2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni seyleri yapmisiz:) dr um kanaman oldugunda bana gelene kdr yat dedi cnmm.dusmeyecek cocugu dusurursun stresten dedi.ufak bi kanamada hemenn baktircam diye strese girmek cok yanlismis.ins bidaha olmaz da.olursa eger aklinda olsuun tatlim.
Sagol tatlim dogru diyosun sende..Doktorumu arayip hep kabizlik yasiyorum kanama oluyor arkadan dedim ve sanirim fissur iyice cogaldi dedim bebege zarari olmaz dedi.insallah olmaz

çok gençsin :)
Düşüncemden erken evlendim biraz hiç aklımda yokken oldu :)

Yanlız değilsin bende sendenim :)
Ama ben mide bulantısından yiyemez haldeyim böyle ne kadar gidecek acaba diyorum. Dolu tarafından bakarsam da bulantı olması iyi dedi doktorum gelişimi devam ediyor anlamına geliyormuş

Ühüüüü bu durumda benim bebeğim gelişmiyormu bıçak gibi kesilde tüm belirtiler

Sagol tatlim dogru diyosun sende..Doktorumu arayip hep kabizlik yasiyorum kanama oluyor arkadan dedim ve sanirim fissur iyice cogaldi dedim bebege zarari olmaz dedi.insallah olmaz
Aman iyi zarari olmasin cnm..kayisi ye zeytinyagina ekmegini batir ye.meyve tuket.belki gecer.cokta kendini sikma bence tuvalette sen yine..insallah olmaz zarari dr olmaz dediyse olmaz bence.

Ühüüüü bu durumda benim bebeğim gelişmiyormu bıçak gibi kesilde tüm belirtiler
Belki belli bir dönemdedir canım geçen hafta doktorum bulantın başladımı dedi evet dedim. Gelişimi sırasındaki bir hormon salgılanıp neden oluyormuş. Benim adet tarihimle uyumsuz bir gebelik olduğu için tam tarihi belli değildi :)

Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin cnm belki benim bebişte içeride sessiz sedasız büyüyodur kacgundur hiç yoktu dün gece oldu biraz bulantı camı falan açtım yatakta hava geldi rahatlamısım öyle uyumuşum

Bende de kusma yok bulantı daha çok sinuzitteki geniz akintisina bağlı olan gibi halsizlik var hep uyusam ama öylede olmuyor bi Bebe daha olunca bingolu bitireli 2 yıl oluyor ankaradayiz osmaniyeli esra da burda benim kankam olan hatta yan komşum Hakkari tayfasinin çoğu burda zaten

Kalp atışını duyan arkadaşlar lütfen 14 haftaliktan önce aile hekiminize kaydınızı mutlaka yaptırın.21 Haftada aşı yaptirabilmeniz için bu şart.
Ben duydum bir hafta oluyor ali yahya da 5 e tamamlamistim tekrar aşı gerekli mi valla seve seve yaptiririm tetanozu
İnşallah canım kaldı 1 saatimiz hayırlısıyla duysam yavrumun pıt pıtlarını dünyalar benim olacak
ne yaptiniz cnm duydun minik pitpitlari

Biz bingöle dilekçe verdik ama büyük ihtimal kabul olmayacak. Geçen senede vermiştik kabul olmadı. Seneye tayinciyiz zaten.burada rahatım sağlık ocağı evin karşısında seneye kayseri çıkarsa gidicez yoksa ucretsiz izne ayrilacam mecbur doğumdan sonra.tekrar aşıya gerek yok canım ömür boyu aşılısın

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün doktora gittik ve keseyi gördük 5 haftalık dedi doktor çok fazla heyecanladim tansiyonum yüksek çıktı bunun içinde bazı tahliller verdi doktor normalde hamilelik tansiyonunun düşük olması gerekiyormuş böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba

:) Ben çok fena durumdayım ama. Benimki yaramaz olacak sanırım. Rahat bırakmıyo annesini

Yaşınız kaç tansiyon gebelikte daha çok ileri aylarda rastlanan bir durumdur.10 günlük düzenli ölçüm yaptırın belki heyecana bağlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…