- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.081
Bulantı için çubuk kraker,çizi bisküvi, beyaz leblebi çok iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytin bana iyi gelmiyor. Çubuk kraker yada tuzsuz etimek(şişkinlik yapmasın diye tuzsuz yemeğe çalışıyorum) yiyorum bende.Yoğurt çorbası, zeytin ekmek şuan ki favorilerim. Bilenler de bildiklerini paylaşırsa sevinirim..
Ben unutmayayım diye ilk iş folik asit içiyorum. Aç karna rahatsızlık hissetmedim hiÇ.Ben folik asiti çok düzenli kullanamıyorum. :/
Cnm folik asit için saati geçtim 1 gün içiyosam 2 gün unutuyorum :/ ama folik asitten zengin gıdalar yemeye özen gösteriyorum. Örn. Bugün karalahana çorbası yaptım.Zeytin bana iyi gelmiyor. Çubuk kraker yada tuzsuz etimek(şişkinlik yapmasın diye tuzsuz yemeğe çalışıyorum) yiyorum bende.
Doktor tok karnına iç dedi bana. Zararı yoksa öylede yaparım aslında..Ben unutmayayım diye ilk iş folik asit içiyorum. Aç karna rahatsızlık hissetmedim hiÇ.
Valla ben hep öyle içiyorum rahatsız olmadım. Ama bende bulantı falan yok. Hani ona etki edebilir. Ya da uyumudan önce içer uyursun. Yatak odanda baş ucuna koysan? Telefon alarmı da yapabilirsin?Doktor tok karnına iç dedi bana. Zararı yoksa öylede yaparım aslında..
Beyaz leblebiyi doktorumda önerdi bana. Ceviz beyin gelişimi için çok iyi geliyormuş. haftada iki defa balık önerdiBulantı için çubuk kraker,çizi bisküvi, beyaz leblebi çok iyi gelir
Aaa yatmadan içmek çok mantıklı aslında. Bende mide bulantısı da yapıyo çnkü. Ahhh lavin, bu günlerinin tadını çıkar. 5 6 haftalıkken ortalıkta "ooooh mide bulantım yok "diye geziniyordum, simdilerde yemek yerken zorlanıyorum.. :/Valla ben hep öyle içiyorum rahatsız olmadım. Ama bende bulantı falan yok. Hani ona etki edebilir. Ya da uyumudan önce içer uyursun. Yatak odanda baş ucuna koysan? Telefon alarmı da yapabilirsin?
Haklısın cnm bulantı çok zor olsa gerek. Ben yapı olarak bulantıya da dayanıksızım. Fazla havaya girmemeye çalışıyorum Bulantım yok diyeAaa yatmadan içmek çok mantıklı aslında. Bende mide bulantısı da yapıyo çnkü. Ahhh lavin, bu günlerinin tadını çıkar. 5 6 haftalıkken ortalıkta "ooooh mide bulantım yok "diye geziniyordum, simdilerde yemek yerken zorlanıyorum.. :/
Anladım canım. Üzme kendini eskiden folik asitmi varmışCnm folik asit için saati geçtim 1 gün içiyosam 2 gün unutuyorum :/ ama folik asitten zengin gıdalar yemeye özen gösteriyorum. Örn. Bugün karalahana çorbası yaptım.
Evet canım keseyi gördük çok şükür. Sat.a göre 5+4 ama usg göre 5 haftalık dr önemli değil bu fark dedi. Haftaya tekrar çağırdı bakalım neler olcakCanım naptın bugün sende giriyordun usg ye heralde
Yoksa da var de canımm. Nazar değmesin :)Haklısın cnm bulantı çok zor olsa gerek. Ben yapı olarak bulantıya da dayanıksızım. Fazla havaya girmemeye çalışıyorum Bulantım yok diye![]()
Ayyynen öyle. Ben de hep öyle derim. Eskiden bunlar yoktu :) canım çekti benimde çorbayı. Midem hiçbişey almaz oldu. Çok fenayım..Anladım canım. Üzme kendini eskiden folik asitmi varmışBende yemek konusunda çok sıkıntılıyım yiyemiyorum hiç bişeyi miden almıyo. Gerçi az yiyor olmamız bu dönem için önemli değilmiş bebek her türlü besleniyormuş.
Yaşınız kaç tansiyon gebelikte daha çok ileri aylarda rastlanan bir durumdur.10 günlük düzenli ölçüm yaptırın belki heyecana bağlı olabilir
Canım umudunu kaybetme dua et bol bol inşallah hayırlı haberler alırsınYeni eve geldim kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için yanımda olup bana destek verdiğiniz için sizlere cok teşekkür ederim malesef benim hamilelik serüvenim bitti beta hcg değerim cok yavaş yukseliyormus kese iyi durumda yolk sac var ama şansım yüzde birden daha azmış doktor haftaya kürtaj dedi bu gittiğim ikinci doktordu ikiside aynı şeyleri söyledi son bir umut cuma gününe başka bir doktora randevu aldım oda aynı şeyleri söylerse cumartesi kürtaj olucam cok Üzgünüm yıkıldım Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ben artık ocak annesi olamıycam; sizlerin herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize hersey için teşekkürler Allaha emanet olu kızlar
Sanki beni anlatmışsınız benim gebeligim rahat geçer diye hava atıyordum kolum kalkmıyor.aile hekimligindeyim ben hasta gelmesin diye dua ediyorum aşırı ödem var ayaklarımı basamiyorum çok erken başladıMerhaba hanimlar nasilsiniz bakalim ben cok sasiriyorum oglumda hic migdem bulanmamisti ama bunda kusmuyorum ama surekli sanki gemideyisim gibi ins. Cabucak gecer ama istahta hic sıkıntı yok valla keske azcik ta istahta azalma olsa calisiyorum saat 3 gibi oyle uykum geliyorki hadi bakalim biraz daha sabir