- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.021
Canım en başından beri çok destek oldun bana çok teşekkür ediyorumİnşallah canım ,hiç ümidini kırma .Allah ol derse olur, sakın üzme kendini içini ferah tut.
Çok dua ediyorumm ,iyi haberlerini alalım inşallah :)
Ne demek aşkolsunCanım en başından beri çok destek oldun bana çok teşekkür ediyoruminsallah bende bu gün senin gibi duyarım minigimin kalp atışını
İnşallah canım güzel haberlerle gelirimiyi düşün iyi olsun. inş. güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım inşallah duyarsınız, daha önce kaçıncı hatfada gittin ve vajinal mi bakmışlardı?Günaydın ocak ayının güzel anneleri 11:50de doktor randevum var dua edin banada ne olur kızlar bu günde kalp atışını duyamazsak kritik süreç başlıyor bu kadar çok heveslenmisken umutlanmısken kaybetmek istemiyorum onu Rabbim hayırlı güzel haberler almamı nasip eder inşallah
Canım geçen hafta gittik her iki yöntemlede baktı yolk sac gecen hafta ilk defa gözüktü 3 gündürde yeni yeni bulantilarim başladı psikolojik mi bilmiyorum haftamla yaşadığım belirtiler hiç tutmuyor hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirim canımAmin canım inşallah duyarsınız, daha önce kaçıncı hatfada gittin ve vajinal mi bakmışlardı?
Tüm Annelere Merhabalar,
Ben hamileliğimi çok geç öğrendim. Şuan 7. haftanın içindeyim. İlk bebeğim ve çok tecrübesizim, umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Canim belki devletin iyisi var ama bize denk gelmiyor.biz tayinciyiz o yuzdende diyarbakrn ilcesindeyiz.Burdaki hastaneye gittim ne ebe ne kadin dogum dokt.var dogum hemsiresi var oda kalp atisina bakamiyoms kanama ciddimi bakamiyoms e dedim size dogum yapacak biri gelse napiyosunuz..ile sevkediyoruz yada 3.veya 4.dogumsa biz yapiyoruz.....pes yani...Neyse ildeki kadin dogum hast.gittim.Ebe kadin gerekli gorurse doktora muayene oluyomusum.Dedimki benim persembede kanamam geldi bugunde geldi hala varmi yok dedim e o zaman alttan bakayim hayir diyip kabul etmedim o zaman hafta ici poliklinge gidecekmisim.Dedim ya dusuk yapiyosam...Esimde siz annemisiniz anneysenz azda olsa anlarsnz dedi evet diyo bende dusuk yaptim diyo...Biz dogumhaneye doktorun odasina ciktik durumumu izah ettim.Doktorda kalp atisina bakalim dedi....ama iste cok umutlu konuşmadı bidaha kanama olursa dusuk olur dedi..Benide bi gicik tuttu cok oksurmustum.ondan olabilir gibi geliyor..benm dr um hic umutsuz konusmadi.kalp atisindan sonra olabiliyor.birsey olmicak merak etme dedi.tekrar olabilir sakin endiselenme dedi.ben yatmadm o aksam.simdi uzaniyorum.benim devami gelmedi cok sukur.dusta aliyorum.arada camasir da asiyorum.esim yakalayinca cok kiziyor :) ya devleti asagilamak istemiyorum ama cidden cok kotu cogu..bende o hatayi yaptm o aksam.dr um burda degildi.devlete gittim.dusuktur o dedi ve alttan bakcam dedi.baktrmadm.cok kabaydi zaten kimblr nasil bakcak diye.zaten karindan gozuken seye ne gerek vardi.saglikli gebelikte kanama olmaz dedi ama dr um olabilir dedi.bende kactim hemen ordan.gercektende kendisine gittigmde kalbi atiyordu ve keseye yakin bir kanama yoktu.bu gebelik saglikli bir dogumla sonuclanacak buyuk ihtimalle dedi.bol bol su icmelisin canim.gittigim dr buranin bir numarali dr u.devlettekini de sikayette bulundum.daha bakmadan dusuk denir mi ya..ve artik iki aylik bebege neden alttan bakilsin ki..
