2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada butun anne adaylarinin anneler gununu kutlarim.butun anneler gunu reklamlarina agliyorum.hormonlarim tavan yapti sanirim.

Bide ben ankaradayim cogu dondurulmus baliktir artik bundan sonrasi.somon iyimis evet bende gecen hafta iki kere onu yedim pek bi tadi yok ama yedim.artik firsat buldukca yicez.yoksa omega 3 takviyesi gerekebilir.
Ceviz büyük ölçüde karsılamıyormu acaba balıgın eksikliğini

Buarada butun anne adaylarinin anneler gununu kutlarim.butun anneler gunu reklamlarina agliyorum.hormonlarim tavan yapti sanirim.
Ayyyyy mersi cnmm seninde anneler gunuum kutlu olsun Rabbim sağlıkla birini sağına birini soluna almayı nasip etsin inşaAllah

Aman balığı kim yapar sürekli haftada bir yesek şukur yani aaa evet hersabah bir tane yumurta mutlaka bu kdar yemeye 4 kilo dogurmamız şart
Kızlar size dr unuz mu söyledi beslenmeyi.benimki hiç takma bebek beslenir senden sadece bol su iç ddedi.öyle balık ceviz YiCem diye kasma kendini dedi.

Wuuuu doğru yoldasın ama çom sahiplenmek iyi değil bu dönemde tebrik ettim seni

verende alan da allah maalesef canım. o yuzden bu zamanlarda pek baglanmamak lazım
sonucta o daha bir minnoşcuk
tabı kı allah vermesın ve büyük konusmak istemem ama bişi olursa üzülmem
vardır bır bıldıgı sonucta.. allah bıze bagıslasın bebıklerımızı :=)

Kızlar size dr unuz mu söyledi beslenmeyi.benimki hiç takma bebek beslenir senden sadece bol su iç ddedi.öyle balık ceviz YiCem diye kasma kendini dedi.
Cnm tabiki bebek besleniyor ama bizden çalıyor bıcırıklar nekadar güzel beslensek hem bize faydalı hem bebeğe benim doktorum söyledi balık tavuk et haftada bir mutlaka hepsinden haftada bir yicen yani mutlaka...ceviz badem dedi günde birbardak sut bir kase yogur mutlaka sabahları yumurta ve hergun bir porsiyon meyve sebze zaten her donem tuletilmeli birde arkadaşlar ben rokada yiyorum calsiyum varmış rokada baya varmış hemde

Vallaha bana hamur isi beyaz ekmek yeme dedi.sebze yemekleri ye mutlaka.haftada 2 kere balik tuket.tavugu kirmizi eti eksik etme ara oğunlerde elceviz badem kurumus incir kayisi tarzi seyler ye dedi.ve tabiki bol su icmek.bende kilo var belki ondan dikkat etmemi soylemistir

Doğru diyosun cnm Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…