2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederizzzzzz teyzesiiiiiii. Sizinkinin aynisini aldik :) en kullanisli o geldi gozume. Digerleri 8 kg dio. Gecen aksam arkadsa gttik bebegi 3.5 aylik 9kg. Dedim esime bebegin nasi bisi olcagi belli olmaz bole alalim. O 6 fonksiyonlunun grisini aldik canimm. Daha dogrusu teyzemiz hediye aldi. Fiyatini indirimde yakaladk meret 350 lira olmus yaa :KK43:

güle güle kullansın bebiş :nazar: evet kilo bakımından diğerleri çok kısa süre kullanılıyor.iyi iyi hediyeler de gelmeye başlamış ne güzel :KK71: çokmuş ya siz kaça aldınız? 350 verdim deme

ayy ben ne büyük konuşmuştum asla erkek doktora gitmem diye, kadın doktorla başladık zaten son 2 maunede erkeğe döndük kadınlar hiç sallamıyo yani genelleme yapmıyım tabi ama benimki çok ilgisizdi. bu adamcağız çok iyi çok şükür ama yinede insan çok rahat olamıyo

Ay hiç genelleme yapmıyorsun canım inan bana... Kadın doktorlardan gerçekten ilgisiz üstelik benim gittiğim çoğu kadın doktor genelde çocuk sahibi. İnsan der ki yaşamış ne hissettiğimizi ne çektiğimizi biliyor ama nerde...

KIZLAR GUNAYDIN
yine masabaşı iş başı:KK53:
Tüm haftasonu gazdan öldüm,hamileyken gaz sıkışması ne fenaymış,soda içmeye bile yerim yoktu,son haddine kadar şişirilmiş balon gibiydim.Aklınızda olsun sakız çiğnemek iyi geliyor bi parçada olsa..
Birde cumartesiden beri aşağı kısmımda bi hamlık,bi ağrı ,aşağı doğru baskı var.Acaba diyorum bebek doğum yoluna mı girdi.Cumaya kadar boyle bısey yoktu,birden oldu.Yürürken bile orada bi hamlık var,sizde de olan var mı:KK57:

Kızlar bu arada sağlık ocskları en fazla kaç gün rapor veriyo ?
Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla :KK43:
Okulda çok zorlanıyorum artık
1000 i geçik öprenci var
Karnıma çarptı geçen gün bitanesi.ödüm koptu
Sağlık ocağı vermezse kendi doktoruma gidicem
En siniri de okulu arayıp haber vermek :KK43:
Dikkat et canim, zorlama kendini. Saglik ocaklarindaki doktorlar cok fazla veremiyorlar, bence kendi kadin dogumcundan al, 32+0 dan sonrada rapor olmuyor zaten, dogum iznine ayrilman gerekiyor.

KIZLAR GUNAYDIN
Tüm haftasonu gazdan öldüm,hamileyken gaz sıkışması ne fenaymış,soda içmeye bile yerim yoktu,son haddine kadar şişirilmiş balon gibiydim.Aklınızda olsun sakız çiğnemek iyi geliyor bi parçada olsa..
Birde cumartesiden beri aşağı kısmımda bi hamlık,bi ağrı ,aşağı doğru baskı var.Acaba diyorum bebek doğum yoluna mı girdi.Cumaya kadar boyle bısey yoktu,birden oldu.Yürürken bile orada bi hamlık var,sizde de olan var mı:KK57:

Korkma bebişim o ağrı hissi çok normal... uzanıp dinlenecekmişsin. O zaman geçiyor gerçekten ağrı sızı kalmıyor. Bazen ben bacaklarımı ayıramıyorum bile o derece ağrıdı oluyor :(

Ay hiç genelleme yapmıyorsun canım inan bana... Kadın doktorlardan gerçekten ilgisiz üstelik benim gittiğim çoğu kadın doktor genelde çocuk sahibi. İnsan der ki yaşamış ne hissettiğimizi ne çektiğimizi biliyor ama nerde...
aynen öyle benimkinin de çocuğu vardı. zaten ben yaptım herkes yapar mantığıyla ilgisiz oluyolarmış. bu adam iyi ama baya 3 çocuğu varmış eşi de doktor üniversite hastanesinden gelmiş normal doğumu tavsiye ediyo :KK45:

Korkma bebişim o ağrı hissi çok normal... uzanıp dinlenecekmişsin. O zaman geçiyor gerçekten ağrı sızı kalmıyor. Bazen ben bacaklarımı ayıramıyorum bile o derece ağrıdı oluyor :KK43:
Şuan uzanıp dinlenmem zor,sadece işte oturuyorum ayakda kalmıyorum çok şükür.O baskı hissi çok garip ve ürkütücü gerçekten,kimseye tam tarif edemem herhalde,ancak benımle aynı haftalarda olan siz anlayabılırsınız.
Dün bi 10 dk bişeyler almaya cıkmıstım,sanırım biraz tempolu yürüdüm ondan oldu,sağ taraf kasıgımdan bi şey bi girdi,yolda duran adam gibi kalakaldım :anneadayı: ayagımı atamadım.Artık doğum yaklasıyor en zor gunlerımız bunlar sanırım o_O

amin canım her mesleğin zorlukları var tabi ki benim çalışma koşullarım çok ağır değil evim okula yakın az dersim var ama yine de bazen zorlandığımı hissediyorum.bazen sesimizi yükseltmemiz gerekiyor ya da sinirlenebiliyoruz çok geriliyorum öyle zamanlarda.sonra çocuğuma zarar verdim mi diye düşünüp vicdan azabı çekiyorum ama yapacak birşey yok yine yapmak zorunda kalıyorum mecbur olunca.napalım yaa az kaldı geçer heralde.bana pek geçmiyor gibi gelse de...
Zaman insallah carcabuk gecer. Bagrinca kasilirsin da. Dikkat et yine bagirmamak imkansz ama bebisi dusun

