç birşeyin hazır degil:KK43: hsg şart mı? Üstelik ben Türk vatandaşı değilim acaba mavi kart geçerli mi

Çok az zaman kaldı Mart başı adet oluyorum ondan sonra mı çekiliyor hrsg? Sen nerde kaca çektirdin anestezi aldın mi

Benim ikinci tüp olacak ama okadar heyecanlıyım ki
rahim filmini çektirsen iyi olur dedi bana doktorum. Ben bekleme süresinde doktorumla görüştüm hazır gitmek istediğimi söyledim. Yaşımı kilomu sordu şeker hastalığımı amh testi yaptırmamı istedi. Bunun üzerine ben de tam kan sayımı yaptırdım şeker ,troid ,demir,kolestrol b12 baktırdım. Kültür,smer yaptırdım,rahim filmi çektirdim. Doktoruma whatshaptan gönderdim nisanda gideceğimi belirttim. Yani daha görmeden tanışmadan izleyeceğimiz yol hakkında bilgilendirmesi,yönlendirmesi çok hoşuma gitti. Hastane ve doktorum konusunda içim rahat.Mart adetiyle kullanmam gereken ilaçların adını verdi ve nisan adetine 10 gün kala ultrasona girip bilgi vermemi ona göre uzun mu kısa mı tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceği söyledi.. Mavi kart geçerli mi hiç bilmiyorum. Bende ayın başında oluyorum birlikte başlayacağız demek ki. rahim filmi Adetten 12 gün sonra çekildi benimki. Adetin 8. günü doktora gittim o güne gün verdi. Ben devlette çektirdim. Anesteziyi çok düşük dozda verdiler onun için acıyı birebir yaşadım canım iyi mi ettiler kötü mü bilemedim ama binlerce şükür tüplerimin açık olması beni teselli etti. Rabbim inşallah heyecanımızı daim kılar. Uzun uzun yazdım karar vermene yardımcı olsun diye canım. Ankara göğşen hoca topiğini takip ediyor musun orada da çok güzel bahsediyorlar ondan. Ve bir tanıdığımda onda yaptırdı 2. denemesinde ikizleri var ve çok memnun doktor ve ekipten.

Allah bağışlaSin. Kızın abla olacak inşallah desene:)
Nerde yapardın doktorun kimdi?
Âmin Can'ım inşallah ben medikal park Göztepe de Sedat kadanalıya yaptırdım memnunum da ama şimdi çok kararsızım dr ayrılmış hastaneden özel muayenehane açmış şimdi hastaneyimi yoksa dr umu tercih etmeliyim orda ki 2hemşireyle konuştum biri hastaneden dr önerdi diğeride kesinlikle dr umla devam etmemi gelen Ekibin çok iy olmadığını söyledi bende şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

rahim filmini çektirsen iyi olur dedi bana doktorum. Ben bekleme süresinde doktorumla görüştüm hazır gitmek istediğimi söyledim. Yaşımı kilomu sordu şeker hastalığımı amh testi yaptırmamı istedi. Bunun üzerine ben de tam kan sayımı yaptırdım şeker ,troid ,demir,kolestrol b12 baktırdım. Kültür,smer yaptırdım,rahim filmi çektirdim. Doktoruma whatshaptan gönderdim nisanda gideceğimi belirttim. Yani daha görmeden tanışmadan izleyeceğimiz yol hakkında bilgilendirmesi,yönlendirmesi çok hoşuma gitti. Hastane ve doktorum konusunda içim rahat.Mart adetiyle kullanmam gereken ilaçların adını verdi ve nisan adetine 10 gün kala ultrasona girip bilgi vermemi ona göre uzun mu kısa mı tedavi yolu izleyeceğimize karar vereceği söyledi.. Mavi kart geçerli mi hiç bilmiyorum. Bende ayın başında oluyorum birlikte başlayacağız demek ki. rahim filmi Adetten 12 gün sonra çekildi benimki. Adetin 8. günü doktora gittim o güne gün verdi. Ben devlette çektirdim. Anesteziyi çok düşük dozda verdiler onun için acıyı birebir yaşadım canım iyi mi ettiler kötü mü bilemedim ama binlerce şükür tüplerimin açık olması beni teselli etti. Rabbim inşallah heyecanımızı daim kılar. Uzun uzun yazdım karar vermene yardımcı olsun diye canım. Ankara göğşen hoca topiğini takip ediyor musun orada da çok güzel bahsediyorlar ondan. Ve bir tanıdığımda onda yaptırdı 2. denemesinde ikizleri var ve çok memnun doktor ve ekipten.

Allah razı olsun çok güzel yazdın canım. Sen hsg nerde çektirdin?
Ya acaba bende watsapp dan herseyi hazırlayıp göndersem mi olur mu böyle?? Bide rapor nasıl olacak:/

Allah razı olsun çok güzel yazdın canım. Sen hsg nerde çektirdin?
Ya acaba bende watsapp dan herseyi hazırlayıp göndersem mi olur mu böyle?? Bide rapor nasıl olacak:/
Karar verirsen önce araman daha iyi olur canım sana sorular sorar çünkü ve daha öncede yaptırdığın için farklı şeyler isteyebilir. Arayıp görüşmende fayda var ama önce gidip gitmeyeceğini kesinleştir bence.

Haftaya Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde Göğüşen Önalan beyde ön görüşmemiz var ona göre kesin karar verecem :/

kızlar merabaa ben bu ay aşılama yaptırdım başkentte hulusi hocaya nisanda tüp bebek planladık pcoyum ben de yine de bir ümit bekliyorumm ... başkentte görürüz birbirimizi artık

Selam hanımlar
Nisan gibi kısmetse bizde başlayacağız tedaviye
Bizde sorun erkek faktörü
2010 senesinde ikinci tedavimde bi hamileliğim oldu şimdi ona kardeş yoluna düştük bu yollara yine
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

Bende Polip çıktı çarşamba günü kurtulacam inşallah. RahMim toparlanirsa yine nisan kısmetSr tüp bebek.

S sus_panda hangi hastanede yaptırmıştın.ilkini?

angel-devil angel-devil Sonuç ne oldu canım

Hayırlısi kızlar. Beraber güzel sonuçlar almayi nasip etsin Rabbim

ben ikizlerime cicişlller büle aldımmm inanıyorummm allahın izniyle nisanda tüp bebekten güzel sonuçlar alcazz

slm kızlar bende adetimi bekliyorum tüp bebege başılyacagız ank da novarta gidiyorum
drum mehmet bey
birtane kimyasalım oldu:(

Merhaba arkadaşlar bende 3. Tüp bebek için Ankara'da Muammer Doğan a gideceğim nisanda .. Hep kış Ayında denemiştim bu kez bahar Havası olsun dedim inşallah hayırlısı

Benim eşimde de sperm azlığı var dokyor acil tup bebek dedi bizde diyarbakır bahçeci zeki beyden randevu alcaz görüşmek için bakalım o ne diyecek

Back
X