• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni seyleri yapmisiz:) dr um kanaman oldugunda bana gelene kdr yat dedi cnmm.dusmeyecek cocugu dusurursun stresten dedi.ufak bi kanamada hemenn baktircam diye strese girmek cok yanlismis.ins bidaha olmaz da.olursa eger aklinda olsuun tatlim.
Sagol tatlim dogru diyosun sende..Doktorumu arayip hep kabizlik yasiyorum kanama oluyor arkadan dedim ve sanirim fissur iyice cogaldi dedim bebege zarari olmaz dedi.insallah olmaz

çok gençsin :)
Düşüncemden erken evlendim biraz hiç aklımda yokken oldu :)
Bende de aynı haftalarda oldu tam ishal değil ama normalden fazla çalışıyordu bağırsaklarım, bir hafta öyle sürdü 7.haftaya girdiğimde bu sefer kabıza yakın oldum:)) Bi sıkıntı yok doktora sordum kiminde kabızlık kiminde ishal yapar başlangıçta dedi. Şiddetli ishal durumu olmadıkça normal yani.

Ben yurtdışındayım, burda doktorlar hamilelik döneminde inanılmaz rahatlar, türkiyedeki kadar yasak koymuyorlar ama buna rağmen saç boyama konusunda hassaslar. Benimde çok beyazım var genetik olarak 15 yaşımdan beridir var. boyamazsam bembeyaz olacak diplerim. 2 ayrı doktora sordum burda, ikisi de eğer çok çok çok mecbursan boyamaya(ki bunu boyamasan daha iyi şeklinde söyledirler) asla kendin evde boyama, kuaför boyayacak, ortam çok iyi havalandırılmış olacak ağır boya kokusu olmayacak ve kesinlikle diplere boya değmeyecek ve tekrar söylüyorum asla kendin boyamayacaksın evde dedi.
Yani işte bende öyle kaldım, yarısı beyaz yarısı siyah saçlarla dolaşcam gibi duruyor.

bende de oldu o noktasal ağrılar göbeğimde salı günü doktordaydım bi sıkıntı yoktu, ağrıları sorunca normal dedi.
Sigara için de çok iyi yapmışsın aynen devam vesile olur hem tamamen kurtulmuş olsursun. Ben de uzun yıllar içip bıraktım, kolay değil ama imkansızda değil :KK66:

:) Ben 62 kiloydum son adetim başladığında hamileliğimi öğrendikten sonra 1 kilo verdim, bu hafta o bi kiloyu yeniden aldım :) demek oluyor böyle şeyler tek değilim :)

Buradaki doktorlar düşük riski olmadıkça cinsel ilişkiyi yasaklamıyorlar. Ama senin kendi doktorun ne dediyse onu yap bence.

Gözün aydın:nazar: Nasıl anladın kese konumundan merak ettim şimdi:)

Bulantının kalp atışı ile bir ilgisi yok. Bende gebelik testi yapmadan başladı bulantılar yani neredeyse 3,5 haftalıkken zaten ondan şüphelenip adetime 6 gün kala test yaptım ve çıktı ikinci silik. Sanırım vücudun hcg hormonuna gösterdiği reaksiyon ile ilgili kiminde fazla oluyor kiminde az.

Yanlız değilsin bende sendenim :)
Ama ben mide bulantısından yiyemez haldeyim böyle ne kadar gidecek acaba diyorum. Dolu tarafından bakarsam da bulantı olması iyi dedi doktorum gelişimi devam ediyor anlamına geliyormuş :D

Düşüncemden erken evlendim biraz hiç aklımda yokken oldu :)

Yanlız değilsin bende sendenim :)
Ama ben mide bulantısından yiyemez haldeyim böyle ne kadar gidecek acaba diyorum. Dolu tarafından bakarsam da bulantı olması iyi dedi doktorum gelişimi devam ediyor anlamına geliyormuş :D
Ühüüüü bu durumda benim bebeğim gelişmiyormu bıçak gibi kesilde tüm belirtiler

Sagol tatlim dogru diyosun sende..Doktorumu arayip hep kabizlik yasiyorum kanama oluyor arkadan dedim ve sanirim fissur iyice cogaldi dedim bebege zarari olmaz dedi.insallah olmaz
Aman iyi zarari olmasin cnm..kayisi ye zeytinyagina ekmegini batir ye.meyve tuket.belki gecer.cokta kendini sikma bence tuvalette sen yine..insallah olmaz zarari dr olmaz dediyse olmaz bence.

