- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Hayırlısi olur insallah canimKizlar bende dayanamadim kan vermeye gittim sabah sonuclari yarin belli olur yarina kadar sabirsizlaniyorum umarim yarina kadar kirmizilar gelmez ...su an arada bir biseyler geliyor ama bakalim
Kızlar ben dayanamıycam doktora gidiyorum
SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Insallah hersey normaldir canim.gecmis olsun buarada.bende grip olur gibi oldum portakal suyu,ihlamur bal falan derken atlattim sayilir.calisiyomusun bilmiyorum ama dinlenmen lazimm bide.Bende dun kan verdim bugun 4 5 gibi sonuclar gelcek bakalim degerlerim nasil.Hersey umut ettigimiz gibi olur insallah tum bekleyenlerde hamile kalir. Bu arada cok hastayim bir gozum kanlandi grip halsizlik yorgunluk ilacta alamiyorum berbat bir durumdayim.
Sen ne yaptin canim...merak ettim seni..gorunmuyorsunKaynamiss bu topik wala pek guzel olmus ama ne yazikki ben artik baska topiclerin yolcusuyumbata 2 gun kala yaptgm test sonucu dümdük negatif :/ bu saatten sonrada degisebilecegni sanmiyorum.. Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsn bebislerinizi.. arasira ugrarim bende cooook guzel bakinn kendinizee ve bebislerinize
Insallah hersey normaldir canim.gecmis olsun buarada.bende grip olur gibi oldum portakal suyu,ihlamur bal falan derken atlattim sayilir.calisiyomusun bilmiyorum ama dinlenmen lazimm bide.
Idrar testi ise erkenBugun bizim evlilik yildonumumuz. Bata iki gun var ve ben son kez test yapacagim. Cikarsa esime buyuk bir hediye olur. Bata dort gun kala negatifti. Ogle arasi deneyecegim sonucu paylasirim. Yoksa ocak annesi olamayacagimDua edin bana 1.5 yildir bekliyoruz...
Bugun bizim evlilik yildonumumuz. Bata iki gun var ve ben son kez test yapacagim. Cikarsa esime buyuk bir hediye olur. Bata dort gun kala negatifti. Ogle arasi deneyecegim sonucu paylasirim. Yoksa ocak annesi olamayacagimDua edin bana 1.5 yildir bekliyoruz...
Bugun bizim evlilik yildonumumuz. Bata iki gun var ve ben son kez test yapacagim. Cikarsa esime buyuk bir hediye olur. Bata dort gun kala negatifti. Ogle arasi deneyecegim sonucu paylasirim. Yoksa ocak annesi olamayacagimDua edin bana 1.5 yildir bekliyoruz...
Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)
Cooooook mutluyummmm rabbim bu guzel duyguyu herkese tattirsinn :))
Doktor eski jinekologum , once ki yaptihi testlerde hafif iltihap var dedi ilac verdi.
14. Gun sonra yine gel dedi bebisin kipir kipir olur hemde kalbini dinleriz dedi :))
Tebrikler canim gozun aydin...Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)
Doktor eski jinekologum , once ki yaptihi testlerde hafif iltihap var dedi ilac verdi.
14. Gun sonra yine gel dedi bebisin kipir kipir olur hemde kalbini dinleriz dedi :))
Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)
Sonuc bembeyaz bir negatiffOcak annesi olamayacagim maleseff
Canimmm cok sevindimm.nekadar heycan vericidir tahmin edebiliyorum.darisi isteyen herkesin basina.Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?