- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.241
Aman baslamasa keşke hiçBulantilari baslayan varmi kizlar.insallah bizim hic baslamazbide sola yatmak daha iyimiş dikkat ediyomusunuz buna.
Canim ilk 3 ay cok onemli degimis ama sol yana yatildiginda plesentaya giden kan artiyomus ve boylece bebislere daha fazla oksijen ve besin maddesi ulasirmis.internette daha detayli bilgi var canim.Aman baslamasa keşke hiçsola neden iyimiş cnm bende hep sağa yatıyorum ama
Bende sola hic yatamazdim ama simdiden basladim alisayim diye.belirti olarakda goguslerim hassas.kasik agrilarim ara ara oluyo.onun haricinde cok sukur hicbir belirtim yok.benim bide 2 kesem var bakalim haftaya netlesecek ikiz oldugu.belirtilerim 2 kati olacak heraldeAyyy bende sağa yatıyorummmm, solada hiç yatamam ne gibi belirtileriniz var kızlarrr?? Benim göğüslerim biraz hassaslaştı, gaz problemim var veeeee kadıklarım bazen çık ağrıyorrrdr bol su iç dedi, ağrılar için, normalmiş
Cnm bendeki bdlirtiler kasık ve bel ağrısı var gogusler ve göbek fena şiş ve sert şuan...ve benim keyfim hiç yok ağrı sızıdan yinede bugüne bin şükürAyyy bende sağa yatıyorummmm, solada hiç yatamam ne gibi belirtileriniz var kızlarrr?? Benim göğüslerim biraz hassaslaştı, gaz problemim var veeeee kadıklarım bazen çık ağrıyorrrdr bol su iç dedi, ağrılar için, normalmiş
Canim keseyi gorsende kalp atisini duyamazsin.eger hastane yakinsa kes icin git 10 gun sonra kalp atisi icin gidesin.yoksa 2015 ocak annelerıne mı yazdım
neyse bır daha yazayım; hatunlar, daha doktora gıtmedım
pazartesı gıtsem mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem? gitmişken kese kalp atısı falan ne varsa cıksın ıstıyorum aradangercı sız öğrendıgınız an gıtmıssınızdır
Soylediğin iyi oldu bugece baslıcam gemen sola yatmayaCanim ilk 3 ay cok onemli degimis ama sol yana yatildiginda plesentaya giden kan artiyomus ve boylece bebislere daha fazla oksijen ve besin maddesi ulasirmis.internette daha detayli bilgi var canim.
Insallh canim benim sagoll.hepimiz saglikla alalim insallah.kst06 inlallAh hayırlısıyla alırsın kucağına bebişleriniii ikizlere selamlarrrr
Ben keseyi perşembe gördüm kap atışları için haftaya çağırdı...sen ikisini birden görmek istiyorsan sanırım biraz daha beklemen lazımyoksa 2015 ocak annelerıne mı yazdım
neyse bır daha yazayım; hatunlar, daha doktora gıtmedım
pazartesı gıtsem mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem? gitmişken kese kalp atısı falan ne varsa cıksın ıstıyorum aradangercı sız öğrendıgınız an gıtmıssınızdır
Evet canim haklisin.nasil besleniyosunuz.ara oģunlerde ceviz badem incir kurusu falan yiyomusunuz buarada.ben sutu hic sevmem.bazen gunde 2 bardak bazen 1 bardak iciyorum.Soylediğin iyi oldu bugece baslıcam gemen sola yatmayaişte keşke hep böyle olsak çok istiyorum herkes birbirine her konuda bilgi versin
7. hafta için yani seninBen keseyi perşembe gördüm kap atışları için haftaya çağırdı...sen ikisini birden görmek istiyorsan sanırım biraz daha beklemen lazım
Masaallah sağlıkla doğsunlar inşBende sola hic yatamazdim ama simdiden basladim alisayim diye.belirti olarakda goguslerim hassas.kasik agrilarim ara ara oluyo.onun haricinde cok sukur hicbir belirtim yok.benim bide 2 kesem var bakalim haftaya netlesecek ikiz oldugu.belirtilerim 2 kati olacak heralde
sütü muzla blander ıle gecırıp ıcıyorum cok guzel oluyor :=)Evet canim haklisin.nasil besleniyosunuz.ara oģunlerde ceviz badem incir kurusu falan yiyomusunuz buarada.ben sutu hic sevmem.bazen gunde 2 bardak bazen 1 bardak iciyorum.
Merhaba cnm. Benimde bulan tim başladı. Sabahtan beri hic kesilmedi desem yeridir. Ve baz en çok siddetlendi.ee ne de olsa ocak bebislerinin en buyuguzKızlarrrrr nerdesiniz nir bukadar durgun bizim sayfamız yaa millet şakır şakır hiç durmuyoo üstelik onların bulantıları başladığı halde hep sohbettelerr biz nie durgunuzzz alooooooooo
Denemek lazim ozamansütü muzla blander ıle gecırıp ıcıyorum cok guzel oluyor :=)
Bende bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum...hergun ceviz badem fındık mutlaka yiyorum incir hiç yemedim amaEvet canim haklisin.nasil besleniyosunuz.ara oģunlerde ceviz badem incir kurusu falan yiyomusunuz buarada.ben sutu hic sevmem.bazen gunde 2 bardak bazen 1 bardak iciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?