- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.261
Vallaha zaten gobisim vardi herzaman.bir ay sonra catlak kremi alacam surmeye baslayacam.saglikli olsunlarda nekadar buyurse buyusun dimi canimMasaallah sağlıkla doğsunlar inşhehe karnın nasıl olacak acaba bol bol yağlan
Cnm tam 7. Haftaya baslarken çağırdı beni7. hafta için yani senin
son adet tarıhın nedır?Cnm tam 7. Haftaya baslarken çağırdı beni
Ayyy cnmm çok uzun sürmez inş valla ben de çok tuhafım midem havada ama ne olduğunu tam cozemiyorum belkide baslıcak 1 2 güne :-\Merhaba cnm. Benimde bulan tim başladı. Sabahtan beri hic kesilmedi desem yeridir. Ve baz en çok siddetlendi.ee ne de olsa ocak bebislerinin en buyuguzkafam sersem gibi halim yok hiç omicak sanmıştım.
Aslinda balık haftada 2 kere yememiz gerekiyo ama olmuyo.sebze yemekleride yememiz lazim ozellikle aksamlari hafif olmasi acisindan.bide hergun kahvaltida mutlaka yumurta yapiyorum bende.Bende bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum...hergun ceviz badem fındık mutlaka yiyorum incir hiç yemedim amameyvede bazen muz bazen çilek bazen kivi şuan böyle günde sadece 1 bardak çay içiyorum sağlıklı ve bol vitamin almaya çalışıyorum tavuk sık sık yiyorum et pek sevmiyorum balık ise gecen hafta yedim onuda pek sık yiyemiyorum
Kesinlikle öyle ben bebe yağlarından alıcam krem olarak lirak mıydı onu çok kullanıyolardı eskide. Yeni trend ne acep eksik kalmayakVallaha zaten gobisim vardi herzaman.bir ay sonra catlak kremi alacam surmeye baslayacam.saglikli olsunlarda nekadar buyurse buyusun dimi canim
Aman balığı kim yapar sürekli haftada bir yesek şukur yaniAslinda balık haftada 2 kere yememiz gerekiyo ama olmuyo.sebze yemekleride yememiz lazim ozellikle aksamlari hafif olmasi acisindan.bide hergun kahvaltida mutlaka yumurta yapiyorum bende.
Vallaha ben lierac i alacam ablam onu kullanmisti.surmedigi yerleri catladi.karninda hic yok.biraz pahaliymis ama yapacak bisey yok.Kesinlikle öyle ben bebe yağlarından alıcam krem olarak lirak mıydı onu çok kullanıyolardı eskide. Yeni trend ne acep eksik kalmayak
Sat 2nisan benimson adet tarıhın nedır?
benımde 7 :=)Sat 2nisan benim
Evt pahalıymıs ama yapacak birşey yok benim zaten bacaklar dolu catlak birde karında olmaz inşVallaha ben lierac i alacam ablam onu kullanmisti.surmedigi yerleri catladi.karninda hic yok.biraz pahaliymis ama yapacak bisey yok.
Bu mevsimde balik bulmakda zor.bide icinde cıva barindirmayan baliklardan olacak falan.bi sıkıntim balik olacak heralde.ay insallah benim ikiz olacagi icin 3 e bile raziyim.Aman balığı kim yapar sürekli haftada bir yesek şukur yaniaaa evet hersabah bir tane yumurta mutlaka bu kdar yemeye 4 kilo dogurmamız şart
Ozaman benden 5 gün sonra gitmen lazım ikisini birden aradan çıkarmak için yani 10 gün var gitmenebenımde 7 :=)
Catlagin sonradan tedavisi yok bari onceden onlem alalim.benimde var bir suru ama karindaki cok kötu oluyo büzüş büzüşEvt pahalıymıs ama yapacak birşey yok benim zaten bacaklar dolu catlak birde karında olmaz inşbacaklar hep ergenlikten kalma
Açıkçası ben bu aydan sonra daha yemem güvenemem çünkü Allah korusun insanlar çok acımasız olmuş bayat balık yersek korkuyorum Rabbim korusun bebeklerimizi...ben gecen hafta somon yedim intten okudum somon yenilebilir yazıyodu ama fırında yaptıgım için biraz yağlı olduBu mevsimde balik bulmakda zor.bide icinde cıva barindirmayan baliklardan olacak falan.bi sıkıntim balik olacak heralde.ay insallah benim ikiz olacagi icin 3 e bile raziyim.
kararsız kaldım çok zaten :=) pazartesi belki giderim :=) bilmiyorum :Ozaman benden 5 gün sonra gitmen lazım ikisini birden aradan çıkarmak için yani 10 gün var gitmenekeşke keseni görmeye gitsen içi rahatlıyor insanın
Tedavisi yok cnm bi ara karboksi terapi yaptırdım iğneyle her catlaga tek tek giriyorlar sadece 2 seans yaptırabildim çok ağrılı dayanılmaz....dayansanda bir sure sonra tekrar belirginleşiyomus kesin tedavisi yok yani şimdiden tedbirimizi alalımCatlagin sonradan tedavisi yok bari onceden onlem alalim.benimde var bir suru ama karindaki cok kötu oluyo büzüş büzüş
kararsız kaldım çok zaten :=) pazartesi belki giderim :=) bilmiyorum :
Bide ben ankaradayim cogu dondurulmus baliktir artik bundan sonrasi.somon iyimis evet bende gecen hafta iki kere onu yedim pek bi tadi yok ama yedim.artik firsat buldukca yicez.yoksa omega 3 takviyesi gerekebilir.Açıkçası ben bu aydan sonra daha yemem güvenemem çünkü Allah korusun insanlar çok acımasız olmuş bayat balık yersek korkuyorum Rabbim korusun bebeklerimizi...ben gecen hafta somon yedim intten okudum somon yenilebilir yazıyodu ama fırında yaptıgım için biraz yağlı oldu
aslında üşeniyorum ben yaaiçin nasıl rahat edecekse öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?