- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.921
Canim benimde carsamba aksam acik kirmizi kanamam oldu.Ctesi kalp atisina gidicektik persembe gittim kesenin altinda hafif kanama olmus kalp atisini duyduk ama cok şükür...cok fazla dusuk riskin yok ama dinlen dedi kendi doktorum.Crinon jele devam et dedi igne yazdi 2 tane.Birini ogun yaptirdim birinide bugun yaptıricam......
Ama ctesi sabah namaza uyanmistim yine ayni renk az kanama geldi.Dun baska bi hastaneye gittik devletti cokta ilgilenmediler acikcasi.Kalp atisi varmis ama bidaha kanarsa dusuk yaparsin dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konusmamisti...Bide kanamalar once hep kabizdim hala kabizim gerci ama zorlanmistim acaba ondanmi oldu diye suphem var...Daha kanamam olmassa bugunki igne son canim..Surekli yatiyorum sen baska neler yapmistin? Dus falan yapmismiydin sirt ustumu yatmistin?
Eger bebegim benimle olursa ki insallah 11.hafta ikili test icin gidicem...
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Kanamalar insani cok korkutuyor![]()
Benide bi gicik tuttu cok oksurmustum.ondan olabilir gibi geliyor..benm dr um hic umutsuz konusmadi.kalp atisindan sonra olabiliyor.birsey olmicak merak etme dedi.tekrar olabilir sakin endiselenme dedi.ben yatmadm o aksam.simdi uzaniyorum.benim devami gelmedi cok sukur.dusta aliyorum.arada camasir da asiyorum.esim yakalayinca cok kiziyor :) ya devleti asagilamak istemiyorum ama cidden cok kotu cogu..bende o hatayi yaptm o aksam.dr um burda degildi.devlete gittim.dusuktur o dedi ve alttan bakcam dedi.baktrmadm.cok kabaydi zaten kimblr nasil bakcak diye.zaten karindan gozuken seye ne gerek vardi.saglikli gebelikte kanama olmaz dedi ama dr um olabilir dedi.bende kactim hemen ordan.gercektende kendisine gittigmde kalbi atiyordu ve keseye yakin bir kanama yoktu.bu gebelik saglikli bir dogumla sonuclanacak buyuk ihtimalle dedi.bol bol su icmelisin canim.gittigim dr buranin bir numarali dr u.devlettekini de sikayette bulundum.daha bakmadan dusuk denir mi ya..ve artik iki aylik bebege neden alttan bakilsin ki..