- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.281
yaptığım yemeği yiyemiyorum ya. Yok böyle bişey. Dışarıdan yemek söyledim. Ne zaman geçer bulantılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamandır bulantın var.yaptığım yemeği yiyemiyorum ya. Yok böyle bişey. Dışarıdan yemek söyledim. Ne zaman geçer bulantılar
Bende aynıyım canım yemek istiyorum ama yiyemiyorumAyyynen öyle. Ben de hep öyle derim. Eskiden bunlar yoktu :) canım çekti benimde çorbayı. Midem hiçbişey almaz oldu. Çok fenayım..
2 gündür :/ hele bu sabah çok fenaydı..ne zamandır bulantın var.
Cemil Kaya TOBB hastanesinde bildiğim kadarıyla.nerde bu canım hangi hastahane
Şimdi yedim bişiler. Bakalım nolcak :/Bende aynıyım canım yemek istiyorum ama yiyemiyorumNeyse gelip geçici zamanlar en azından kilo almadan atlaşmış oluyoruz. Ben çok kilo almaktan korkuyorum zaten.
Evet benden6+6 da istedilerKizlar biliyomusinuz hamileliklerimde en buyuk keyfim bu topicleri okumak iyiki varsinizbugun bende inanilmaz sis hissediyorum kendimi sanki birden 10 kilo almis gibi odemmi sislikmi anlamadim bu arada siz toksoplazma falan tahlili yaptirdinizmi ben dr.sordugumda daha erken sen rahat ol bunlari kafana takma dedi sizinkiler ilk kontrolunuzde istedilermi
afiyet olsun canımŞimdi yedim bişiler. Bakalım nolcak :/
Oglumda erken bir zamanda yaptirdim diye hatirliyorum bu doktor istemedi acaba kendi kendime gidip yaptirabiliyomuyum yaEvet benden6+6 da istediler
Kızlarrr bu bankaların emeklilik hesapları varya ben bugun ing emeklilik hesabı açtırdım varmı sizlerin böyle hesabı bilgi almam istiyorum[/QU evet cnm benim var esiminde oglum dogunca onun icin kenarda biriksin diye yaptirmistik sen farketmeden kenarda guzel bi birikim oluyi ama acikcasi hic takip edemiyorum bu da cok hosuma gitmiyi
bende sabahları sanki midem bulancakmış gibi gelio hep psikolij olarak sanırım şimdilik bi belirtim yok ama umarım olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun2 gündür :/ hele bu sabah çok fenaydı..
Yeni eve geldim kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için yanımda olup bana destek verdiğiniz için sizlere cok teşekkür ederim malesef benim hamilelik serüvenim bitti beta hcg değerim cok yavaş yukseliyormus kese iyi durumda yolk sac var ama şansım yüzde birden daha azmış doktor haftaya kürtaj dedi bu gittiğim ikinci doktordu ikiside aynı şeyleri söyledi son bir umut cuma gününe başka bir doktora randevu aldım oda aynı şeyleri söylerse cumartesi kürtaj olucam cok Üzgünüm yıkıldım Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ben artık ocak annesi olamıycam; sizlerin herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize hersey için teşekkürler Allaha emanet olu kızlar
Kaç sene oldu peki cnm en az 3 sene cekmezsen devletin eklediginide alırsın dedi bende 3 sene biriksin istiyorum zaten
bende sordum ama cevap yokMerhaba hanimlar bende araniza katilabilir miyim? Sat 21 nisan ikinci cocugum olucak ins.