2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım abisi de ablası da dört gözle kardeşi bekliyorlar. İkisi de çok heyecanlı
Annemde 3.yu 39da dogurdu 2001 dogumlu oda. 14 yas var aramda. Birde abisi bar 12 yasda onunla arasinda fark var. Tekne kazintisi diye hitap ediyoruz kendisine ama cook seviliyolar ilk benim kucagima vermislerdi dogdugunda

Annemde 3.yu 39da dogurdu 2001 dogumlu oda. 14 yas var aramda. Birde abisi bar 12 yasda onunla arasinda fark var. Tekne kazintisi diye hitap ediyoruz kendisine ama cook seviliyolar ilk benim kucagima vermislerdi dogdugunda
Ben de çok şanslı bir çocuk olacağını düşünüyorum. Evdeki herkesin isteğiyle olan bir bebiş olduğu için el bebek gül bebek büyücek ve her zaman arkasında onu düşünen 4 yetişkin olacak

Ay benim annemde en kucugu 40 da dogurdu.aramizda 12. Yas var.bizde oyle diyoz ama sonra cok iyi oldu ablamla biz evlendik uzaga gittik.ufaklik evde kaldi bosluga dusmediler

Hemde nasil sansli... Masallah... Birde annem bizden daha cok onu korur, hani kiskandigimizdan degilde, annemle aramizda guc savaslari olurdu bu konuda umarim dengeyi saglardiniz evde ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…