2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bir antibiyotik için en az 10 tane doktor araştırıp sorduk hepsi farklı bisey dedi en sonunda yine kendim karar verdim
cık cık cık cık
bizi düşürdükleri hale bakk yaa
ben sırf bu farklı görüşler sebebiyle rota yaptırmaktan vazgeçtim yaaa
ama hala da korkuyorum
inşallah yakalanmaz yavrum
bi doktor yaptır diyo
biri yaptırma
böyle şey mi olur ya

Herhalde tip fak farklı kitap okutuluyor bunlara diyorum rota ben yaptırdım çok şükür bir yan etkisi olmadi rahat atlattık çok arastirmiyorum artık onu anladım kafa iyice karisiyor biraz oluruna birakicam

Herzman olmuyo ama kusunca ben bi kotu oluyorum acaba usuttumu falan kotu bisey olmasnda

Yoktur inşallah evham yapma bence bebek bu kusar yani her zaman da olmuyo diyosun. Ama farklı bi durum gözlemliyosan bebişinde bilemem mamayla ilgili de bi bilgim yok açıkçası. Çok endişeleniyosan sağlık ocağında doktoruna ya da ebelere bi danış istersen onlar seni yönlendirirler.

Ben ilk çocuğuma da yaptirmamistim. Buna da yaptırmadım.
yaptiran, yaptırmayan hiçbir anne pişman olmasin dilerim.

Aynısını bizimkide yapiyo parmağını bulunca cikaryo ellerini zaten benmki emmeyi. Cok seviyo memeye aşık dk başı meme ver kabul ediyo

Farkli bi durum yok ama iste yinede endiselendm.bugub bidaha olursa artk dojtorumuzu arariz.

Herhalde tip fak farklı kitap okutuluyor bunlara diyorum rota ben yaptırdım çok şükür bir yan etkisi olmadi rahat atlattık çok arastirmiyorum artık onu anladım kafa iyice karisiyor biraz oluruna birakicam
çok haklısın
para her sektörü esir almışken
artık güven duymak çok güç
bu arada kendim araştırayım diyosun
dedğin gibi bu seferde
araştırdıkça kayboluyorsun

inş olmaz canım. bu işler belli olmuyor çünkü.
ben şansa bırakmak istemedim.

4. Ay Aşıları

KPA 2 – (Pnömokok) Bacağa kas içine enjekte edilir
DaBT – İPA – HİB 2- (BEŞLİ KARMA AŞI) Bacağa kas içine enjekte edilir
Aşı Sonrası Bakım:

DaBT aşısı ateş ve huzursuzluk yaparsa doktorunuzun önerdiği ateş düşürücüyü verebilirsiniz. Genellikle aşıdan iki-dört saat sonra, ateş yükselir. Ateş bazen iki-üç gün sürebilir.

geriye kaldı 6-9-12 ay aşıları ömre bedel

siz şimdi analı kızlı kuaförlerede gitceniz
önceden olsa gıderdık. şimdi kırk yılda bi gideriz artık
çünkü uzun suredir saçlarımı boyamadım. dipler kendı rengim
balyaj attırdım sadece.. dip sorunu olmadıgına göre gerek kalmıyor
kaşımı falan zaten kendımden başkasına aldırmam
maşayı da kendım yapıyorum. bi düz fön kaldı gerıye onun için ara sıra gıderız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…