• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Carsamba gunune randevu aldim insallah bende gorurum bebegimi heyecanlandim.Benim ilk hamileligim cok bulantiliydi cinsiyetu belli olunca azalmisti.bunda eksime gibi aksamlari yemekten sonra oluyor dua edin hanimlar heyecanlandim.6+2 de karindan kese gorunurmu birde bebek tahminen gec benim 6 hafta demek daha dogru olur.
neydi ilkinin cinsiyeti :KK48:

Duyulur cnm çok net olmasa da benim 6+3 tü cuma günü duyduk hatta 4 haftalikken ultrasonda belliydi kalp atışı ama duyulmuyordu net olarak vajinal ultrasonda daha met duyuluyormus benim ilk gebeliğimde vajina korkusu oldu o yüzden baktirmadim 1 hafta bekledim 6+3te duydum

Duyulur cnm çok net olmasa da benim 6+3 tü cuma günü duyduk hatta 4 haftalikken ultrasonda belliydi kalp atışı ama duyulmuyordu net olarak vajinal ultrasonda daha met duyuluyormus benim ilk gebeliğimde vajina korkusu oldu o yüzden baktirmadim 1 hafta bekledim 6+3te duydum
vajinal olmaz
kese için vajınal bakmıstı. zararlı bişi degıl zaten
kendı de dedı '' ben de vajınal baktırdım'' dıye. ıstemıyorum sadece cok gıcık bir his :=)
benımkı yarın duyulur o zaman
yarın 7+0 oluyor :=)

Benim vajinal korkusu oğluma 4 aylık gebeyken karnima darbe almıştım rh uygunsuzlugu muz olduğu için endiselendim ultrasonda normal gorunuyordu herşey ama benden sıvı gelmişti o yuzden spekulumla vajinayi aralayinca hemşire bende korku oldu 6senedir o fobiyi yenemedim

Benim vajinal korkusu oğluma 4 aylık gebeyken karnima darbe almıştım rh uygunsuzlugu muz olduğu için endiselendim ultrasonda normal gorunuyordu herşey ama benden sıvı gelmişti o yuzden spekulumla vajinayi aralayinca hemşire bende korku oldu 6senedir o fobiyi yenemedim
aman zaten 1 hafta daha bekler gıdersın dimi? ılkınde vajınal baktı
o yuzden bır daha baktırmam. beklerım acelem yok
hem duyulur heralde tam 7 haftalık olmus oluyor.

vajinal olmaz
kese için vajınal bakmıstı. zararlı bişi degıl zaten
kendı de dedı '' ben de vajınal baktırdım'' dıye. ıstemıyorum sadece cok gıcık bir his :=)
benımkı yarın duyulur o zaman
yarın 7+0 oluyor :=)
Ben de vajinal istemiyorum. Eşim de gelecek. Beni öyle görmesini istemem tabi:KK45:

Hayırlı olsu
ben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.:KK68::KK68:
hayırlı olsuuuun :)

aman zaten 1 hafta daha bekler gıdersın dimi? ılkınde vajınal baktı
o yuzden bır daha baktırmam. beklerım acelem yok
hem duyulur heralde tam 7 haftalık olmus oluyor.
Aynen öyle ha bi hafta önce ha bi hafta sonra yarın duyarsin cnm sende ben 6+3te duydum

Bu arada bulantısı olan arkadaşlar sade maden suyu içmeyi deneyin iyi geliyor bi de beyaz leblebi

Back
X