- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.181
Gunaydin canm.ne ilaci o demir mi.onun yerini hicbisey tutmaz ki ama..dr una sor baska bir demir ilaci verir.ama ben genelde demir ilaclarinin mideyi kotu yaptgini duymustum.pekmez iyi gelir sen yiyebildigin kadar ye..ve cay icme.Gunaydin hanimlar
Gece yatmadan gynoferon iciyorum uyandigimdan beri ilacin tadi kokusu agzimda...Mideme dokunmus yanii..Napsam sizce ilaci kessem o zamanda demir eksikligim var onun icin ne yapabilirimki???
Benimde persembe günü kontrolü kalp atışını duyarim ins. Midem çok bulanıyor ve yemek görmek istemiyorum hatta zorla falan dediklerinde oyle midem bulaniyor ki agliyorum. Herkes böyle zor Mu geçiriyor bilmiyorum ama tesellim 4. Aydan sonra geçermiş.Teşekkür ederim.
Hepimiz için hayırlı olsun. Bende haberlerinizi bekliyorum.
Haftaya kontrolümüz var,bekleyelim diyoruz,hiç kanamam olmadı.Çok fazla gaz sancısı çekiyorum sadece. Midem de son bir haftadır çok fena yanıyor,öğürüyorum ama kusamıyorum.Midem boş kaldı mı fena oluyor. Sizlere de aynı mı belirtiler?
kız aynıyız senle valla:9 bende kilo aldım sanıyorum ama aynadan dikkat et bel kısmın şekil değiştiriyor memişler kocamn oldu sanki :) ödem değilde o sanki hormanların değişimi hamilelik değişimi vucudumuzda :) karnın belirginleştimi benim hafif çıktı sanırım .:)
canım bende de çok aşırı gaz ağrısı vardı. ara ara yine oluyor. mide yanması bulanması hele. dünde ilk kusmalarım başladı. midem boş kalınca benimde böyle bir sabırsızlık aniden halsizlik çöküyor üstüme :) sanki bebiş anne açım diye bağırıyoTeşekkür ederim.
Hepimiz için hayırlı olsun. Bende haberlerinizi bekliyorum.
Haftaya kontrolümüz var,bekleyelim diyoruz,hiç kanamam olmadı.Çok fazla gaz sancısı çekiyorum sadece. Midem de son bir haftadır çok fena yanıyor,öğürüyorum ama kusamıyorum.Midem boş kaldı mı fena oluyor. Sizlere de aynı mı belirtiler?
Benimde persembe günü kontrolü kalp atışını duyarim ins. Midem çok bulanıyor ve yemek görmek istemiyorum hatta zorla falan dediklerinde oyle midem bulaniyor ki agliyorum. Herkes böyle zor Mu geçiriyor bilmiyorum ama tesellim 4. Aydan sonra geçermiş.
canım bende de çok aşırı gaz ağrısı vardı. ara ara yine oluyor. mide yanması bulanması hele. dünde ilk kusmalarım başladı. midem boş kalınca benimde böyle bir sabırsızlık aniden halsizlik çöküyor üstüme :) sanki bebiş anne açım diye bağırıyo
canım bebe asprini kanı sulandırmak için bebeğe herhangi bir zararı yokArkadaslar bebe aspirini kullanan var mi doktor verdi ama herhangi bir yan etkisi olur mu
Benide alırmısınız aranıza .Belki hatırlaayanlar olur nisan sonunda da beklemiştim ama olmamıştı ama bu sefer oldu sanırım. son adet 24 nisan 19 mayısta olmam lazımdı olmadım. adet günü test yaptım hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra yine yaptım yine silik bir çizgi dün tekrar test yaptım bu sefer çok koyu bir çizgi çıktı. Şuan hamileyim yani. Ama martta kimyasal gebelik yaşamıştım oyuzden çok korkuyorum hala tam inanamadım. Kalp atışlarını duymadan emin olamıycam galiba.Rabbim sorunsuzca kucağımıza almayı nasip etsin. bugün 4+5 günlük oldu. 1 haziran ptesi gideyim doktora diyourm. 5+4 günlük olacak keseyide görürüz daha iyi olur dimi ?
Benide alırmısınız aranıza .Belki hatırlaayanlar olur nisan sonunda da beklemiştim ama olmamıştı ama bu sefer oldu sanırım. son adet 24 nisan 19 mayısta olmam lazımdı olmadım. adet günü test yaptım hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra yine yaptım yine silik bir çizgi dün tekrar test yaptım bu sefer çok koyu bir çizgi çıktı. Şuan hamileyim yani. Ama martta kimyasal gebelik yaşamıştım oyuzden çok korkuyorum hala tam inanamadım. Kalp atışlarını duymadan emin olamıycam galiba.Rabbim sorunsuzca kucağımıza almayı nasip etsin. bugün 4+5 günlük oldu. 1 haziran ptesi gideyim doktora diyourm. 5+4 günlük olacak keseyide görürüz daha iyi olur dimi ?
Cemil Kaya inanılmaz tatlı ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.nerede bu canım bende arayış içindeyim ankrada kafam allah bullak oldu ..hadi hyırlsıı olsun canım ..
Merhaba kızlarr ben de 6+4 oldum bugun size bi sorum var bikaç gundur adet olacakmış gibib bi agrı var hafif sizde de oluyor mu acaba bir de cok mide bulantım yok sadece biraz tiksinme basladı sat 11 nisan benimle aynı olanlar var mı acaba :)
Doğrudur aynı adet sanıcısı gibi kasıkların ağrıyor,ama çok şiddetli değilse sıkıntı değil,yerleşme aşamasında hepsi çok normal.
Ben geç yumurtlayan ve geç döngüsü olan biriyim.18 mart son regl ama bebişimiz 6+4 günlük :):)
canım corasprin kullanıyorum bende. kesenin gelişmesi için vermişti doktor bana. bende geç döllenme vardı 1 hafta geriden geliyordu bebiş. o yüzden vermişti sanırım. 1 kutuyu içince bırak dedi.Arkadaslar bebe aspirini kullanan var mi doktor verdi ama herhangi bir yan etkisi olur mu
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin acemi olunca insan herseye supheyle bakiyorcanim bebe asprini kanı sulandırmak için bebeğe herhangi bir zararı yok
Daha yeni yerleşmeye başlıyor,daha plesentası oluşacak falan,daha rahminin ortasına bile gelmemiştir.Tabi yerleşirken bu ağrıları bende hissettim doktor çok normal dedi.tam 5 haftalık tı keseyi gördük,şimdi kalp atışını bekliyoruz.hayırlı olsun canım ama yerleşme için çok geç değil mi şiddetli degil sedece hafif hissediyorum buarada keseyi falan gördün mü sende
o duyguyu çok iyi biliyorum canımTesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin acemi olunca insan herseye supheyle bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?