- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.061
ooooKızlar bende blw deniycem inşallah
Dün baya araştırdım
Ama su nasıl oluyor onuda mı kendi içecek
Ve Ankarada sünnetçi arıyorum
Varmı tavsiyesi olan
Kesfetmeseler iyi olurdu aslındabenımkı de sonunda baş parmağı keşfetti. minik parmagını yummus baş parmak cıkmıs emıyor
aynen. o sokuyor ben cıkarıyorumKesfetmeseler iyi olurdu aslında
Benimki de baş parmağını emiyor emzik zaten emmiyordu baş parmağını emcek heraldebenımkı de sonunda baş parmağı keşfetti. minik parmagını yummus baş parmak cıkmıs emıyor
Esimde dahil kimse icirtmiyor çocuğa mecbur kalıyorumSakın atma sütünü yazık yahu
bizde aynıyız pazar gününden beriOglum bikac gundur gunduz uykusuna cok duskun olduu.. Surekli uykuda kalmak istio uyanik 1saat anca durabiliyor. Ah bi de kendi basina uyusa mis gibi olcak daahan da yazarken dolu yagdi,cama vuruyor ya sesine uyandi ama sanirim geri daldi
Sur maasallah bebek hemsiresi gibisinbence üşütmedi bebeğin, benımkı de hapşırıyor arada. iyi bişi hapşırması
sonucta ne kadar temızlık yaparsak yapalım görünmeyen tozlara engel olamayız.
o yuzden onu takma.
köpüklü kaka gazdan, kakada kan genelde besin alerjisinden oluyor. eviniz sıcak mı? genelde sıcak ortamda burun kuruyor. nemi ne dikkat etmen lazım. gecelerı tıkanıyorsa burun aspiratörü kullan.
mukus ise kimde yok kı :=)
aventin kutusunda yazıyoduIlk aldigimiz emzikler artik kullanilmaz mi acaba ondan mi yeniledin 0-3 aylik yaziyordu uzerinde biz 3 ayi gectik ben sadece birini kullanmistim digeri duruyor
ohh misssssağ ol, çok iyi geldi
evet ya bende ona dikkat ettimayıcıklı olanı sırf 2 renk var diye aldım. yoksa diğerinden daha kaba ve bırazcık agır.
yuvarlak olanın sadece pembe moru bir arada var, başka yok. sacmalıga bak 2 emzik koymussunuz bari renklerı aynı olmasaydı :=)
ayıcıklının yeşil ve mavisi var işte. başka 2 renk bir arada yok.
yoksa ben sarı, yeşil istiyordum :=)
Okuyunca bile kötü oldum heralde anne için en zor an gelmiş geçmiş olsun Allah meleklerimizi korusunbizde aynıyız pazar gününden beri
bi de sanki gıcık tutmuş gibi oksürüyo
anlayamadım hasta mı yoksa boğazına saçı filan mı kaçıyo
bi de dün altı buçukta uyudu
bende o ara yemek yaptım
bi saate uyanır dedim uyanıncada banyo yaptırırım diye düşündüm
banyo için hazırlıkları yaptım
7 oldu uyanmadı 8 oldu hala yatıyodu dokuzda yine kıyamadım
en son saat onda gittim nefesini dinledim
ana kucağında sallanıyodu duyamadım
elini tuttum gözlerini açmadı
normalde uyurken yanına yaklaşsam bile kıpırdar
şoka girdim
sonra kolunu tuttum salladım
hala tepki vermedi
kolunu kaldırıyorum geri bırakıyorum pat düşüyo
aklım çıktı dokunamadım eşimi çağırdım
geldi yüzüne falan dokundu
sonra gözlerini öyle zor açtı ki
ya boyle dünyam yıkıldı
ne oldu anlamadım
artık gündüzleri çok az emiyo
aç kaldı şekeri düştü uykuya daldı halsizleşti diye yorumladım
ama tüm gece kabuslar içinde uyuyamadım
çok kötüydü
Aynen. 6da basladi seans, 10.30a kadarBizimkinin osurma faslı yüzünden uyuyamadık bi türlü kaktık
bizimki eliyle emziği çıkarıp uzak bi noktaya fırlatıyoKesfetmeseler iyi olurdu aslında
Alisiliyodur mutlaka canm ama zor yaAllah yardmcimz olsubbende öyle avutuyorum kendimi
durmuş canım ama beni görünce çok heycanlandı inmedi kucağımdan
dün başladım canım.. eşimle ağlaştık hatta evden çıkarkenbugün biraz daha iyiyim
yapcak bişey yokSur maasallah bebek hemsiresi gibisin
sağol canım benimOkuyunca bile kötü oldum heralde anne için en zor an gelmiş geçmiş olsun Allah meleklerimizi korusun
Aynen bir antibiyotik için en az 10 tane doktor araştırıp sorduk hepsi farklı bisey dedi en sonunda yine kendim karar verdimyapcak bişey yok
doktorlardan hayır yok
en iyisi
kendi kendinin doktoru olmak
Arkadaslar kzm mama yedikteb bir saat sonra su kustu icinde mamalar var ilk drfa oldu endiselndm.onemli biseymidir acaba.gazini ckartp yatrdm ama cok harektli birde parmklarini agzna sokuyo ondanmdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?