2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aurora benimki de öyleydi. Sadece emzirmek ve altını açmak için kucağımdan indirir olmuştum. En sonunda dedim bu iş böyle olmayacak ağlarsa ağlasın.

Gerçi yine kiyamadim tabi. Ama gün gün yavaş yavaş indirdim kucağımdan ağlatmadan evdeki malzemeleri kullanarak. 5dk Salıncağında oyaladim aldım. 10 dk ana kucaginda oyaladim aldım. Altını açınca bekledim baglamadim yatmayi öğrensin diye. Bunları yaparken hep konuştum oynattim tabi. Her gün bu süreleri arttirdim.

Şimdi artık salincaga pusete falan koyduğumda oynatmam gerekmiyor kendi kendine bakiniyor oyuncakla oynuyor. Tabi sonunda yine kucak istiyor ama en azından bana bişeyler yapabilecek kadar zaman tanıyor.
Sende bu şekilde bir dene istersen. Bir derdi yoksa tek derdi kucaksa kesin alışır o da yavaş yavaş durmaya.

Moralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat

Ufoda zor olur kapatirsin sogur yakarsın rahatsiz eder gecis donemi şimdi hastalik cok oluyor gecmis olsun pasaya yine sıkı giydir bence terlersede degistirirsin artık

Gercekten gerek olsa deger dicemde bence hic gerek yok

Şu kaka mevzusu için danışmak istiyorum bir de demir damlası ve vitamin verdiler ya bize hiç içime sinmedi 2 gün kullandım bıraktım bunlar için danışacak bir dr lazım bana.

Cnm devamli döndüruyorum bende dönence salincak oyun halısı ana Kucağı ama hep beni istiyor. Böyle yapmaya devam edicem ons dediğin gibi alışir.eskiden duruyordu mesela 40 dk dönencesinde dururdu. Anlamadım büyüdükçe daha zorlasiyorlar.inş bu dönemi atlatirim ruh sağlığımi bozmadan

Şu kaka mevzusu için danışmak istiyorum bir de demir damlası ve vitamin verdiler ya bize hiç içime sinmedi 2 gün kullandım bıraktım bunlar için danışacak bir dr lazım bana.
bulursan banada soyle :) bu arada benimkide kaka yapamaz oldu ya sikinti var bizdede. Hepsinin soyleyecegi ayni seyler ama. Simdi gittigim hastaneye yeni gelen doktora ayarladim randevuyu. Bakalim yarin adam gibi konusacakmi

Koyverme kendini hemn. Annesin sen Niye bozulacakmis ruh sağlığın. Kucakçılar işte Allah başka dert vermesin arkadaşım. Sen dediğim gibi dene. Hep onun göreceği yerde ol. Ona laf at şarkı söyle. Ana kucağı tarzı eşyalarını hep farklı yerlere koy degisiklik olsun onada.

Canım dördüncü aydan itibaren azalıyormuş kilo alımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…