2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bende sağa yatıyorummmm, solada hiç yatamam ne gibi belirtileriniz var kızlarrr?? Benim göğüslerim biraz hassaslaştı, gaz problemim var veeeee kadıklarım bazen çık ağrıyorrr dr bol su iç dedi, ağrılar için, normalmiş

Bende sola hic yatamazdim ama simdiden basladim alisayim diye.belirti olarakda goguslerim hassas.kasik agrilarim ara ara oluyo.onun haricinde cok sukur hicbir belirtim yok.benim bide 2 kesem var bakalim haftaya netlesecek ikiz oldugu.belirtilerim 2 kati olacak heralde

yoksa 2015 ocak annelerıne mı yazdım
neyse bır daha yazayım; hatunlar, daha doktora gıtmedım
pazartesı gıtsem mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem? gitmişken kese kalp atısı falan ne varsa cıksın ıstıyorum aradan gercı sız öğrendıgınız an gıtmıssınızdır

Cnm bendeki bdlirtiler kasık ve bel ağrısı var gogusler ve göbek fena şiş ve sert şuan...ve benim keyfim hiç yok ağrı sızıdan yinede bugüne bin şükür

Canim keseyi gorsende kalp atisini duyamazsin.eger hastane yakinsa kes icin git 10 gun sonra kalp atisi icin gidesin.

Canim ilk 3 ay cok onemli degimis ama sol yana yatildiginda plesentaya giden kan artiyomus ve boylece bebislere daha fazla oksijen ve besin maddesi ulasirmis.internette daha detayli bilgi var canim.
Soylediğin iyi oldu bugece baslıcam gemen sola yatmaya işte keşke hep böyle olsak çok istiyorum herkes birbirine her konuda bilgi versin

Ben keseyi perşembe gördüm kap atışları için haftaya çağırdı...sen ikisini birden görmek istiyorsan sanırım biraz daha beklemen lazım

Soylediğin iyi oldu bugece baslıcam gemen sola yatmaya işte keşke hep böyle olsak çok istiyorum herkes birbirine her konuda bilgi versin
Evet canim haklisin.nasil besleniyosunuz.ara oģunlerde ceviz badem incir kurusu falan yiyomusunuz buarada.ben sutu hic sevmem.bazen gunde 2 bardak bazen 1 bardak iciyorum.

Masaallah sağlıkla doğsunlar inş hehe karnın nasıl olacak acaba bol bol yağlan

Kızlarrrrr nerdesiniz nir bukadar durgun bizim sayfamız yaa millet şakır şakır hiç durmuyoo üstelik onların bulantıları başladığı halde hep sohbettelerr biz nie durgunuzzz alooooooooo
Merhaba cnm. Benimde bulan tim başladı. Sabahtan beri hic kesilmedi desem yeridir. Ve baz en çok siddetlendi.ee ne de olsa ocak bebislerinin en buyuguz kafam sersem gibi halim yok hiç omicak sanmıştım.

Evet canim haklisin.nasil besleniyosunuz.ara oģunlerde ceviz badem incir kurusu falan yiyomusunuz buarada.ben sutu hic sevmem.bazen gunde 2 bardak bazen 1 bardak iciyorum.
Bende bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum...hergun ceviz badem fındık mutlaka yiyorum incir hiç yemedim ama meyvede bazen muz bazen çilek bazen kivi şuan böyle günde sadece 1 bardak çay içiyorum sağlıklı ve bol vitamin almaya çalışıyorum tavuk sık sık yiyorum et pek sevmiyorum balık ise gecen hafta yedim onuda pek sık yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…