• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyynen öyle. Ben de hep öyle derim. Eskiden bunlar yoktu :) canım çekti benimde çorbayı. Midem hiçbişey almaz oldu. Çok fenayım..
Bende aynıyım canım yemek istiyorum ama yiyemiyorum :D Neyse gelip geçici zamanlar en azından kilo almadan atlaşmış oluyoruz. Ben çok kilo almaktan korkuyorum zaten.

Kizlar biliyomusinuz hamileliklerimde en buyuk keyfim bu topicleri okumak iyiki varsinizbugun bende inanilmaz sis hissediyorum kendimi sanki birden 10 kilo almis gibi odemmi sislikmi anlamadim bu arada siz toksoplazma falan tahlili yaptirdinizmi ben dr.sordugumda daha erken sen rahat ol bunlari kafana takma dedi sizinkiler ilk kontrolunuzde istedilermi

Kizlar biliyomusinuz hamileliklerimde en buyuk keyfim bu topicleri okumak iyiki varsinizbugun bende inanilmaz sis hissediyorum kendimi sanki birden 10 kilo almis gibi odemmi sislikmi anlamadim bu arada siz toksoplazma falan tahlili yaptirdinizmi ben dr.sordugumda daha erken sen rahat ol bunlari kafana takma dedi sizinkiler ilk kontrolunuzde istedilermi
Evet benden6+6 da istediler

Kızlarrr bu bankaların emeklilik hesapları varya ben bugun ing emeklilik hesabı açtırdım varmı sizlerin böyle hesabı bilgi almam istiyorum

Eve
Kızlarrr bu bankaların emeklilik hesapları varya ben bugun ing emeklilik hesabı açtırdım varmı sizlerin böyle hesabı bilgi almam istiyorum[/QU evet cnm benim var esiminde oglum dogunca onun icin kenarda biriksin diye yaptirmistik sen farketmeden kenarda guzel bi birikim oluyi ama acikcasi hic takip edemiyorum bu da cok hosuma gitmiyi

Yeni eve geldim kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için yanımda olup bana destek verdiğiniz için sizlere cok teşekkür ederim malesef benim hamilelik serüvenim bitti beta hcg değerim cok yavaş yukseliyormus kese iyi durumda yolk sac var ama şansım yüzde birden daha azmış doktor haftaya kürtaj dedi bu gittiğim ikinci doktordu ikiside aynı şeyleri söyledi son bir umut cuma gününe başka bir doktora randevu aldım oda aynı şeyleri söylerse cumartesi kürtaj olucam cok Üzgünüm yıkıldım Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ben artık ocak annesi olamıycam; sizlerin herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize hersey için teşekkürler Allaha emanet olu kızlar

üzülme canım gecen sene aynı seyler benimde başıma geldi kese boştu bende kürtaj oldum maalesef olabiliyormuş böyle durumlar allah yardımcın olsun üzme kendini kürtajdan kısa süre sonra inş tekrar daha kolay hamile kalırsın :(

Hoşgeldiniz arkadaşlar tabiki buyrunnnn buyrunnn birsürü ocak annesi olduk masaAllah :-)

Back
X