2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik..
Superisi hemen yelkenleri suya indirme camim rabbim ol derse olur, dua etmekten baska bisey gelmez elimizden. Dualarim sen ve bebisinle
Lekem ya da kanamam henüz başlamadı çok umitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülürum diye Hakkımızda hayırlısı olsun
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlatsa bize nasip etsin Dualarım hep böyle

Kıyamam sana ben keşke yanına olabilseydim şimdi teselli ederdim seni Sonuç istediğin gibi çıkmadıysa da vardır bir hayır hayırlara yor emi bebeğim... Bu ayı çok iyi değerlendir tamam mı :)
Ayy Sağol canım benim senin adına inan çok sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah

kızlar ya ben sürekli karar değiştiriyorum :) bat 2 mayıs. sizce ilk kan ve idrar testini ne zaman payaım :) dr 5 mayısta dedi ama nasıl sabredecem o zamana yaaaaaaa :))) heyecan yaptım şu an yine

Sen ne yaptin canim...merak ettim seni..gorunmuyorsun
Beklemedeydim tatlim ..
ve sonuc;
Kirmizi kart..
zaten son test yaptigmdan beri umudumu kesmistim.. sende durumlar nasil? Yinede bakiorum muhabbetlerinize bi anda kendimi alamiorum burdan :)) bikac gundur misafir var o yuzden firsat bulamadim ama kirmizilar bugun geldi..

Slmmm kızlarrrr nasılsınız ben bugun hep troit için uğraştım dr çok yoğundu canım çıktı beklemekten bebeğim sağlıklı olsunda çileye razıyım aslında

Ben bugun kan verdim yarin belli olur sonucu heralde ama sol kasigim ve bel tarafimda bir agri var kramp gibi

Kizlar hepinizden allah razi olsun telefondan cok giremiyorummm aksam bol bol yaziscaz :) hamisleri tebrik ediyorum

Cok mutluyum hvalara. Ucuyorum

Merhaba taze annişler, bende aranıza katıldım... Son adet 16 Mart fakat benim korunmadan tek gün ilişkim oldu 7 Nisan ve hiç beklemediğimiz anda meleğim geldi. İlk öğrendiğimde 3 haftalıktı (24.92 beta) şimdi 4+3 olmuş olmamız lazım... Bende p.tesi 4 mayısta gideceğim hayırlısı ile kese görürüm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…