Ühüüüü bu durumda benim bebeğim gelişmiyormu bıçak gibi kesilde tüm belirtiler
Belki belli bir dönemdedir canım geçen hafta doktorum bulantın başladımı dedi evet dedim. Gelişimi sırasındaki bir hormon salgılanıp neden oluyormuş. Benim adet tarihimle uyumsuz bir gebelik olduğu için tam tarihi belli değildi :)

Belki belli bir dönemdedir canım geçen hafta doktorum bulantın başladımı dedi evet dedim. Gelişimi sırasındaki bir hormon salgılanıp neden oluyormuş. Benim adet tarihimle uyumsuz bir gebelik olduğu için tam tarihi belli değildi :)
:-) Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin cnm belki benim bebişte içeride sessiz sedasız büyüyodur :-) kacgundur hiç yoktu dün gece oldu biraz bulantı camı falan açtım yatakta hava geldi rahatlamısım öyle uyumuşum :-)

Benim de bu gebelik çok zor geçiyor. Furkanda çok rahattim bunda hiç kusmadim ama sürekli bir bulantı bir halsizlik kolum kalkmıyor.Aynı yerdeyiz canım dilekçe verdik ama kabul olmaz büyük ihtimal bu sene olmazsa seneye de kayseri isticez siz nerdesiniz oğlun nasıl
Bende de kusma yok bulantı daha çok sinuzitteki geniz akintisina bağlı olan gibi halsizlik var hep uyusam ama öylede olmuyor bi Bebe daha olunca bingolu bitireli 2 yıl oluyor ankaradayiz osmaniyeli esra da burda benim kankam olan hatta yan komşum Hakkari tayfasinin çoğu burda zaten
Benim de bu gebelik çok zor geçiyor. Furkanda çok rahattim bunda hiç kusmadim ama sürekli bir bulantı bir halsizlik kolum kalkmıyor.Aynı yerdeyiz canım dilekçe verdik ama kabul olmaz büyük ihtimal bu sene olmazsa seneye de kayseri isticez siz nerdesiniz oğlun nasıl

Kalp atışını duyan arkadaşlar lütfen 14 haftaliktan önce aile hekiminize kaydınızı mutlaka yaptırın.21 Haftada aşı yaptirabilmeniz için bu şart.
Ben duydum bir hafta oluyor ali yahya da 5 e tamamlamistim tekrar aşı gerekli mi valla seve seve yaptiririm tetanozu
İnşallah canım kaldı 1 saatimiz hayırlısıyla duysam yavrumun pıt pıtlarını dünyalar benim olacak :KK76:
ne yaptiniz cnm duydun minik pitpitlari

Bende de kusma yok bulantı daha çok sinuzitteki geniz akintisina bağlı olan gibi halsizlik var hep uyusam ama öylede olmuyor bi Bebe daha olunca bingolu bitireli 2 yıl oluyor ankaradayiz osmaniyeli esra da burda benim kankam olan hatta yan komşum Hakkari tayfasinin çoğu burda zaten

Ben duydum bir hafta oluyor ali yahya da 5 e tamamlamistim tekrar aşı gerekli mi valla seve seve yaptiririm tetanozu
ne yaptiniz cnm duydun minik pitpitlari
Biz bingöle dilekçe verdik ama büyük ihtimal kabul olmayacak. Geçen senede vermiştik kabul olmadı. Seneye tayinciyiz zaten.burada rahatım sağlık ocağı evin karşısında seneye kayseri çıkarsa gidicez yoksa ucretsiz izne ayrilacam mecbur doğumdan sonra.tekrar aşıya gerek yok canım ömür boyu aşılısın

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün doktora gittik ve keseyi gördük 5 haftalık dedi doktor çok fazla heyecanladim tansiyonum yüksek çıktı bunun içinde bazı tahliller verdi doktor normalde hamilelik tansiyonunun düşük olması gerekiyormuş böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba

:-) Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin cnm belki benim bebişte içeride sessiz sedasız büyüyodur :-) kacgundur hiç yoktu dün gece oldu biraz bulantı camı falan açtım yatakta hava geldi rahatlamısım öyle uyumuşum :-)
:) Ben çok fena durumdayım ama. Benimki yaramaz olacak sanırım. Rahat bırakmıyo annesini :D

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün doktora gittik ve keseyi gördük 5 haftalık dedi doktor çok fazla heyecanladim tansiyonum yüksek çıktı bunun içinde bazı tahliller verdi doktor normalde hamilelik tansiyonunun düşük olması gerekiyormuş böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba
Yaşınız kaç tansiyon gebelikte daha çok ileri aylarda rastlanan bir durumdur.10 günlük düzenli ölçüm yaptırın belki heyecana bağlı olabilir

Back
X