• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sadece kakao Yağı kullandım karnıma da ama hiç çatlamadım şükür inşaallah bundadır olmaz kızlar birde benim karnım çok Şiş sanki sizde de oluyor mu pantolonların düğmesini açıyorum hep
Evet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.

Valla yanlış etmişsin cnm keşke hemen baslasaydın...dusunki hamilelik dusunen herbayana daha hamile kalmadan baslattırıyo doktor :-) neyse sağlık olsun artık yarın hemen başla bak doktorlar sigortanın karsıladıgı bi folik varmış genelde onu yazıyolar 3 tl fiyatı onu alma kaliteli al ben folic-1 kullanıyorum 22 tl başka kullanan varsa yazsın arkadaşlar
Bende folidos kullanıyorum içinde takviye vitaminler var mor kutusu yalnız geçen hafta adet belirtilerin çok olunca kesin hamile Değilim bir hafta ara vereyim diye bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım

arasındakı fark ne ki? :KK53:
Cnm tamamen üretim yeriyle alakalı dedi eczacı tam guvenemiyoruz dedi....dusunki sormasam hangisi daha iyi hangisini kullanayım diye banada hiç soylemicek bide devamlı gittiğim yer olmasına rağmen temizliğinden birde teftişin tam olduğuna inanmıyorlar

Bende folidos kullanıyorum içinde takviye vitaminler var mor kutusu yalnız geçen hafta adet belirtilerin çok olunca kesin hamile Değilim bir hafta ara vereyim diye bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrenince tekrar başladım
Fiyatı ne cnm

Evet bendede sis.dr um dar giyme dedi.bol pantalonumda pek yok.bugun hamile pantalonlarndan aldm hani beli kumasli cok rahat tavsiye ederm.bide bol tulum giyiyorum.
Benim ilk hamileliği sen 3 tane var onlardan çıkartırım inşaallah eğer yarın hamile Olduğum kesinleşirse kendimi çok kaptırmak istemiyorum o Yüzden havaya girmeyeyim dedim ama karnım acıyor pantolon giyince de

Neyse artık almayanlar burdan fikir edinip doktoruna sorsun ona göre kullansın

Canm belki sennki de iyidir bilmiyorum ki.burda kalite dr lar bunu veriyor genelde.
Cnm benim kullandığım folic-1 zaten çok iyi yani çok senelerdir hep kullanılıyor ama zaman herşeyi yenilediği için yeni yeni daha iyiler çıkıyor benim ablam ve birlkaç arkadaş hep bunu kullandı

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. . 11 Nisan sat 7 mayis bat olacaktı olmadı çok şükür :) 3 mayısta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim..Bat günü kan testi yaptırdım sonuç 259.96 çıktı. .Önümüzdeki hafta cuma günü kadın doğuma gidicem ultrason için sizce keseyi görebilir miyim?

görürsün bence canım benimde bat 6 nisandı, 8 mayısta gittim doktora keseyi gördü :)

Back
X