2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten mi inan biraz olsun moral oldu bana evlendiğimde herkes aman tadını çıkar, aman çocuk olunca yapamazsın dediği için psikolojim bozuldu sanki tüm sosyal hayatım bitecekmiş gibi hissediyorum
Vala canım ben 7 yıldır evliyim özgürlüğüm gidecek diye bu zamana kadar bekledim ama şuan yine aynı his içindeyim.Sonuçta minnaklar bize muhtaç olacakları için özgürlük kalmayacak bir süre için sonra hop as kanguruya gez dolaş

O olayı takip ettim bende Süendam hanımın hastasıymış. Düzgün ilgilenmemişler. Komaya girmiş kadıncagız. Çok üzüldüm bende. Ama hastane iyi baya. Ben ilk sezeryanımı orda oldum. Odaları düzgün fiyatları normal. Çocuk yogun bakımı var. Bana ii gelmişti yani. Benim zamanımda Melike hanım vardı Jimerin eski ortaklarından artık gitmiş şimdi dr konusunda bende kararsıdım. Evrim hanımı ii diye söylüyorlar hep ama çok kalabalık. :Ben çalışıyorum randevulara zamanında girememek sinir bozucu oluyor. Melike hanımda öyleydi. Randevu saati enaz 1 saat geçmeden giremezdik odaya. Ama iyiye gitmenin bedeli de o sanırım.

ben 25 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim. 8 aylık evliyim eşimle bi tatile çıkamadım yani rahat rahat ama yinede bu duygu dünyanın en güzel duygusu Allahım korusun bebişlerimizi
bebeğe göre yaşayanlar için gecerlı bence bu durum :=)
hayatını ona göre ayarlayanlar için :=)

Evrim hanımdan randevu aldım bakalım hayırlısı

İyiyim canımm. Evimi bişiler götürüyor ama ben kk da dolanıyorum seni sormalı
b.k mu goturuyor
aaa valla ben iş falan yapmıyorum
çünkü midem işten daha önemli.
boşver götürsün
bende napim yaa geçen günlerdeki gibi bugunde cok anlamsız olacak, çünkü bulantı diye lanet olan bişi var :=)

NEzamana veriyor evrim hanım randevuyu.Bende ptesi gitcem hatice hanıma kalp atışı dinlemeye . Odadan cıkınca yan odaya(evrim hanımın odasına gecer randevu alırım diyorum.
23 haziran randevum canım hem gitmişken 2li tarama testinide ister belki zamanı çünkü

Ben şimdiye kadar 2 kez gittim. Tahlil sonuçlarımı falam gösteriyorum. Zaten kendisi diyor hastane randevularindan sonra gelip bilgi verir misin diye
Ben gittim geldim tansiyon kilo kontrolü yaptılar. ...Hiç kilo almamisim ayniyim birde 31 temmuzda çağırdı testler tekrar yapilacakmis bide dediki 2 3 hafta içinde kan ilaclarina başlatır doktorun dedi

selam kızlar bugün ilk defa kustum çok berbat bi şey çocukluğumdan beri kusunca ağlarım çok korkarım yine çok kötü oldum zaten iki lokma peynir ekmek yemiştim şimdi tekrar bi şey yemeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…