- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.961
:=) şöförüm olmadan asla :=) bu bebek sadece benım degılo zaman emin ellerdesin:)
git ve güzel haberlerle gel inşallah
herkes bılecek görevını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:=) şöförüm olmadan asla :=) bu bebek sadece benım degılo zaman emin ellerdesin:)
git ve güzel haberlerle gel inşallah
neydi ilkinin cinsiyetiCarsamba gunune randevu aldim insallah bende gorurum bebegimi heyecanlandim.Benim ilk hamileligim cok bulantiliydi cinsiyetu belli olunca azalmisti.bunda eksime gibi aksamlari yemekten sonra oluyor dua edin hanimlar heyecanlandim.6+2 de karindan kese gorunurmu birde bebek tahminen gec benim 6 hafta demek daha dogru olur.
Kuzummm teşekkür ederimmmaaaa çok geçmiş olsun sweetim
Habersiz bırakma bizi canımYetmezlik için değil zaten canım kalp prolapsusu için onay alacağım. :/ O sebep olmuş yetmezliğede zaten.
Canımmm benimmm teşekkür ediorummm inşallah herşey hepimiz için güzel geçicekksweetgiirl dua etmez olur muyum hiç canım
üstelik hemen dua olarak seni de anneme havale ediyorum
merak etme canım benim Allahın izniyle her şey çok güzel olacak
allah bagıslasın. cınsıyetını ogrenene kadar gecen sure fazla degıl mı ? ayy o zamana kadar kusamam yaa
Duyulur cnm çok net olmasa da benim 6+3 tü cuma günü duyduk hatta 4 haftalikken ultrasonda belliydi kalp atışı ama duyulmuyordu net olarak vajinal ultrasonda daha met duyuluyormus benim ilk gebeliğimde vajina korkusu oldu o yüzden baktirmadim 1 hafta bekledim 6+3te duydumDuyulur bence.
vajinal olmazDuyulur cnm çok net olmasa da benim 6+3 tü cuma günü duyduk hatta 4 haftalikken ultrasonda belliydi kalp atışı ama duyulmuyordu net olarak vajinal ultrasonda daha met duyuluyormus benim ilk gebeliğimde vajina korkusu oldu o yüzden baktirmadim 1 hafta bekledim 6+3te duydum
aman zaten 1 hafta daha bekler gıdersın dimi? ılkınde vajınal baktıBenim vajinal korkusu oğluma 4 aylık gebeyken karnima darbe almıştım rh uygunsuzlugu muz olduğu için endiselendim ultrasonda normal gorunuyordu herşey ama benden sıvı gelmişti o yuzden spekulumla vajinayi aralayinca hemşire bende korku oldu 6senedir o fobiyi yenemedim
Herşeyi yaz da git tatlım :)Bende evde kendi kendime diyorum bunu sorucam şunu sorucam doktorun yanına bi gidiyorum bildigin kuzuaklıma hiç bişe gelmiyo
Tabiki canımmm dualarımız birbirimizeDuanızı eksik etmeyin.![]()
Sorun değil ben de bilgilendim
Ben de vajinal istemiyorum. Eşim de gelecek. Beni öyle görmesini istemem tabivajinal olmaz
kese için vajınal bakmıstı. zararlı bişi degıl zaten
kendı de dedı '' ben de vajınal baktırdım'' dıye. ıstemıyorum sadece cok gıcık bir his :=)
benımkı yarın duyulur o zaman
yarın 7+0 oluyor :=)
hayırlı olsuuuun :)ben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.
![]()
Aynen öyle ha bi hafta önce ha bi hafta sonra yarın duyarsin cnm sende ben 6+3te duydumaman zaten 1 hafta daha bekler gıdersın dimi? ılkınde vajınal baktı
o yuzden bır daha baktırmam. beklerım acelem yok
hem duyulur heralde tam 7 haftalık olmus oluyor.