- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.701
aynen bende o şekilde düşünüyorum bazenDiyorum kafa şurda sırt burda e kol ayak hadi şu olsa e burdan nası yumruk tekme geliyo oooarada bi görsellerden bebek fotosu bakıyoomda rahatlıyom
Sağol canım gece gece moral olduAyyyy ciddimiii nekadar genc duruyorsun maasallah tebarekallahhh. Kizin kac yasindaki..? Ayyy kiz nazar deger maazallah felak nas oku
Sağol canım ne mutlu banamaşallah. hiç göstermıyorsun
Ay teşekkür ederim kızlarAnne diye sana derim valla helal olsun tas gibisin
Sağol canım ne mutlu bana
Evet canım abisi de ablası da dört gözle kardeşi bekliyorlar. İkisi de çok heyecanlıMaşallah ocak anasıkızında heyacan vardır
Kadın sabaha doğuracak ya Allahım maşallah maşallahsen koru ...
Annemde 3.yu 39da dogurdu 2001 dogumlu oda. 14 yas var aramda. Birde abisi bar 12 yasda onunla arasinda fark var. Tekne kazintisi diye hitap ediyoruz kendisine ama cook seviliyolar ilk benim kucagima vermislerdi dogdugundaEvet canım abisi de ablası da dört gözle kardeşi bekliyorlar. İkisi de çok heyecanlı
Tekrardan masallah ozamannnn39,5sağol canım
Aman annesi aman daha yatacaklar içerde mahpushaneay dur henüz doğurmayayım
Ben de çok şanslı bir çocuk olacağını düşünüyorum. Evdeki herkesin isteğiyle olan bir bebiş olduğu için el bebek gül bebek büyücek ve her zaman arkasında onu düşünen 4 yetişkin olacakAnnemde 3.yu 39da dogurdu 2001 dogumlu oda. 14 yas var aramda. Birde abisi bar 12 yasda onunla arasinda fark var. Tekne kazintisi diye hitap ediyoruz kendisine ama cook seviliyolar ilk benim kucagima vermislerdi dogdugunda
Ay benim annemde en kucugu 40 da dogurdu.aramizda 12. Yas var.bizde oyle diyoz ama sonra cok iyi oldu ablamla biz evlendik uzaga gittik.ufaklik evde kaldi bosluga dusmedilerAnnemde 3.yu 39da dogurdu 2001 dogumlu oda. 14 yas var aramda. Birde abisi bar 12 yasda onunla arasinda fark var. Tekne kazintisi diye hitap ediyoruz kendisine ama cook seviliyolar ilk benim kucagima vermislerdi dogdugunda
Amanninnn ne cokk.ayni boyuttami aldin hepsini.cabuk buyurse dar gelirKizlar indirime denk geldim44'lü paket 5€'ya geldi
Aman yatsınlar tahliyeye daha var şimdilik görüş günleri ile idare edelimAman annesi aman daha yatacaklar içerde mahpushane
Kizlar indirime denk geldim44'lü paket 5€'ya geldi
Hemde nasil sansli... Masallah... Birde annem bizden daha cok onu korur, hani kiskandigimizdan degilde, annemle aramizda guc savaslari olurdu bu konudaBen de çok şanslı bir çocuk olacağını düşünüyorum. Evdeki herkesin isteğiyle olan bir bebiş olduğu için el bebek gül bebek büyücek ve her zaman arkasında onu düşünen 4 yetişkin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?