- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.281
Ceviz büyük ölçüde karsılamıyormu acaba balıgın eksikliğiniBide ben ankaradayim cogu dondurulmus baliktir artik bundan sonrasi.somon iyimis evet bende gecen hafta iki kere onu yedim pek bi tadi yok ama yedim.artik firsat buldukca yicez.yoksa omega 3 takviyesi gerekebilir.
Kızzzz yawrunuuuu gorcennnnnnnn ne uşenmesiiiiiiaslında üşeniyorum ben yaa
Benimde öyleydi ama bu çok fena canım.Ayyy cnmm çok uzun sürmez inş valla ben de çok tuhafım midem havada ama ne olduğunu tam cozemiyorum belkide baslıcak 1 2 güne :-\
kalp atısı duyulmadan fasülye benım ıcınKızzzz yawrunuuuu gorcennnnnnnn ne uşenmesiiiiii
Aynen yaa bana kalsa her gun giderim.Kızzzz yawrunuuuu gorcennnnnnnn ne uşenmesiiiiii
Ayyyyy mersi cnmm seninde anneler gunuum kutlu olsun Rabbim sağlıkla birini sağına birini soluna almayı nasip etsin inşaAllahBuarada butun anne adaylarinin anneler gununu kutlarim.butun anneler gunu reklamlarina agliyorum.hormonlarim tavan yapti sanirim.
Wuuuu doğru yoldasın ama çom sahiplenmek iyi değil bu dönemde tebrik ettim senikalp atısı duyulmadan fasülye benım ıcın
Bilmiyorumki canim insallah karsiliyodur hic arastirmadim.Ceviz büyük ölçüde karsılamıyormu acaba balıgın eksikliğini
Ooo tamamdır bizde kesin alıyoruz ozaman internetten mi sipariş edelim acepEvet kızlar ilk hamileligimde ben de lierac kullandim.ve çok. Memnundum gobegim hiç çatlamadi diyebilirim
Kızlar size dr unuz mu söyledi beslenmeyi.benimki hiç takma bebek beslenir senden sadece bol su iç ddedi.öyle balık ceviz YiCem diye kasma kendini dedi.Aman balığı kim yapar sürekli haftada bir yesek şukur yaniaaa evet hersabah bir tane yumurta mutlaka bu kdar yemeye 4 kilo dogurmamız şart
Yapma yaa sabır göster cnm biliyoruz sonuçta bu geçici birşey olacakBenimde öyleydi ama bu çok fena canım.
Wuuuu doğru yoldasın ama çom sahiplenmek iyi değil bu dönemde tebrik ettim seni
Amin sekerim insallah seneye tescilli anne olarak yazariz.Ayyyyy mersi cnmm seninde anneler gunuum kutlu olsun Rabbim sağlıkla birini sağına birini soluna almayı nasip etsin inşaAllah
Cnm tabiki bebek besleniyor ama bizden çalıyor bıcırıklarKızlar size dr unuz mu söyledi beslenmeyi.benimki hiç takma bebek beslenir senden sadece bol su iç ddedi.öyle balık ceviz YiCem diye kasma kendini dedi.
ben eczaneden almistim ama neresi uygunsa ordan alalımOoo tamamdır bizde kesin alıyoruz ozaman internetten mi sipariş edelim acep
Vallaha bana hamur isi beyaz ekmek yeme dedi.sebze yemekleri ye mutlaka.haftada 2 kere balik tuket.tavugu kirmizi eti eksik etme ara oğunlerde elceviz badem kurumus incir kayisi tarzi seyler ye dedi.ve tabiki bol su icmek.bende kilo var belki ondan dikkat etmemi soylemistirKızlar size dr unuz mu söyledi beslenmeyi.benimki hiç takma bebek beslenir senden sadece bol su iç ddedi.öyle balık ceviz YiCem diye kasma kendini dedi.
Evet cnm mecbur cekicez.eski dr um bulanti kesici ilaç vermişti.hcg birden arttığı için çok kötü olursan kullAn demsti icsemmi acabaYapma yaa sabır göster cnm biliyoruz sonuçta bu geçici birşey olacak
Doğru diyosun cnm Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin
verende alan da allah maalesef canım. o yuzden bu zamanlarda pek baglanmamak lazım
sonucta o daha bir minnoşcuk
tabı kı allah vermesın ve büyük konusmak istemem ama bişi olursa üzülmem
vardır bır bıldıgı sonucta.. allah bıze bagıslasın bebıklerımızı :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?