Bende de aynı haftalarda oldu tam ishal değil ama normalden fazla çalışıyordu bağırsaklarım, bir hafta öyle sürdü 7.haftaya girdiğimde bu sefer kabıza yakın oldum:)) Bi sıkıntı yok doktora sordum kiminde kabızlık kiminde ishal yapar başlangıçta dedi. Şiddetli ishal durumu olmadıkça normal yani.
Ben yurtdışındayım, burda doktorlar hamilelik döneminde inanılmaz rahatlar, türkiyedeki kadar yasak koymuyorlar ama buna rağmen saç boyama konusunda hassaslar. Benimde çok beyazım var genetik olarak 15 yaşımdan beridir var. boyamazsam bembeyaz olacak diplerim. 2 ayrı doktora sordum burda, ikisi de eğer çok çok çok mecbursan boyamaya(ki bunu boyamasan daha iyi şeklinde söyledirler) asla kendin evde boyama, kuaför boyayacak, ortam çok iyi havalandırılmış olacak ağır boya kokusu olmayacak ve kesinlikle diplere boya değmeyecek ve tekrar söylüyorum asla kendin boyamayacaksın evde dedi.
Yani işte bende öyle kaldım, yarısı beyaz yarısı siyah saçlarla dolaşcam gibi duruyor.
bende de oldu o noktasal ağrılar göbeğimde salı günü doktordaydım bi sıkıntı yoktu, ağrıları sorunca normal dedi.
Sigara için de çok iyi yapmışsın aynen devam vesile olur hem tamamen kurtulmuş olsursun. Ben de uzun yıllar içip bıraktım, kolay değil ama imkansızda değil
:) Ben 62 kiloydum son adetim başladığında hamileliğimi öğrendikten sonra 1 kilo verdim, bu hafta o bi kiloyu yeniden aldım :) demek oluyor böyle şeyler tek değilim :)
Buradaki doktorlar düşük riski olmadıkça cinsel ilişkiyi yasaklamıyorlar. Ama senin kendi doktorun ne dediyse onu yap bence.
Gözün aydın

Nasıl anladın kese konumundan merak ettim şimdi:)
Bulantının kalp atışı ile bir ilgisi yok. Bende gebelik testi yapmadan başladı bulantılar yani neredeyse 3,5 haftalıkken zaten ondan şüphelenip adetime 6 gün kala test yaptım ve çıktı ikinci silik. Sanırım vücudun hcg hormonuna gösterdiği reaksiyon ile ilgili kiminde fazla oluyor kiminde az.