2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benide bi gicik tuttu cok oksurmustum.ondan olabilir gibi geliyor..benm dr um hic umutsuz konusmadi.kalp atisindan sonra olabiliyor.birsey olmicak merak etme dedi.tekrar olabilir sakin endiselenme dedi.ben yatmadm o aksam.simdi uzaniyorum.benim devami gelmedi cok sukur.dusta aliyorum.arada camasir da asiyorum.esim yakalayinca cok kiziyor :) ya devleti asagilamak istemiyorum ama cidden cok kotu cogu..bende o hatayi yaptm o aksam.dr um burda degildi.devlete gittim.dusuktur o dedi ve alttan bakcam dedi.baktrmadm.cok kabaydi zaten kimblr nasil bakcak diye.zaten karindan gozuken seye ne gerek vardi.saglikli gebelikte kanama olmaz dedi ama dr um olabilir dedi.bende kactim hemen ordan.gercektende kendisine gittigmde kalbi atiyordu ve keseye yakin bir kanama yoktu.bu gebelik saglikli bir dogumla sonuclanacak buyuk ihtimalle dedi.bol bol su icmelisin canim.gittigim dr buranin bir numarali dr u.devlettekini de sikayette bulundum.daha bakmadan dusuk denir mi ya..ve artik iki aylik bebege neden alttan bakilsin ki..

yarın 6+6 oluyor :=) acaba persembe falan mı gıtsem. hem muayene ucretı 10 gun gecerlı oluyor
bosuna bosuna para vermıs oluyoruz. doktor 15 sonra falan cagırıyor
ben olsam giderdim 10 gün dolmadan :) aslında belli olmuyor bazıları 8. haftaya kadar duymuyormuş. yani yarın gidip duyamazsan canını sıkma tatlım. kişiden kişiye göre değişiyor.

ben olsam giderdim 10 gün dolmadan :) aslında belli olmuyor bazıları 8. haftaya kadar duymuyormuş. yani yarın gidip duyamazsan canını sıkma tatlım. kişiden kişiye göre değişiyor.
yarın dusunuyorum kararsızım ve üşeniyorum
midem bulanıyor ya başkalarının içinde öğürmek ıstemıyorum . neyse yarın gıdeyım ben :=)

cimcim16 benimde kasik agrim cok nadir oluyor mide bulantim bi kackere oldu ama oda yumurta pisirsemmi die dusunurken benim bulantilarm genelde yemekten snra oluyor ama onlarda arada olurdu onceden yani kisacasi benimde belirtilerim azaldi yarin devletteki doktora gidicem orda sorucam ama bunun allah korusun bebege bisi oldu die dusunmuorum herkeste farkli olabiliyor sende ole takilma iyi dusun canım.bebisi etkileme

Canımmm kalp olayını naptın sen , doktora gittn mi?

Ayy cnm ne bilim geçen haftaya kadar bütün belirtiler vardı kasik ağrısı, bulantı göğüs taş gibiydi hepsi vardı şuan boşluğa düştüm sanki tüm belirtiler birden nasıl giderki diye düşündüm....tabi ben burda soruyorum aynı durumda olan biri varmı diye yoksa koşup doktora gitmiyorum randevum perşembe bende perşembe yi bekliyorum şükürler olsun Rabbime emanet çünkü bebeğim tefekkür hiç bırakmam nasipse zaten benim diyorum hep :) çok büyük bir telasim yok yani...bu arada sen yeni gitmemismiydin doktora cnm

midesi bulanan bulanmayan
kendini iyi hisseden
ya da halsiz yorgun hisseden
öf yaaaa hamilelik hep böyle mi geçecek diyen
ya da oh beee ne rahatmış hamilelik diyen
tüm arkadaşlara merhaba

sayfalar bayağı dolmuş taşmış
hepinize kocaman bir tebessüm sevgili anneler
her anın tadını çıkarın olur mu :))

Yarın gideceğim. Umarım onay çıkar. Doktor onay çıkmaz kürtajın sınırı var dedi. Bir an önce yaptır dedi.
İi düşün ii olsun canımm .. Bende salı gitcem büyük ihtimalle doktorum kardiyolojiylr konsültasyon yapalım onunla beraber götürcez belki doğuma bile gelebilir dedi.. Ama ben hamile kalmadan önce kendi kardiyoloğumdan onay kağıdı almıştım, umarım burda da sorun çıkmaz seni rahatsız eden bi yanı var mı bu aralar?

Canımmm brnimmm hoşgeldinnnn

Canım ben ilk doğumumdan beş ay sonra öğrendim kalp prolapsusum olduğunu düşün yani.. Çarpıntım oluyordu aama ciddiye almadım hiç.. Bunu kadın doğumcuya da söyledim. Stabil giden bir durum aktifleşebilir onay al dedi.. Bilmiyorum. O kadar problem olmaz herhalde. Doğuştanmış bende. sen de ne vardı canım?

merhaba bitanem naptın gönlüne uygun dr buldun mu
her şey yolunda değil mi
ben 19 mayısta kalp atışını duydum
heyecanlı bi durummuş
güzel ALLAHIM TÜM ARKADAŞLARA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH
Tatlımmm bende duydummm meleğimin kalp atışını :)
Ege üniversitesinde özel olarak doktora gittim cuma günü çok ii bi doktor içime sindi,bir de kardiyolojiye ayrı gitmek zorunda kalmıcam ikisi takipli götürcekler , ama bazen çarpıntım oluo o korkutuo umarım bişi çıkmaz dua et bize

gitmistim canim ama bu devlettekine 11inde gitmistim idrar ve kan aldi malesef doktor olmadan sonucu alamadim mecbur gidicem doktra. ppersembede ozeldeki kontrole cagirdi kahverengi akintim var die fitil vermisti cok sukur ilk kullanimda gitti onun icin cagirdi devam ederse artrr demisti. bide su tam kan sayimini soylicem biri asi yazmis onu sorucam. bu belirtilerin olmamasi azalmasini sorucam sorucamda sorucam bi liste hazirlicam cunku unutuyorum doktra gidince

Benim de doğuştan olduğu sölemişti doktorum bende de mitral darlık var

Benim de doğuştan olduğu sölemişti doktorum bende de mitral darlık var

Geçmiş olsun canım. Ben de kalp dokusu yumuşakmış çöküklük yapıyormuş. Kalp prolapsusu ve minimal mitral yetmezlik var. Az yani önemsencek bir şey değil diye düşünüyorum. O kadar ki ilaç bile vermedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…