- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.041
Valla 4 ay kontrolüne gittiğimizde bu kadar değildi yine huzursuzluk vardı doktor enfeksiyon belirtisi yok diş çıkma belirtisi yok dedi.belki enfeksiyon kuluçka aşamasındadır 15 güne belli olur diye saçmaladı ateş fln hiç olmadı allahtan. Ama son 3 4 gündür dayanılir gibi değil. Devamlı kucak eşime çok kızıyorum devamli kucağında gezdirdi şimdi çocuk yatmak bilmiyor
Moralim çok bozuk kızım hiç durmuyor kızlar çok yıprandım bişey yapmak istemiyorum şarkı söylemek bile istemiyorum ruh halim çok berbat
Bilmiyorumki canim herhalde 7, 7100 falan olsa gerek, gidemedik bugun doktoraHadi ya kaç kilo oldu seninki cnm. Ben yazliklari 9 12 ay aldim
Ufoda zor olur kapatirsin sogur yakarsın rahatsiz eder gecis donemi şimdi hastalik cok oluyor gecmis olsun pasaya yine sıkı giydir bence terlersede degistirirsin artıkBu yıl yaz gelmeyecek benim ev kuzeyde hic güneş girmiyor ev merkezi sistem kapatali bir ay oldu apartman camileri Allaha havale ediyorumufoyla isitiyorum o da havayı kurutuyor paşayı nasıl giydirecegimii şaşırdım bugün de oksuruyir sürekli gece terlemisti doktora goturecem
Gercekten gerek olsa deger dicemde bence hic gerek yok
Cnm devamli döndüruyorum bende dönence salincak oyun halısı ana Kucağı ama hep beni istiyor. Böyle yapmaya devam edicem ons dediğin gibi alışir.eskiden duruyordu mesela 40 dk dönencesinde dururdu. Anlamadım büyüdükçe daha zorlasiyorlar.inş bu dönemi atlatirim ruh sağlığımi bozmadanAurora benimki de öyleydi. Sadece emzirmek ve altını açmak için kucağımdan indirir olmuştum. En sonunda dedim bu iş böyle olmayacak ağlarsa ağlasın.
Gerçi yine kiyamadim tabi. Ama gün gün yavaş yavaş indirdim kucağımdan ağlatmadan evdeki malzemeleri kullanarak. 5dk Salıncağında oyaladim aldım. 10 dk ana kucaginda oyaladim aldım. Altını açınca bekledim baglamadim yatmayi öğrensin diye. Bunları yaparken hep konuştum oynattim tabi. Her gün bu süreleri arttirdim.
Şimdi artık salincaga pusete falan koyduğumda oynatmam gerekmiyor kendi kendine bakiniyor oyuncakla oynuyor. Tabi sonunda yine kucak istiyor ama en azından bana bişeyler yapabilecek kadar zaman tanıyor.
Sende bu şekilde bir dene istersen. Bir derdi yoksa tek derdi kucaksa kesin alışır o da yavaş yavaş durmaya.
Cok gecmis olsun...Acildeyiz rotateq 2 doz. Alerji yaptı
Her yeri kabardi cocugumun
bulursan banada soyle :) bu arada benimkide kaka yapamaz oldu yaŞu kaka mevzusu için danışmak istiyorum bir de demir damlası ve vitamin verdiler ya bize hiç içime sinmedi 2 gün kullandım bıraktım bunlar için danışacak bir dr lazım bana.
