2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dun kan verdim bugun 4 5 gibi sonuclar gelcek bakalim degerlerim nasil.Hersey umut ettigimiz gibi olur insallah tum bekleyenlerde hamile kalir. Bu arada cok hastayim bir gozum kanlandi grip halsizlik yorgunluk ilacta alamiyorum berbat bir durumdayim.

Insallah hersey normaldir canim.gecmis olsun buarada.bende grip olur gibi oldum portakal suyu,ihlamur bal falan derken atlattim sayilir.calisiyomusun bilmiyorum ama dinlenmen lazimm bide.

Sen ne yaptin canim...merak ettim seni..gorunmuyorsun

Bugun bizim evlilik yildonumumuz. Bata iki gun var ve ben son kez test yapacagim. Cikarsa esime buyuk bir hediye olur. Bata dort gun kala negatifti. Ogle arasi deneyecegim sonucu paylasirim. Yoksa ocak annesi olamayacagim Dua edin bana 1.5 yildir bekliyoruz...

Insallah hersey normaldir canim.gecmis olsun buarada.bende grip olur gibi oldum portakal suyu,ihlamur bal falan derken atlattim sayilir.calisiyomusun bilmiyorum ama dinlenmen lazimm bide.

Cok tesekkur ederim canim bende iciyorum ihlamur falan ama daha duzelemedim. Calismiyorum canim dil okuluna gidiyorum. Bugun gidemicem ama basimda cok donuyor.

Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)

Cooooook mutluyummmm rabbim bu guzel duyguyu herkese tattirsinn :))

Doktor eski jinekologum , once ki yaptihi testlerde hafif iltihap var dedi ilac verdi.

14. Gun sonra yine gel dedi bebisin kipir kipir olur hemde kalbini dinleriz dedi :))

Ayy cok guzel surpriz olur gercekten hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir.

Canim kan testi uaptirsana ozelde :)

Gözün aydin canim coook sevindim masallah bebise o zaman

Tebrikler canim gozun aydin...

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik..
Superisi hemen yelkenleri suya indirme camim rabbim ol derse olur, dua etmekten baska bisey gelmez elimizden. Dualarim sen ve bebisinle

çok sevindim canım. hadi bakalım sağlıkla inşallah

Canimmm cok sevindimm.nekadar heycan vericidir tahmin edebiliyorum.darisi isteyen herkesin basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…