- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.201
Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim canim benim de tansiyon yuksek cikti onun icin verdi sanirim zarari olmasinda iceriz artikcanım corasprin kullanıyorum bende. kesenin gelişmesi için vermişti doktor bana. bende geç döllenme vardı 1 hafta geriden geliyordu bebiş. o yüzden vermişti sanırım. 1 kutuyu içince bırak dedi.
içim rahatladı ben de kalp atışı bekliyorum inş.Daha yeni yerleşmeye başlıyor,daha plesentası oluşacak falan,daha rahminin ortasına bile gelmemiştir.Tabi yerleşirken bu ağrıları bende hissettim doktor çok normal dedi.tam 5 haftalık tı keseyi gördük,şimdi kalp atışını bekliyoruz.
Aynen oyle canim doktorun yaninda dun tansiyonum cok yuksek cikti ondan beri cok tedirgin oldumo duyguyu çok iyi biliyorum canımbenim daha önce iki gebeliğim sonlandı dün doktor kan sulandırıcı iğne verdi onun dışında 3 doktora daha sordum zararı olurmu diye bu dönemde fazla telaşlı oluyoruz
Kaç günlük senin,sende imzana ekle doğum tarihini :)içim rahatladı ben de kalp atışı bekliyorum inş.
Bende coraspin kullanıyorum. Seninki bebek gelişimi içindir.İçin rahat olsun. Bende kan pıhtılaşma riski olduğu için ilk aylarda bunu kullanıp ilerleyen aylarda her gün cleksan iğne kullanıcam. şimdiden çok çok şiştim kendimi 10 kg almış gibi hissediyorumArkadaslar bebe aspirini kullanan var mi doktor verdi ama herhangi bir yan etkisi olur mu
Kaç günlük senin,sende imzana ekle doğum tarihini :)
bende ankaradayım cnm özel sincan koruda gunay hanıma gıdıyorum fıyatları biraz ucuk ozellikle tahlillerde ama doktorum cok iyi referansları fln hem ısvıcrede hem turkıyede egıtım gormus tecrubeli seker mi seker bi doktor tahlil sonuclarım ıcın bile bizzat kendı aradı bılgılendırdı bende cok kararsızdım ama günay hanımı görünce aklımdaki tum soru işaretleri gıttınerede bu canım bende arayış içindeyim ankrada kafam allah bullak oldu ..hadi hyırlsıı olsun canım ..
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınbenim 6+4 oldu sitede yeniyim biraz kurcalamam lazım :)
Merhaba kızlar, dün saat 18.00 gibi kahverengi lekelenme şeklinde kanama oldu.Dün akşam düşük karşıtı iğne vurdular. Bugün yine devam ediyor ara ara. Dr düşük tehlikem olduğunu söyledi.. Trombofili testi istedi. Çok pahalı bir test. 2 hafta sonra sonuçlancakmış. Bu 2 haftada düşük olursa test bir işe yaramaz dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kanaması olan varmı ??
evet bende buldum sagol :)ben 5+2 de gitmiştim 10 gün sonra duyulur dedi kalp atısı cumartesi gideceğim ben de inş. görünür bilmiyorum belki de erkendir beklemek cok zor ama ..sürekli kontrole gidesim var ama calıstıgım için de fırstım yok:)Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Bu yazıya tıkla seni yönlendiriyor.
Aynı gidiyoruz seninle bakalım neler olacak. Ben dayanamıcam bu cuma muayene olmaya gidicem,senin yakın muayenen ne zaman? Dün akşam göremedik kalp atışını
Yok cnm fazla değil neden böyle yaptı bende anlamadım.. 15 gün rapor verdi evde yatıyorum. Ama benim beta değerime falan bakmadı. 2 tane daha iğne verdi biere hafta arayla yapılcak. İğnelerin adı proluton.Benim lekelenmem 1 haftadır var. Kahverengi çamur lekelenmesi. Günde 2- 3 damla kadar. İki doktora gittim, ikisi de beta değerin sağlıklı yükseliyor, ağrın falan da yoksa önemli değil dedi. Proıgestan kullanıyorum cumadan beri, şimdi açık kahverengi gibi oldu.
Senin çok mu fazla doktor bu kadar telaş yaptı?
evet bende buldum sagol :)ben 5+2 de gitmiştim 10 gün sonra duyulur dedi kalp atısı cumartesi gideceğim ben de inş. görünür bilmiyorum belki de erkendir beklemek cok zor ama ..sürekli kontrole gidesim var ama calıstıgım için de fırstım yok:)
Yok cnm fazla değil neden böyle yaptı bende anlamadım.. 15 gün rapor verdi evde yatıyorum. Ama benim beta değerime falan bakmadı. 2 tane daha iğne verdi biere hafta arayla yapılcak. İğnelerin adı proluton.
ben beta hcg baktırmıyorum artık bende mi baktırsam acaba .. buarada mide bulantın var mı ne gibi belirtiler yaşıyorsun bende gogus hassasiyeti cok fazla .. artık sabretcez 7 haftada duyulur belki de stres yapma canım bende akşam gittim merak edip ama ultrasonda dr yoktu şaka gibiBenimde aynı şekilde çalıştığım için vaktim yok,akşam nöbetçi doktora görünüyorum,dün akşam değerlere göre haftaya cuma gel o zaman belli olur dedi ama ben dayanamıcam bu cuma başka doktora gidicem.doktorumuda belirlemem lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?