Bizi korkuttunuz. Iyi haberinizi bekliyoruz.Avil- antihistamil
ignesii yapildi
Avil- antihistamil
ignesii yapildi
Cnm devamli döndüruyorum bende dönence salincak oyun halısı ana Kucağı ama hep beni istiyor. Böyle yapmaya devam edicem ons dediğin gibi alışir.eskiden duruyordu mesela 40 dk dönencesinde dururdu. Anlamadım büyüdükçe daha zorlasiyorlar.inş bu dönemi atlatirim ruh sağlığımi bozmadan
Canım sorma sorma, benim kızımda doğumdan sonra yapılan testlerde Sağ kulak işitme testinden geçememişti. Doğdu doğalı onunla uğraşıyoruz. Sağ kulak duyuyor çok şükür ama %100 kapasite ile değil. Doğum yaptığım hastanede yapıldı ilk testler ve takip ama bir noktadan sonra devlete geçiyor iş, yani mecburen devlete sevk ediyorlar seni. Hani devletimiz çok önemser ya çocuklarımızı, basar parabenli ilaçları, yurtlarında kalan çocukcağızları tecavüzcülere teslim eder filan. Neyse el mahkum gittik bugün, taa 3 ay öncesinden randevu verilmişti, işitme testi yapılacak yine. Uykusuz getirin diyorlar, orada uyutmak için. Uykusuz götürdüm, uyuttum orada ama oradaki sağlık görevlisi karılar hahaha kikiki basıyorlar kahkahayı, çocuk sıçradı uyandı. Ben de uyardım "çocuk uyanıyor yalnız sessiz olur musunuz" diye. Oradan gıcık oldular bana. Ondan sonra başladılar tacize. Yok ben bu çocuğu uykusuz bırakmamışım, gece 2 de kaldıracakmışım efendim. Pardon da benim çocuğum normalde 3-4 saatlik uykusuz ile uyur en az 2,5 saat, ama sen orada car car car çene çalıp bağıra çağıra gülersen de uyanır yani. Ayrıca sana mı soracağım ben kendi çocuğumun düzenini, 4 aylık çocuk hiç 7 saat uykusuz durur mu ya, ben kendi bebeğimi biliyorum, hayatta durmaz. Herşeyi geçtim ağlaya ağlaya yıkar ortalığı, ne test yapılabilir ne de başka bir şey. Sonra bu uyuz karılardan biri bebeğimi uyuttum yeniden, geldi test yapıyor güya, elinde kaynar çay, bir elinde telefon WhatsApp tan yazışıyor. Ulan ben evde Wifi açmıyorum, kavga gürültü kopuyor yine de eşime televizyon açtırmıyorum çocuğa zararlı diye. Bir de öyle alışmışlar ki gelen cahil halkı azarlamaya, aşağılamaya, dişlerinin kesemeyeceği biri geldi mi iyice sıçıp sıvıyor gerizekalılar. Olaya bak şimdi, ben cevap veriyorum diye beni odadan çıkartmaya çalıştı, çıkmıyorum dedim. Güvenliği çağırın diyor, sen çağır ya kimi çağırıyorsan dedim, bak bakalım ben bir adım atacak mıyım bu odadan. Burayı başınıza yıkarım sizin dedim, bebeğimin yanından bir adım bile ayıramazsınız beni, siz kimi kandırıyorsunuz! Aaah ah, işte orada benim yerimde gariban bir kadıncağız olsa kadını odadan çıkaracaklar, bebeğine kafalarına göre muamele edecekler. Ben bırakayım bebeğimi orada sizin elinize ki kafasına kaynar çay dök, başının üzerinden WhatsApp Sohbeti yap değil mi? Gerizekalı karı! En sonunda baktı yemiyorum boş atıp dolu tutmalarını, kendi defoldu gitti Allahın cezası.
Ay Allah bu vicdansızların eline düşürmesin yavrularımızı, ne de bizleri arkadaşlar. Adam dövmek işten bile değil
Okurken gerildim yaşamışım gibi
Geçmiş olsun canım üzülme atlatırAcildeyiz rotateq 2 doz. Alerji yaptı
Geçmiş olsun Sur, inşallah tez zamanda atlatır MinnoşAcildeyiz rotateq 2 doz. Alerji yaptı
Canım dördüncü aydan itibaren azalıyormuş kilo alımlarıselam kızlar, mama içerken agzının kenarları kızarıyor
dün silmedim suyla
bugun kızarmıstı. size de oluyor mu?
bu arada 500 gr almıs sadece bu ay
yanılmamısım yani mama konusunda.. anneler hissedıyor gercekten
Geçmiş olsun canınmAcildeyiz rotateq 2 doz. Alerji yaptı
Acildeyiz rotateq 2 doz. Alerji yaptı
bugün mama verdim. bir de d vitamini başka bişi vermedımGeçmiş olsun... rotateq oldugundan eminler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?