- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.321
Bu iki testin igg olanlarını hamile kalmadan yapturmıstım hamile kalınca da ıgm olanlarını istediler hamilelikte kızamık istemediğimiz şey dediler bilmiyorum öyle birşey çıkarsa belkide aşı yaptırmak için bakrırıyorlar erkenden....sen biryere not al bu iki testi gittiğinde mutlaka sordur okis atlamadoktorum ne derse onu yaptırıyorum. şuan öyle bişi istemedı :=) 3 hafta sonra gıdıcem doktora.
aman sırası gelınce doktor soylerBu iki testin igg olanlarını hamile kalmadan yapturmıstım hamile kalınca da ıgm olanlarını istediler hamilelikte kızamık istemediğimiz şey dediler bilmiyorum öyle birşey çıkarsa belkide aşı yaptırmak için bakrırıyorlar erkenden....sen biryere not al bu iki testi gittiğinde mutlaka sordur okis atlama
Kesinlikle öyle bak ben zaten troit hastasıyım yani tsh hep yüksekti hamile kaldım hemen gittim test falan yaptı doktor ilaca devam dedi...12. hafta tekrar çağırdı yine tsh bakıcak yani hep kontrol altında oluyorsun hamilelikteben aile hekımıne şaşırdım. yani kusura bakılmasın da oturtmuslar onu oraya yuzune baksan doktor demessın. simdi bişi dicem ama siyasi olacak o yuzden neyse...
bana her sey cok saglıklı gozukuyor, sorun yok demişti. ben tabı ne olursa olsun her seyı doktoruma gosterıyorum
o da yuksek oldugunu baktırmma gerektıgını soyledı.
gebelıkle en önemlı seylerden bırı de tsh imiş.
Canım benim de yüksek çıktı 2,5 gebelerde beklenen değermiş endokrine gidicez bendeben aile hekımıne şaşırdım. yani kusura bakılmasın da oturtmuslar onu oraya yuzune baksan doktor demessın. simdi bişi dicem ama siyasi olacak o yuzden neyse...
bana her sey cok saglıklı gozukuyor, sorun yok demişti. ben tabı ne olursa olsun her seyı doktoruma gosterıyorum
o da yuksek oldugunu baktırmma gerektıgını soyledı.
gebelıkle en önemlı seylerden bırı de tsh imiş.
Kızzzzzzzz bak yaaa belki dusunmuyo belki dalgınlıkla sana soylediğini sandı sormaktan ne zarar varaman sırası gelınce doktor soylero kadarını dusunuyordur heralde
2,5 mu çıktı sende anlamadınCanım benim de yüksek çıktı 2,5 gebelerde beklenen değermiş endokrine gidicez bende
Kesinlikle öyle bak ben zaten troit hastasıyım yani tsh hep yüksekti hamile kaldım hemen gittim test falan yaptı doktor ilaca devam dedi...12. hafta tekrar çağırdı yine tsh bakıcak yani hep kontrol altında oluyorsun hamilelikte
kaç cıktı senın?Canım benim de yüksek çıktı 2,5 gebelerde beklenen değermiş endokrine gidicez bende
düşünüyordur yaaKızzzzzzzz bak yaaa belki dusunmuyo belki dalgınlıkla sana soylediğini sandı sormaktan ne zarar var
Aynen hamilelikte cıktıysa hamilelik boyunca. Benim hamilelik öncesinde çıktı ben ömür boyusanırım ılacı hamılleık surecı boyunca kullanılıyormus.
kaç cıktı senın?
öncesını hıc bılmıyorum canım :=)Aynen hamilelikte cıktıysa hamilelik boyunca. Benim hamilelik öncesinde çıktı ben ömür boyu
3.49 çıktı. Ama artık değerlerim ve kilom Yüzünden hiçbirşey yiyememekyrn sıkıldımsanırım ılacı hamılleık surecı boyunca kullanılıyormus.
kaç cıktı senın?
Hayır beklenen 2,5 ama benim 3.492,5 mu çıktı sende anlamadın
senınkı benden azmıs.3.49 çıktı. Ama artık değerlerim ve kilom Yüzünden hiçbirşey yiyememekyrn sıkıldım
Anladim canm allah yardimcin olsun.kotu olmazsin allahin izniyle.sen sigara da iciyordun dimiAma cayida cok severim zaten cok cok acik iciyorum...Zaten bende talasemi var tasiyiciyim Allahtan yani demir depolarim hep bos...Bi kac gun daha kullanirim kotu olsam ariycam doktoru
Yok n
Hayır beklenen 2,5 ama benim 3.49
Ben 110 kiloyum ve şeker tuz beyaz un ekmek tatlı aklına gelecek Herşeyi yasak süt yoğurt et peynir hep bunlarla besleniyorum. Ya da haşlanmış yada közlenmiş sebze.senınkı benden azmıs.
kaç kılosun ve bu yeme konusunda doktor ne dıyor? ve bulantıların var mı?
Anladim canm allah yardimcin olsun.kotu olmazsin allahin izniyle.sen sigara da iciyordun dimi
Korkmana gerek yok arkadaşım, hamilelik canlansın derken kalp atışının başlamasını kastetmiş, gebeliğin net ve sağlıklı olarak başladığını gösteren şey aslında kalp atışıdır, o da evet ancak 2 hafta sonra duyulur. Başka doktorada gitsen boşyere para ödeyeceksin o da sana iki hafta sonra gel diyecek. Ayrıca kesen oluşmuş, o yüzden canını sıkacağın bir durum yok. Doktorun sadece senin endişe duyacağını düşünmeden açıklama yapmış, bazı doktorlar bir tuhaf oluyor onların argümanlarını bütün hastaların anlayacağını farz ediyorlar ama iş öyle değil.
Sıkma tatlım yani canını, bir sıkıntı yok..İnşallah 2 hafta sonra bebeğinin pıtpıtlarını da duyarsın
evet kilo vermen gerekBen 110 kiloyum ve şeker tuz beyaz un ekmek tatlı aklına gelecek Herşeyi yasak süt yoğurt et peynir hep bunlarla besleniyorum. Ya da haşlanmış yada közlenmiş sebze.
Bulantım hiç yok diyebilirim ama yemek de yiyemiyorum ağzımın TADI yok eskisi gibi.
Bu arada değerlerden toksoplazma yanlış hatırlamıyorsam negatif çıktı kedi köpek ve Çiğ ete kesinlikle dokunmam yasaklandı.
Yasak dolu bir hamilelik geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?