- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.041
Kizlar suan bekliyorum heyecandan kalbim duracak vallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi haberlerle gel canım benim de bugün ilk randevum saat 2de allahım bebişlerimizi bize bağışlasınKizlar suan bekliyorum heyecandan kalbim duracak vallah
inşallah canm benimde ilk hamileliğim. inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımızaTüm Annelere Merhabalar,
Ben hamileliğimi çok geç öğrendim. Şuan 7. haftanın içindeyim. İlk bebeğim ve çok tecrübesizim, umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
![]()
canım ben cuma günü bir dr a gittim. kadın beni resmen azarladı. saçmaladı kendi çapında. doğru dürüst bilgi vermedi. bugün araştırıp bir dr a gittim. o kadar net ve güzel bilgiler verdiki. doktor budur dedim. banada folik asit verdi. inşallah içine sinen bir doktor bulursun.Leblebi de hiç sevmem kiama bulantıdan iyidir. İş yerinde gerçekten zor oluyor çünkü. Öğlen ilk işim leblebi ve beyaz nohut almak olacak.
bu arada geçen cuma doktora gittim fakat doktor hiç içime sinmedi. sadece folik asit verdi. kiloma, tansiyonuma bakmadı ve bebeğin kalp atışı dk da şu kadar diye de bilgilendirmedi. Acaba ilk muayene diye mi çok küçük diye mi bilemedim. sizin doktorlar bilgilendirme yapıyorlar mı ayrıntılı olarak ?
canım ben cuma günü bir dr a gittim. kadın beni resmen azarladı. saçmaladı kendi çapında. doğru dürüst bilgi vermedi. bugün araştırıp bir dr a gittim. o kadar net ve güzel bilgiler verdiki. doktor budur dedim. banada folik asit verdi. inşallah içine sinen bir doktor bulursun.
Insallah guzel haberlerle mutlulukla gecsin kontrolun
İyi haberlerle gel canım benim de bugün ilk randevum saat 2de allahım bebişlerimizi bize bağışlasın![]()
İnşallah çok güzel geçer doktor randevun. Bizi habersiz bırakma.
kızlar ölcem kahrıma şu saati zor yapmıştım doktor kan aldırdı değerlerin artışına bakalım sonra muayene edelim dedi ve 3:30 da gel dedi geçmez şimdi bana bu saatler neyse geç olsun ama güzel haberler olsun diyelim; bu arada hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ediyorumInsallah guzel haberlerle mutlulukla gecsin kontrolun
kızlar ölcem kahrıma şu saati zor yapmıştım doktor kan aldırdı değerlerin artışına bakalım sonra muayene edelim dedi ve 3:30 da gel dedi geçmez şimdi bana bu saatler neyse geç olsun ama güzel haberler olsun diyelim; bu arada hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum![]()
Tabiki mutlaka vardir canim..kac yil daha ordasiniz.en azindan sehir merkezine gitme ihtimaliniz yok mu.bizim icin artik vajinala gerek yok tatlim baktirma bence de iyi yapmissin.zatn anlayan adam karindan bakinca da anlar.allah korusun kese seklinden bile belli eder kendini dusuk.benim dr um karnima koydugu gibi gozuktu hemen.ne gerek var simdi kasilmaya.birde mikroplu falandir oyle duzensiz yerlerin.al basina belayi sonra..benim dr um da kanama arada bir olabilr dedi canim.icini ferah tut surekli adet kanamasi seklinde degilse..annemn bi ark inin kizi dizlerine kadar kanamasi oldu su an 8.5 aylik.Canim belki devletin iyisi var ama bize denk gelmiyor.biz tayinciyiz o yuzdende diyarbakrn ilcesindeyiz.Burdaki hastaneye gittim ne ebe ne kadin dogum dokt.var dogum hemsiresi var oda kalp atisina bakamiyoms kanama ciddimi bakamiyoms e dedim size dogum yapacak biri gelse napiyosunuz..ile sevkediyoruz yada 3.veya 4.dogumsa biz yapiyoruz.....pes yani...Neyse ildeki kadin dogum hast.gittim.Ebe kadin gerekli gorurse doktora muayene oluyomusum.Dedimki benim persembede kanamam geldi bugunde geldi hala varmi yok dedim e o zaman alttan bakayim hayir diyip kabul etmedim o zaman hafta ici poliklinge gidecekmisim.Dedim ya dusuk yapiyosam...Esimde siz annemisiniz anneysenz azda olsa anlarsnz dedi evet diyo bende dusuk yaptim diyo...Biz dogumhaneye doktorun odasina ciktik durumumu izah ettim.Doktorda kalp atisina bakalim dedi....ama iste cok umutlu konuşmadı bidaha kanama olursa dusuk olur dedi..