KIZLAR GUNAYDIN
ayy o gaz sancısı ne beter bişey. ben bi gece ölüyodum hiçbişey kar etmedi ondan beri ayaklarımı sadece duşta görüyorum hep 2şer kat çorap yatarken bile allah korusun bidaha:KK57:
bende de var o canım ayağa kalkınca filan şimdi doğurcam heralde diyorum:KK53:

Şuan uzanıp dinlenmem zor,sadece işte oturuyorum ayakda kalmıyorum çok şükür.O baskı hissi çok garip ve ürkütücü gerçekten,kimseye tam tarif edemem herhalde,ancak benımle aynı haftalarda olan siz anlayabılırsınız.
Dün bi 10 dk bişeyler almaya cıkmıstım,sanırım biraz tempolu yürüdüm ondan oldu,sağ taraf kasıgımdan bi şey bi girdi,yolda duran adam gibi kalakaldım :anneadayı: ayagımı atamadım.Artık doğum yaklasıyor en zor gunlerımız bunlar sanırım o_O

Ah kuzumm hepimizin aklı çıkıyor bebekler büyüdükçe yapmadığı şeyleri yapıyorlar aklımız çıkıyor valla :)) Kız sen hala tempolu yürebiliyor musun ben penguen gibiyim. Sallana sallana yürüyorum anca

penguen1.gif

KIZLAR GUNAYDIN
benim de karnımın altında kasıklarımın birleştiği yerde bir agrı basladı, bacaklarım kapanmıyor,karnım otruunca bacaklarıma değiyor bugün de karnın inmiş dedi ofistekiler belki oluyordur bu haftalarda

Kuzumm utanılacak bir şey yok, doktorun ilk hastası biz değiliz. Hey yavrum hey onlar kim bilir neler görmüştür :-) Eğer içini rahatlatacaksa inan işin o kısımlarına hiç takılmıyorum bile. Kimsenin umurunda bile olduğumuzu düşünmüyorum :)) :KK70:
Aynen valla :) bende dr umun ona aktigini düşünmüyorum adam isinde gucunde :) ama insan utanio yinede
ayy ben ne büyük konuşmuştum asla erkek doktora gitmem diye, kadın doktorla başladık zaten son 2 maunede erkeğe döndük kadınlar hiç sallamıyo yani genelleme yapmıyım tabi ama benimki çok ilgisizdi. bu adamcağız çok iyi çok şükür ama yinede insan çok rahat olamıyo
Ayyy kadin dr nefret ettim. Ilk kadina gittim 24. Haftaya kdr herseyi parali veriodu bisiden de anlamiodu bu dr a gectim gecince iiki gecmisim dedim. Gecen arkdsm da degstrdi kadini buna gecti. Kizin erken dgm riski varmis megerse mal kadn anlamamis
güle güle kullansın bebiş :nazar: evet kilo bakımından diğerleri çok kısa süre kullanılıyor.iyi iyi hediyeler de gelmeye başlamış ne güzel :KK71: çokmuş ya siz kaça aldınız? 350 verdim deme
Saol canim benm insallah. Buz 261 e aldk canm 1 gnluk yuzde 25 indrimi yakaladk tesadufen. Gecen 300 liraykende birgunluk 240 dusmustu ben utandm dusmus alin demeye. Kardesimde kizdi bana ole seymi olur nie demion die. Dunde bizdeydiler dedim hemen verdiler karti ben kendim aldim :D
Kesinlikle kadinlar halden anlamio ayni seyleri yasioz ama erkekler bu konuda 10 numara

Ah kuzumm hepimizin aklı çıkıyor bebekler büyüdükçe yapmadığı şeyleri yapıyorlar aklımız çıkıyor valla :)) Kız sen hala tempolu yürebiliyor musun ben penguen gibiyim. Sallana sallana yürüyorum anca

penguen1.gif
aynı ben bu penguen dalga geçiyor eşim sürekli koridordan odaya girince bir git geri gel ya nolur çok sevimlisin diyor utanmaz

Kızlar bu arada sağlık ocskları en fazla kaç gün rapor veriyo ?
Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla :KK43:
Okulda çok zorlanıyorum artık
1000 i geçik öprenci var
Karnıma çarptı geçen gün bitanesi.ödüm koptu
Sağlık ocağı vermezse kendi doktoruma gidicem
En siniri de okulu arayıp haber vermek :KK43:
ben 10 gün almıştım geçen sene canım.
daha fazlasını bilmiyorum.

kızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum :KK61:

Back
X