- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.081
cık cık cık cıkAynen bir antibiyotik için en az 10 tane doktor araştırıp sorduk hepsi farklı bisey dedi en sonunda yine kendim karar verdim
Herzman olmuyo ama kusunca ben bi kotu oluyorum acaba usuttumu falan kotu bisey olmasndaBen mama vermiyorum ama bizimki de işaret ve orta parmağını sokuyor bazen ağzına sonra kusuyor
Herhalde tip fak farklı kitap okutuluyor bunlara diyorum rota ben yaptırdım çok şükür bir yan etkisi olmadi rahat atlattık çok arastirmiyorum artık onu anladım kafa iyice karisiyor biraz oluruna birakicamcık cık cık cık
bizi düşürdükleri hale bakk yaa
ben sırf bu farklı görüşler sebebiyle rota yaptırmaktan vazgeçtim yaaa
ama hala da korkuyorum
inşallah yakalanmaz yavrum
bi doktor yaptır diyo
biri yaptırma
böyle şey mi olur ya
Kolay atlatır umarım.yarın 2 tane bacaktan aşı var
Herzman olmuyo ama kusunca ben bi kotu oluyorum acaba usuttumu falan kotu bisey olmasnda
Ben ilk çocuğuma da yaptirmamistim. Buna da yaptırmadım.cık cık cık cık
ama hala da korkuyorum
bi doktor yaptır diyo
biri yaptırma
böyle şey mi olur ya
Bende çıkarıyorum ama kiziyo benmkiaynen. o sokuyor ben cıkarıyorum
yumruk yapsa daha ıyı
Aynısını bizimkide yapiyo parmağını bulunca cikaryo ellerinibizimki eliyle emziği çıkarıp uzak bi noktaya fırlatıyo
sonra parmağını sokuyo sanıyosanız yanılıyosunuz
iki elini birleştiriyo beyefendi
hobaaa
iki eli birden tm parmaklarla sokmaya çalışıyo
koca aaağz olcek sona
Farkli bi durum yok ama iste yinede endiselendm.bugub bidaha olursa artk dojtorumuzu arariz.Yoktur inşallah evham yapma bence bebek bu kusar yani her zaman da olmuyo diyosun. Ama farklı bi durum gözlemliyosan bebişinde bilemem mamayla ilgili de bi bilgim yok açıkçası. Çok endişeleniyosan sağlık ocağında doktoruna ya da ebelere bi danış istersen onlar seni yönlendirirler.
çok haklısınHerhalde tip fak farklı kitap okutuluyor bunlara diyorum rota ben yaptırdım çok şükür bir yan etkisi olmadi rahat atlattık çok arastirmiyorum artık onu anladım kafa iyice karisiyor biraz oluruna birakicam
ilk zamanlar çocugun her seyıne takardım mecburi arastırma gerektirdiSur maasallah bebek hemsiresi gibisin
inş olmaz canım. bu işler belli olmuyor çünkü.cık cık cık cık
ama hala da korkuyorum
bi doktor yaptır diyo
biri yaptırma
böyle şey mi olur ya
fön sesine ilk baş agladı nedense. şanslıydık sadece ben vardım
bana özel kapandı orası
kestiremedim ona vakit kalmadı artık. evden direkt kuaföre gıtseydık sorun olmazdı. akşam olmak üzereydı gittiğimizde
begencek tabiiatoma bak hele beğenmiş hemen
ohhh süper gez bol bol
sen hakettin
keyfini çıkar güzel memleketinin
önceden olsa gıderdık. şimdi kırk yılda bi gideriz artıksiz şimdi analı kızlı kuaförlerede gitceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?