Ama kendi doktorum ilk kanamayi gorunce korkma dinlen vs demisti...hayirlisi Rabbimden insallah saglikla kucagimiza aliiiriz...Allah kotulerin eline dusurmesin
İnşallah canım benim herşey güzel oluray cok zordur beklemek tahmin ederim, ama dedigin gibi gec olsun guzel olsun, insallah da öyle olacak![]()
O gun kendi doktorum ogleye kadar calisiyordu o yuzden devlete gtmek zorunda kaldim canim yoksa kendi doktoruma gidiyorum 1senebd aha burdayz malesefTabiki mutlaka vardir canim..kac yil daha ordasiniz.en azindan sehir merkezine gitme ihtimaliniz yok mu.bizim icin artik vajinala gerek yok tatlim baktirma bence de iyi yapmissin.zatn anlayan adam karindan bakinca da anlar.allah korusun kese seklinden bile belli eder kendini dusuk.benim dr um karnima koydugu gibi gozuktu hemen.ne gerek var simdi kasilmaya.birde mikroplu falandir oyle duzensiz yerlerin.al basina belayi sonra..benim dr um da kanama arada bir olabilr dedi canim.icini ferah tut surekli adet kanamasi seklinde degilse..annemn bi ark inin kizi dizlerine kadar kanamasi oldu su an 8.5 aylik.bazi kanamalar rahimle ilgili oluyormus.ama allah yine de vermesin kanama kimseye.insallah hepimiz saglikla kucagmza alirz herseyi tastamam gelir yavrularimz.
Ayni seyleri yapmisiz:) dr um kanaman oldugunda bana gelene kdr yat dedi cnmm.dusmeyecek cocugu dusurursun stresten dedi.ufak bi kanamada hemenn baktircam diye strese girmek cok yanlismis.ins bidaha olmaz da.olursa eger aklinda olsuun tatlim.O gun kendi doktorum ogleye kadar calisiyordu o yuzden devlete gtmek zorunda kaldim canim yoksa kendi doktoruma gidiyorum 1senebd aha burdayz malesef
kızlar ölcem kahrıma şu saati zor yapmıştım doktor kan aldırdı değerlerin artışına bakalım sonra muayene edelim dedi ve 3:30 da gel dedi geçmez şimdi bana bu saatler neyse geç olsun ama güzel haberler olsun diyelim; bu arada hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum![]()
Leblebi de hiç sevmem ki ama bulantıdan iyidir. İş yerinde gerçekten zor oluyor çünkü. Öğlen ilk işim leblebi ve beyaz nohut almak olacak.
bu arada geçen cuma doktora gittim fakat doktor hiç içime sinmedi. sadece folik asit verdi. kiloma, tansiyonuma bakmadı ve bebeğin kalp atışı dk da şu kadar diye de bilgilendirmedi. Acaba ilk muayene diye mi çok küçük diye mi bilemedim. sizin doktorlar bilgilendirme yapıyorlar mı ayrıntılı olarak ?
Benim de bu gebelik çok zor geçiyor. Furkanda çok rahattim bunda hiç kusmadim ama sürekli bir bulantı bir halsizlik kolum kalkmıyor.Aynı yerdeyiz canım dilekçe verdik ama kabul olmaz büyük ihtimal bu sene olmazsa seneye de kayseri isticez siz nerdesiniz oğlun nasılPek iyi sayilmam sürekli yattigim için rahim ici kanama var progestan ve yatış dedi doktorum allahtan evde yatıyorum sen ne yapıyorsun hala aynı yerde misiniz
İnşallah güzel müjdeli haberlerini alırız canımBaharKenan35 Allah'ım hayırlısını versin, ben de heyecanla bekliyorum