- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.481
23 haziran randevum canım hem gitmişken 2li tarama testinide ister belki zamanı çünkü
Nezaman aldın peki 23 üne verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 haziran randevum canım hem gitmişken 2li tarama testinide ister belki zamanı çünkü
Ben ayaklarını oynatinca ağladım kuzum kalbi dinlerken çok hastaydm o donem pek olayı farkedemedim:)huzurumoglusum ya adınız erkek mi istiyosunz canım bi çocuğunuz vardı demiamiin amiin canım hepimizin inşallah sağlıkla doğsun minnakları ben çok ağladım kalp atışını duyunca sizdede oldu mu yoksa benmiyim anormal![]()
Sakinlestim bebeğim sağolsun Komşum ayran fln yapmış kokuyu alınca geldi söyledim tesekkur ederim bebegimIyimisin tatlimm sakinlestin insallah
ben 3 gündür çok iyiyim maşallahBen de 34 yaşındayım :) Bu arada bugün bulantı, kusma diyen yok. Kurtulduk galiba :)
Kişisel bilgilerden hamilelik takvimine dogacagi tarihi yazdinizmimerhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin ben hamilelik günlüğümü ekleyemiyorum başarıyla kaydedildi diyor ama görünmüyor
Ay iyi bari canim Allah beterinden korusun.Sende dikkat et prizlere takili birakma insallah bidaha yasamazsin boyle korku tatlimSakinlestim bebeğim sağolsun Komşum ayran fln yapmış kokuyu alınca geldi söyledim tesekkur ederim bebegim
Hakkaten yaaa. Çok anlamsız günler geçiriyorum m. Yıldımmmmmmmmm gençliğim gitti. Neyse sakinim. En iyisi kalkıp temizlik yapayım hava serinkenb.k mu goturuyor
aaa valla ben iş falan yapmıyorum
çünkü midem işten daha önemli.
boşver götürsün
bende napim yaa geçen günlerdeki gibi bugunde cok anlamsız olacak, çünkü bulantı diye lanet olan bişi var :=)
Yaaaa ne guzelbenimde yarın doğum günüm :)
bende senden 1 sene gerideyim :) 2 yıllık evliyim benimde ilk bebişim çok şükür arkadaşlarım hala evlenmedi bende en son evlenecek insandım çok şaşırmıştı herkes1 sene olacak :) hayata erken atıldım sanırım :)
Yorma kendini annecikHakkaten yaaa. Çok anlamsız günler geçiriyorum m. Yıldımmmmmmmmm gençliğim gitti. Neyse sakinim. En iyisi kalkıp temizlik yapayım hava serinken
temızlık yapıyorsan iyiHakkaten yaaa. Çok anlamsız günler geçiriyorum m. Yıldımmmmmmmmm gençliğim gitti. Neyse sakinim. En iyisi kalkıp temizlik yapayım hava serinken
1 saat olmadı ama ben o tarihlerde istedim testide yaptırırım diye o yüzden belki daha erken tarihe vardır canımNezaman aldın peki 23 üne verdi
Hurma düşük tehlikesinden çok doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda çok yenmesi önerilir, ama şu an günlük yenilen 2-3 hurmanın hiç bir zararı yokk...KIZLAR HURMA DÜŞÜK TEHLİKESİNE SEBEP OLAN YİYECEKLERİ İÇERİSİNDE, İLK ÜÇ AY YEMEMEK GEREK,DAHA SONRAKİ ZAMANLARDA YENMELİ
nesfit çok aşırı yararlı bir ürün değil, paketli gıda olduğu için sonuçta ama süt içmeni sağlayacaksa neden olmasın... Nesfiti bitirdiğinde nesquik çikolata toplarını da alabilirsin, sütle daha güzel oluyor en azından... Ben genelde 5 yk yulaf ezmesini+1çay bardağı sütle lapa kıvamında pişiriyorum, üstüne canım hangi meyveyi çekerse ekliyorum, enfes oluyor...SLM KIZLAR gunaydın herkeslere:) benımde gunum sabahları ac bır sekılde uyanmakla baslıyor fakat ta ki kahvaltı sofrasını gorene kadar her sey ıyı gıdıor sonrasımıde bulantısı ...ben dun kendıme nesfıt in meyve ve bol lifli urununu aldım sırf sut ıcebılıyım dıye ..sızce bı zararı olur mu?
valla gülecek bişi yokGenel sorun şu aylarda sanırım sadece bulantı ve kusma kızlar
Öğürmek,midenden geri çıkarmak ve hani o istifradan önceki hal var ya off of offf beter bişey
Bana güleceksniz ama herşey şuan batıor ve kokuyor.Evdeki banyom,yatak odamın perdesi,en sevdiğim yumuşatıcımla yıkadığım çamaşırları giyerken öğürüyorum,hatta eşim bile kokuyo geliyo adamı bazen itiyorum nolcak bu halimiz.
Benimde evimi bişeyler götürüyor şu an ramazandan önce herşeyi yıkayacağim,perde halı avize,fayans.İnşaAllah temizliğe birini bulabilirim,kadınlar hep dolu hep doluSiz naısl yapıyorsunuz ay bir deyin hele
![]()
Herkes yaşını yazmış ben eksik kalmayayım :) 27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Öğretmenim. yarışmaya Ankara'dan katılıyorum![]()