- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.481
Bugün hemen yicem walla içime korku düştüOlmaz insallah yaa o kadar da şartlama kendini. Mümkünsr ye değilse artik napcan Allaha emanet..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hemen yicem walla içime korku düştüOlmaz insallah yaa o kadar da şartlama kendini. Mümkünsr ye değilse artik napcan Allaha emanet..
ben 43 kiloydum hamile kalmadan önce, doktorum en fazla 15 kilo alacaksın dediKizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
Kizzzzz 43 kilo ne yaaa, ne kadar sanslisin, dogum sonrasi kilolar diye bi problemin olmayacak yani deseneben 43 kiloydum hamile kalmadan önce, doktorum en fazla 15 kilo alacaksın dediSu an 45 oldum bile =)
inşallah canımInsallah bidaha istemez canin birakirsin omur boyu tatlim :)
54 kiloyum bakalım boyum cok uzun değil top gibi olurum heralde :)Kizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
Cok bulandigi icin verir diye dusunmustum ben:)illa ondan degil herhangi bir bulanti ilaci istedim.
Nasil yani.ilac mi kullandin dr dan habersiz![]()
72 ile kaldım, 73 oldum. Umarım çok almam. Boy var ama bir yere kadar :/Kizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
Neresi orasııııııMrb hamişlerburda çok güzel yağmur yağıyo çok güzel toprak kokusu var bende kızı uyuttum dinleniyorum midem çok kötü bulanıyoo
Ankara canımNeresi orasıııııı
Darısı istanbulun başına o zamann :)Ankara canım
inşallahDarısı istanbulun başına o zamann :)
Evet ya benim depo saglam.her zaman iyi saglikli beslenmisimdir cok sukur.zaten cok kusma da vitamin eksikliginden oluyormus.bilmiyorum su an icin gerek yok ama 12. Haftaya kadar neler gelir basimiza bilinmez.gerci simdiye kadar siddetlense coktan baslardi degil mi.zaten 3. Ayda bitiyormus.kaldi uc haftam.Sadece bulantı kusma için vermez. Değerlerin normalse gerek görmez ilaca.
Yok besinsizlikten yattım. Gece baygınlık geçirdim açlıktan hastaneye kaldırdılar değerlerim çok düşmüş 1 gece serum verdiler. 2 ya da 3 ünite olması lazım.
Ooyy masallah.benimkide gecen hafta 1.6 cm di.kollari bile cikmis.seninde oyle mibugün doktorumun istediği testleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki doktorda çok iyiydi ultrasonlada bakalım dedi. korkuyordum kalp atışlarını göremicem diye. birde cihaz çok eskiydi :) neyseki bebeğimi gördüm kalp atışınıda gördüm.cihaz ses vermiyor o derece eski :) cumartesi doktoruma gidince hem çok daha net görürüm hemde kalp atış sesinide duyarım.Pıtpıtım 2 cm olmuş :)
kilolu hamile kaldım 72 kg ile dm 8 kilodan fazla almak yok dedi nasıl olucak bilmiyorum ilkinde 59 la kaldım 83,5 la doğuma girdim. 61 kadar düşmüştüm stresten ve hareketsizlikten 72 çıktım bakalım artıkKizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac