• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcim16 cimcim16 oyy alinma tamam tamam gidicez gezicez su ayda gecsin az daha kendimize gelelim bursadakiler toplanicaz ;) yatsam nolcak bak 7 de uyandim hafta ici hayatta uyanamam haftasonu calarsaat gibiyim :(

Ya kızlar 5+4üm ve hiç bi belirtim yok yaaa ne bi mide bulantısı ne bi göğüs hassasiyeti ne de başka bişi. Göğüslerim sadece azıcık dolgunlaştı ve bastırınca sadece birazcık yanlardan acıyo. Bide dün sağ kasığımda ağrı oldu.Baktığında ne sorunsuz hamilelik gibi ama bebiş sinyal versin istiyorum bana:KK51:
Bende 5 te oyleydim 6+1de basladi mide bulantisi hala cekiyorum....8e girincede sabah bulantilarim aksama dondu...Aksamlari daha kotuyum

Merhaba arkadaşlar
Rabbim nasip ederse ben de Ocak 2016 annesi Olacağım. Bizi de aranıza alır mısınız ?
Sat 22nisan, yas 36 . Gecen sene bir düşükten sonra uzun denemelerden sonra bugün Allah'ın izniyle keseyi gördük ama Tiroid hastasıyım o oranlar biraz kaygılandırdı Dr. Hayırlısı ile inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bende hashimoto hastasiyim...Ilaclarima ayni devam ediyorum...Senin neydi hastaligin

ben gerçekten anlamıyorum bu işin eğitimini aldıysan içinde bulunduğumuz durumun hassasiyetini bilmeleri gerek.kese için şükrettim evet ama kesenin normal düzende büyümesi kalp atışı ve bu durumun devamı derken hepten delireceğim
Kafana takmamaya çalış. Taktıkca zaman Geçmez. Bak Gör 2-3 haftaya içimiz rahat bir şekilde bebişlerimizi büyütüyo olacağız

Ya kızlar 5+4üm ve hiç bi belirtim yok yaaa ne bi mide bulantısı ne bi göğüs hassasiyeti ne de başka bişi. Göğüslerim sadece azıcık dolgunlaştı ve bastırınca sadece birazcık yanlardan acıyo. Bide dün sağ kasığımda ağrı oldu.Baktığında ne sorunsuz hamilelik gibi ama bebiş sinyal versin istiyorum bana:KK51:
CANIM BERNİMDE ÖYLEYDİ 5+6 GİBİ BULANTIM BAŞLADI İNAN ÖNCESİ DAHA GÜZELDİ :)

Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.

Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
Günaydın cnm hayırlısı olsun çok merak etmiştim seni yeni buldum yazını bende korktum şimdi ya banada Beta yetersiz geliyor sen öyle diyince ,doktor öyle bişi demedi bende gittiğimde ultrasona Perşembe günü alttan Gördü keseyi cuma günü ayın 5 indede kalb atışı için çağırdı inş herşey iyi olur ..
Benim Beta 15/05 "47"
18/05 "225"
22/05. "1200"
Nasılkiya yine ilk yaptırdım 47 sonda bir hafta arayla 1200 çok deilmiş gibi ama doktor bişi demedi Hiç bir belirtide yok hala Hakkımızda hayırlısı olsun sen bu pazartesi mi gidecen

Son düzenleme:
kızlar sizce kese mm önemli mi .4.hafta mesela kaçtı kese boyutu benim 7.8 normal mi sizce bize kalp atışı için 3 hafta sonraya gün verdi.bugün 4+5 olduğumuzu düşünürsek 3 hafta sonra 7+5 oluyoruz.dr garantiye almak için dedi ama ben yine de daha erken olsa diyordum.sizin ne zaman duyuldu.
Benimki 4+4 te 6,8 5+4 te 2 cm olmuştu daha sonra gitmedim. Önemli olan bir sonraki kontrolünde kesenin büyüme hızı yani gelişimi demişti doktorum. kalp atışı içinde 7+3 te gidiyorum 2 haziranda inşallah

bende doymuyorum surekli aklim yemekte bide ben ekmegi agzina surmezdm smdi tam tahillide 1 dilim yiyorum lif icin ama ekmekte cabuk kilo yapio bana gobegin sis yanlarmda var 1.5 kilo almisim ama doktor hic tartmadi evde kendim tartiliorum ac karnina :)
Bende ekmek hiç yemezdim canım bulantılarımda iyi geliyo ama yinede abartmamaya çalışıyorum kilo almadım daha sağlıklı besleniyorum çünkü :) Tatlı hiç yiyemiyorum

Günaydın cnm hayırlısı olsun çok merak etmiştim seni yeni buldum yazını bende korktum şimdi ya banada Beta yetersiz geliyor sen öyle diyince ,doktor öyle bişi demedi bende gittiğimde ultrasona Perşembe günü alttan Gördü keseyi cuma günü ayın 5 indede kalb atışı için çağırdı inş herşey iyi olur ..
Benim Beta 15/05 "47"
18/05 "225"
22/05. "1200"
Nasılkiya yine ilk yaptırdım 47 sonda bir hafta arayla 1200 çok deilmiş gibi ama doktor bişi demedi Hiç bir belirtide yok hala Hakkımızda hayırlısı olsun sen bu pazartesi mi gidecen
Canım seninki normal. Hem kesen de görünmüş. Kanaman falan da yok. İçini ferah tut, bebeğin seninle Allah'ın izniyle.

Pazartesi gideceğim canım.

Back
X