• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok bulandigi icin verir diye dusunmustum ben:)illa ondan degil herhangi bir bulanti ilaci istedim.

Nasil yani.ilac mi kullandin dr dan habersiz :KK43:

Sadece bulantı kusma için vermez. Değerlerin normalse gerek görmez ilaca.
Yok besinsizlikten yattım. Gece baygınlık geçirdim açlıktan hastaneye kaldırdılar değerlerim çok düşmüş 1 gece serum verdiler. 2 ya da 3 ünite olması lazım.

bugün doktorumun istediği testleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki doktorda çok iyiydi ultrasonlada bakalım dedi. korkuyordum kalp atışlarını göremicem diye. birde cihaz çok eskiydi :) neyseki bebeğimi gördüm kalp atışınıda gördüm.cihaz ses vermiyor o derece eski :) cumartesi doktoruma gidince hem çok daha net görürüm hemde kalp atış sesinide duyarım.Pıtpıtım 2 cm olmuş :)

Sadece bulantı kusma için vermez. Değerlerin normalse gerek görmez ilaca.
Yok besinsizlikten yattım. Gece baygınlık geçirdim açlıktan hastaneye kaldırdılar değerlerim çok düşmüş 1 gece serum verdiler. 2 ya da 3 ünite olması lazım.
Evet ya benim depo saglam.her zaman iyi saglikli beslenmisimdir cok sukur.zaten cok kusma da vitamin eksikliginden oluyormus.bilmiyorum su an icin gerek yok ama 12. Haftaya kadar neler gelir basimiza bilinmez.gerci simdiye kadar siddetlense coktan baslardi degil mi.zaten 3. Ayda bitiyormus.kaldi uc haftam.

bugün doktorumun istediği testleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki doktorda çok iyiydi ultrasonlada bakalım dedi. korkuyordum kalp atışlarını göremicem diye. birde cihaz çok eskiydi :) neyseki bebeğimi gördüm kalp atışınıda gördüm.cihaz ses vermiyor o derece eski :) cumartesi doktoruma gidince hem çok daha net görürüm hemde kalp atış sesinide duyarım.Pıtpıtım 2 cm olmuş :)
Ooyy masallah.benimkide gecen hafta 1.6 cm di.kollari bile cikmis.seninde oyle mi
Resmen cikintilar var duruyor oyle.dr bir ya sonra cagirdi gunler gecmiyor.bir ay sonra insan gorceksiniz dedi :KK200::-)

Back
X