2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

papatyaesra sakın canını sıkma strese girme. Yolksac oluşmuş işte :) dua ile bekle.. Bende dua edicem.. :)
cok sagol canim dun göremeyince bebegi alttan bakti yine goremedi aksam da ilk defa kırmızı kanamam oldu bu sabah da minik bir pihti geldi moralim cok bozuk
Ben dusuk ihtimali var deyince bu testleri yapalim dedim 2.dusukten sonra yapilir bu test dedi!! Niye o kadar sikinti stres cekeyim ki sinir oldum.. bence durumun varsa yaptir derim bu bebege birsey olsa bile tekrar ayni seyi yasamaz ona gore basindan itibaren ilac kullanırsın.

Kızlar, Ankara'da hamile giyim magazaları var mı bildiğiniz? Gebe, lcw ve defacto dışında...Kendi kıyafetlerim olmuoyr özellikle altlarda sıkıntı yaşıyorum

Bu ilaclar siskinlik mi yapiyor benimde tansiyonum yuksek oldugu icin verdi sanirim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu ilaclar siskinlik mi yapiyor benimde tansiyonum yuksek oldugu icin verdi sanirim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yok kan sulandırıyo sadece. bende pıhtışalma riski ve şişkinlik olunca acilen kullanmaya başladım. doktor bu ilaçların bebeği koruduğunu söyledi. Umarım öyledir.

Alt karnım çok şişti,yanlarımdan etler çıktı,göğüslerim kocaman oldu birden değiştim.ama kilom aynı,38 beden pantolonlarıma zor sığıyorum,şimdiden yeni kıyafetler almam gerekecek,midem bulanıyor öğürüyorum ama kusamıyorum.çok yanıyor,boş bırakamıyorum midemi.duygusal olarak çok etkilendim,herşeye ağlıyorum.Eşimin dediğine görede çok sakinleşmişim,normalde daha hırçınmışım :/genel olarak belirtiler bu şekilde canım.

Ben cumaya randevumu aldım,direk gündüzden gideceğim.GÖrünmesse zaten haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz,sende de bir değişme olursa mutlaka söyle.

Ben de kendim abartiyorum psikolojik saniyodum meger herkeste varmis. Kilo almadim ama almis hafif dolmua gibi hissediyorum. Gerci kiyafetlerimde sorun yasamiyorum normalde de zayifim ama... Daha erken degil mi kilo ya da odem icin?
Bi de ben gecen gobek deligimden asagi dogru bi cizgi farkettim belli belirsiz. hani hamile karninda oluyo ya. Dikkatini ceken oldu mu

5. haftada hormon değerim 1245 ti,benimde sol kasıkta ağrım çoktu,artık geçti.

Bilemiyorum ama gaz beni şişiriyor diye düşünmüştüm.tuzluda yemiyorum ama ödemim var eminim ayaklarım şiş çünkü.
Benim göbeğimde oluşmadı canım,çokta incelemedim ama.belki bugün yarın görebilirim.
Seninde 6+4 mü gidiyor.

Baktim da 3. ayda olusuyomus normalde. Gerci benimki de cok silik bi de beyaz tenliyim baya. Benim 6+2 sanirim. Her gun baktikca daha da karistirdim :) gerci doktor bi sey soylemedi sat'a gore internettrn baktigim bu.

Bi de merak ettigim bi sey var. Bazilari gelisimi 1 hafta geri falan diyor. Doktor onu boyuna bakarak mi anliyor yoksa hcg'ye gore mi?

Kizilayda izmir cd girisinde ust gecitten inince solda pasajda var iki magaza biraz daha luksu asagi eglence de vardi gitmedim gerci incirliye dogru giderken bildigim bunlar

Birde beli agriyan varmi

Benim azcok degisen siddette belim agriyor

Gunaydin canm.ne ilaci o demir mi.onun yerini hicbisey tutmaz ki ama..dr una sor baska bir demir ilaci verir.ama ben genelde demir ilaclarinin mideyi kotu yaptgini duymustum.pekmez iyi gelir sen yiyebildigin kadar ye..ve cay icme.
Ama cayida cok severim zaten cok cok acik iciyorum...Zaten bende talasemi var tasiyiciyim Allahtan yani demir depolarim hep bos...Bi kac gun daha kullanirim kotu olsam ariycam doktoru

sata göre kesin belirleyemeyiz,benim sata göre bakarsak 2,5 aylık olması lazım.Doktor bebeğin gelişimine göre sana kaç günlük olduğunu tam söylüyor,doktora göründün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…