• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim sizlere bir sorum olacak. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kafama takılıyor. yarın doktorla konuşacağım. cuma gittiğim dr a sordum ama ilk defa böyle bir aşı kartı gördüğünü söyledi. ben sağlık ocağına normal grip olup ilaç yazdırmak için gittiğimde bana hemşire erişkinlerin vurulması gereken tetanoz aşı kartını verdi ve bu aşı 5 aşamadan oluşuyor. td1, td2, td3, td4 ve td5. ben bunların 4. olan td4 ü hamile olduğumu bilmeden 11 mayısta vurundum. hamileliğimin 3. haftasında oluyor. sizler böyle bir aşı vurundunuzmu? hamilelikte tehlikelimidir acaba? normalde gebe kadınlara 4. ayda vuruyorlarmış.
Ben eczacılar platformunda soracağım ilacın adı var mı?

kızlar benim sizlere bir sorum olacak. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kafama takılıyor. yarın doktorla konuşacağım. cuma gittiğim dr a sordum ama ilk defa böyle bir aşı kartı gördüğünü söyledi. ben sağlık ocağına normal grip olup ilaç yazdırmak için gittiğimde bana hemşire erişkinlerin vurulması gereken tetanoz aşı kartını verdi ve bu aşı 5 aşamadan oluşuyor. td1, td2, td3, td4 ve td5. ben bunların 4. olan td4 ü hamile olduğumu bilmeden 11 mayısta vurundum. hamileliğimin 3. haftasında oluyor. sizler böyle bir aşı vurundunuzmu? hamilelikte tehlikelimidir acaba? normalde gebe kadınlara 4. ayda vuruyorlarmış.
Hamilelikte ilk 1. Ayda kullanılan ilaçların ya hep ya hiç etkisi gösterdiği kabul edilir yani ilaç ya düşüğe neden olur ya da bebeğe hiç zarar vermez. Sakatlık gibi bir duruma neden olmayabilir.

yok canım sıkışıktım ama doktor idrar kesen dolu tuvaletini yapıp gel dedi. keseyi göremiyorum dedi. yaptım geldim yine göremedi.:110::110::110:doktoru sevmedim mecburiyetten gittim. yarın başka bir doktora gideceğim inşallah..
Aaaa çok ilginç benim doktorum da aksine sıkışık gelirsen daha rahat görürüz demişti ama karından bakti senin ki alttan baktiysa ondandir. Peki kan testi yaptirdin mi beta hcg degerin kaç? 1500 altinda olunca da gözükmüyormus..

Merak etme cnm benimde hiç yok ama olmasında zaten burdaki arkadaşlar çok huzursuz o konuda belki sonra başlar ama başlamaması daha iyi hayırlısı .
Kizlar kendimde farkettim de benim diger iki gebeligimde mide bulantim yoğundu. Kese soltarafa tutunmustu. Bu sağ tarafa tutunmus ve bulantim neredeyse hiç yok. Acaba bununla bir alakası var mıdır? :D Sizinkiler ne tarafta

Slmm arkadaşlar ya benim bir hafta öncesine bulantilar vardı ama suan bayadir yok hiçbir belirti ne bulantı ne şişlik göğüs ağrım bile gitti daha randevumada 5 gün var kötü birsey yoktur ins

Slmm arkadaşlar ya benim bir hafta öncesine bulantilar vardı ama suan bayadir yok hiçbir belirti ne bulantı ne şişlik göğüs ağrım bile gitti daha randevumada 5 gün var kötü birsey yoktur ins
Inşallah kötü birsey yoktur. Sen yine de doktorunu ara canım. Allahım yavrunu sana bağışlasın.

Kizlar kendimde farkettim de benim diger iki gebeligimde mide bulantim yoğundu. Kese soltarafa tutunmustu. Bu sağ tarafa tutunmus ve bulantim neredeyse hiç yok. Acaba bununla bir alakası var mıdır? :KK70: Sizinkiler ne tarafta

Bnmkide sag tarafima megilli, midemde pek bulanmiyo galiba erkek olucak hayrlisi bakalm

Kizlar kendimde farkettim de benim diger iki gebeligimde mide bulantim yoğundu. Kese soltarafa tutunmustu. Bu sağ tarafa tutunmus ve bulantim neredeyse hiç yok. Acaba bununla bir alakası var mıdır? :KK70: Sizinkiler ne tarafta
Benim mide bulantım var ve resmi deki gibi :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 94
ben elimi karnıma koyuyorum bastırmadan hareketleniyor gaz içeride.dene bi istersen. birde gaz yapacak yiyecekler yememeye çalışıyorum da genede oluyor.

Reflüm vardı. O yapıyor diye düşünüyorum ben.. Midem ağrıyor zaten sürekli bir de gaz sürekli çıkarıyorum ama gene aynı.:(

Back
X