Sende mi burutusGözlüklerime inanamıyorummmmm kimleri görüyorum burda
Sat 5 nisanbende bulantılar için bişiler isteyecegım. artık kusmalar eşlik edıyor
günlerim berbat gecıyor.
inşallah olmaz . aynı gozukuyoruz senın kaçtı gun olarak?
yolc sac göründüyse bebek de gelir cnm demekki döllenmen geç olmuş benim 15'in vajinal 3,5 mm gözlenmişti ve erken döllenme olmasına rağmen, yolc sac oluştuktan 1 hafta sonra bebek ancak görülmeye başlarmış habersiz bırakma bizi olur muCanım geçen hafta gittik her iki yöntemlede baktı yolk sac gecen hafta ilk defa gözüktü 3 gündürde yeni yeni bulantilarim başladı psikolojik mi bilmiyorum haftamla yaşadığım belirtiler hiç tutmuyor hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirim canım
Geçen hafta kasık ağrısından mahvoldum. bu hafta o bitti derken sabah bulantılarım başladı. Uyku hali hep var çalıştığım için çok zorlanıyorum. mide bulantım için sabah uyanır uyanmaz 1 tane hurma yiyorum bana iyi geliyor.Hayırlı olsun inşallah canım
Ben de aynı senin gibiyim 7+0 bugün itibariyle SAT'a göre..Nsl durumlar? Mide bulantısı ,aşerme ,uyku hali ,karın ağrısı vs?
Bende brütüs nasılsın yandan toprağımSende mi burutus
BayildimSevgili Bebek,Bu sana yazdığım ilk mektup.Bebeklerin annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri.Melekler sabırla çeviriyor sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil..." diyorsun. "Yok, bu da değil..."Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan, sevgi dolu ve hayli maharetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı beceriksizce toplamışım. Makyajım da çalakalem, bir gözüme bir gözümdem daha çok far sürmüş, gene taşırmışım. Üzerimde kat kat soğan kıyafetlerim. Altında tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:
Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak kendini bulamamış, arayış içinde. Yazar. Edebiyatçı.Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak, "Hah, bak bu eğlenceli olabilir..." diyorsun meleğe. "Şuna biraz daha yakından bakayım."Nasıl ve niye kainattaki onca başarılı anne adayı arasından beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden daha iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilmiyorum. Ama bir şeyi bilmeni istiyorum: Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım. İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke..." dedirtmem sana. Seni mahçup ederim diye ödüm patlıyor.
Sabırsızlıkla gelişini bekleyen annen Elif
Mektubun tamamı Elif Şafak'ın Siyah Süt adlı kitabından alınmıştır. :))
Pek iyi sayilmam sürekli yattigim için rahim ici kanama var progestan ve yatış dedi doktorum allahtan evde yatıyorum sen ne yapıyorsun hala aynı yerde misinizBende brütüs nasılsın yandan toprağım
İnşallah canım birazdan çıkıyoruz evden güzel haberlerle dönerim inşallahyolc sac göründüyse bebek de gelir cnm demekki döllenmen geç olmuş benim 15'in vajinal 3,5 mm gözlenmişti ve erken döllenme olmasına rağmen, yolc sac oluştuktan 1 hafta sonra bebek ancak görülmeye başlarmış habersiz bırakma bizi olur mu
Bnm de bulantılarım son 1 haftada arttı canım , çok afedersin kusamıyorum öğürme şeklinde.Geçen hafta kasık ağrısından mahvoldum. bu hafta o bitti derken sabah bulantılarım başladı. Uyku hali hep var çalıştığım için çok zorlanıyorum. mide bulantım için sabah uyanır uyanmaz 1 tane hurma yiyorum bana iyi geliyor.
Senin bulantın ne durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?