2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zeyneb21 umarım doğru etiketlemişimdir çok yoğunum giremiyorum ama sanırım kırsal bir şehir de yalnızsın ve sıkıntılı bir durumun vardı
o gün bitek seni okuyabildim çok kötü oldum ama cevap yazamayacak kadar meşguldüm

burada ki durumlardan henüz çok haberdar değilim ama
kimler iyi kimler kötü

o akşam anneme yemeğe uğradım
sana dua etmesini istedim
ana kız sana bi dualar ettik ki sorma canım benim
Allah yardımcın olsun inşallah bitanem
annem halen daha ediyor

zaten aklıma geldikçe hepimize dua ediyorum
gönlünü ferah tut olur mu
sevgiler

Bence onayı vericektir canımm yetmezlik çok önemli değil çünkü bi çok kişi de var içini ferah tut sen

inşallah. ama bulantıya kusmaya dönüştü. dünde bugun de kustum

biliyorum çok zor
henüz kusmadım ama geçen hafta berbat bir hafta geçirdim bulantı yüzünden
üstelik acayip şekilde yoğundum

sürekli kendime dedim ki bu bir süreç ve geçecek
2 gündür çok şükür iyiyim
senin de 1 haftaya kalmaz geçer inşallah canım
tiksindiğin şeyleri sakın ağzına sürme
nefret edersin sonra
bana erik iyi geldi papazeriği:)
meyvelerden yana dene şansını

3 yaşındaki kızmı balkonda sandalyeye çıakrken görürüken ayaklarım boşaldı koştum bağırdım balkona koştum ömrüden ömür gittii babası yanındaymış o kadar koktum ki miniğim iyidir inşallahhh

zaten meyvelerle gecıstırıyorum kendımı. valla ne bıleyım yaa yarın doktora randevu aldım
ınsallah orada da tutmaz mıdem en cok bunları dusunuyorum. hiç geçmeyecek gıbı sankı

oyle anlarda bagırmamak gerek, çocuk korkudan daha cok panıkler. ıyı kı babası oradaymıs
babası yanlıs yapıyor, cocuga boyle seylerı gostermemek lazım
beyınlerı her seyı kaydedıyor cunku

allah korumuş kızını canım benim
karnında ki miniğe gelince merak etme en güvenli yerde :)

Bende evde kendi kendime diyorum bunu sorucam şunu sorucam doktorun yanına bi gidiyorum bildigin kuzu aklıma hiç bişe gelmiyo

Carsamba gunune randevu aldim insallah bende gorurum bebegimi heyecanlandim.Benim ilk hamileligim cok bulantiliydi cinsiyetu belli olunca azalmisti.bunda eksime gibi aksamlari yemekten sonra oluyor dua edin hanimlar heyecanlandim.6+2 de karindan kese gorunurmu birde bebek tahminen gec benim 6 hafta demek daha dogru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…