2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum ne derse onu yaptırıyorum. şuan öyle bişi istemedı :=) 3 hafta sonra gıdıcem doktora.
Bu iki testin igg olanlarını hamile kalmadan yapturmıstım hamile kalınca da ıgm olanlarını istediler hamilelikte kızamık istemediğimiz şey dediler bilmiyorum öyle birşey çıkarsa belkide aşı yaptırmak için bakrırıyorlar erkenden....sen biryere not al bu iki testi gittiğinde mutlaka sordur okis atlama

aman sırası gelınce doktor soyler o kadarını dusunuyordur heralde

Kesinlikle öyle bak ben zaten troit hastasıyım yani tsh hep yüksekti hamile kaldım hemen gittim test falan yaptı doktor ilaca devam dedi...12. hafta tekrar çağırdı yine tsh bakıcak yani hep kontrol altında oluyorsun hamilelikte

Canım benim de yüksek çıktı 2,5 gebelerde beklenen değermiş endokrine gidicez bende

sanırım ılacı hamılleık surecı boyunca kullanılıyormus.

Canım benim de yüksek çıktı 2,5 gebelerde beklenen değermiş endokrine gidicez bende
kaç cıktı senın?

Ama cayida cok severim zaten cok cok acik iciyorum...Zaten bende talasemi var tasiyiciyim Allahtan yani demir depolarim hep bos...Bi kac gun daha kullanirim kotu olsam ariycam doktoru
Anladim canm allah yardimcin olsun.kotu olmazsin allahin izniyle.sen sigara da iciyordun dimi

senınkı benden azmıs.
kaç kılosun ve bu yeme konusunda doktor ne dıyor? ve bulantıların var mı?
Ben 110 kiloyum ve şeker tuz beyaz un ekmek tatlı aklına gelecek Herşeyi yasak süt yoğurt et peynir hep bunlarla besleniyorum. Ya da haşlanmış yada közlenmiş sebze.

Bulantım hiç yok diyebilirim ama yemek de yiyemiyorum ağzımın TADI yok eskisi gibi.

Bu arada değerlerden toksoplazma yanlış hatırlamıyorsam negatif çıktı kedi köpek ve Çiğ ete kesinlikle dokunmam yasaklandı.

Yasak dolu bir hamilelik geçiriyorum.

Canim ikinci hamileligim ama bu sefer cok garibim. Cok telasli evhamliyim. Korkularim hat safhada. Kotu dusunmek istemiyorum daha hcg degerimi bile bilmiyorum. Kese olustu ama ya bossa diyorum. Zaman bir turlu gecmiyor. Ve bu hamileligim digerine gore cok farkli

evet kilo vermen gerek
bak fırında patates de guzel oluyor. bır zararı olur mu bılmıyorum.
hayvanlar neyse de çiğ ete de mı donuma dedı doktor?
allah yardımcın olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…