- 16 Mayıs 2016
- 141
- 302
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.001
Doğru söylüyorsun, kendi kendine geçebiliyormuş zaten 1yaşına kadar.
Ya şiddet konusunu yanlış anlama, olay burada sağlık personeli ile ilgili diye hassasiyet göstermiş olabilirsin ama böyle bir öküzlük Migros ta kasa sırasında da olsa oradaki karıya saldırmak gelir içimden, kastım belli bir zümreye değil. Ama hastanelerde o gariban insanlara hayvan gibi davranıp zavallı egolarını tatmin etmeye çalışan o ezik insanlara az bile söylüyoruz, çünkü onların yaptığını oradaki profesör yapmıyor yani. Haksızlığa hiç tahammül edemem, Allah ta zaten aklımı mantığımı benden almasın çünkü tahammül ve tevazu bu ülkede istismar demek.
Ula hani yüzyılın yazı geliyordu, bu mevsimde bu hava ne Allah aşkınaÖffff saat 3 oldu hala gidemedim hastaneye. Yagmurda yagiyo zaten esim gelemezse bugun hayatta cikmam
aslinda ben sampuanlarinin icerigine bakiyodum ama kreme gectik ordan olsun tatlim :) simdi bi sampuanlarin iceriklerini incelerken bir kimyager edasiyla, ayagimda bebiyleseyi farkettim... Aslinda 3 asagi 5 yukari hepsi ayni. En az hangisinde yaziyosa onu almak lazim.
Evet ya bende 25 yasina kadar grip bile olmadim.. Rotamin ikinki dozunu yaptiracaktim bugun, hemde findigin 5.ayi doluyor kilosuna boyuna bi baktiralim diyodum. Gitmisken sacimada baktiracaktim ama hala cikamadikÖmrümüz hastanelerde geçer oldu yaaben bekarken grip bile olmazdim şimdi ne mastiti bitiyor ne demir eksikliği bilmemnesi. Birde bebikin işleri. .
Aşıya mı gidiyorsunuz?
Cocugun kisa kollulari daha giymeden ufaldiUla hani yüzyılın yazı geliyordu, bu mevsimde bu hava ne Allah aşkına
Eskidende pimpiriktimde bu kadar degil yaAynen cnm,hemen hemen hepsi ayni.. E cok kullanilan su bu olunca guvenip kullaniyoruz,napalim
Evet ya bende 25 yasina kadar grip bile olmadim.. Rotamin ikinki dozunu yaptiracaktim bugun, hemde findigin 5.ayi doluyor kilosuna boyuna bi baktiralim diyodum. Gitmisken sacimada baktiracaktim ama hala cikamadik
Canım sorma sorma, benim kızımda doğumdan sonra yapılan testlerde Sağ kulak işitme testinden geçememişti. Doğdu doğalı onunla uğraşıyoruz. Sağ kulak duyuyor çok şükür ama %100 kapasite ile değil. Doğum yaptığım hastanede yapıldı ilk testler ve takip ama bir noktadan sonra devlete geçiyor iş, yani mecburen devlete sevk ediyorlar seni. Hani devletimiz çok önemser ya çocuklarımızı, basar parabenli ilaçları, yurtlarında kalan çocukcağızları tecavüzcülere teslim eder filan. Neyse el mahkum gittik bugün, taa 3 ay öncesinden randevu verilmişti, işitme testi yapılacak yine. Uykusuz getirin diyorlar, orada uyutmak için. Uykusuz götürdüm, uyuttum orada ama oradaki sağlık görevlisi karılar hahaha kikiki basıyorlar kahkahayı, çocuk sıçradı uyandı. Ben de uyardım "çocuk uyanıyor yalnız sessiz olur musunuz" diye. Oradan gıcık oldular bana. Ondan sonra başladılar tacize. Yok ben bu çocuğu uykusuz bırakmamışım, gece 2 de kaldıracakmışım efendim. Pardon da benim çocuğum normalde 3-4 saatlik uykusuz ile uyur en az 2,5 saat, ama sen orada car car car çene çalıp bağıra çağıra gülersen de uyanır yani. Ayrıca sana mı soracağım ben kendi çocuğumun düzenini, 4 aylık çocuk hiç 7 saat uykusuz durur mu ya, ben kendi bebeğimi biliyorum, hayatta durmaz. Herşeyi geçtim ağlaya ağlaya yıkar ortalığı, ne test yapılabilir ne de başka bir şey. Sonra bu uyuz karılardan biri bebeğimi uyuttum yeniden, geldi test yapıyor güya, elinde kaynar çay, bir elinde telefon WhatsApp tan yazışıyor. Ulan ben evde Wifi açmıyorum, kavga gürültü kopuyor yine de eşime televizyon açtırmıyorum çocuğa zararlı diye. Bir de öyle alışmışlar ki gelen cahil halkı azarlamaya, aşağılamaya, dişlerinin kesemeyeceği biri geldi mi iyice sıçıp sıvıyor gerizekalılar. Olaya bak şimdi, ben cevap veriyorum diye beni odadan çıkartmaya çalıştı, çıkmıyorum dedim. Güvenliği çağırın diyor, sen çağır ya kimi çağırıyorsan dedim, bak bakalım ben bir adım atacak mıyım bu odadan. Burayı başınıza yıkarım sizin dedim, bebeğimin yanından bir adım bile ayıramazsınız beni, siz kimi kandırıyorsunuz! Aaah ah, işte orada benim yerimde gariban bir kadıncağız olsa kadını odadan çıkaracaklar, bebeğine kafalarına göre muamele edecekler. Ben bırakayım bebeğimi orada sizin elinize ki kafasına kaynar çay dök, başının üzerinden WhatsApp Sohbeti yap değil mi? Gerizekalı karı! En sonunda baktı yemiyorum boş atıp dolu tutmalarını, kendi defoldu gitti Allahın cezası.
Ay Allah bu vicdansızların eline düşürmesin yavrularımızı, ne de bizleri arkadaşlar. Adam dövmek işten bile değil yani!
bende bunu merak edıyordum, devam sütünün arkasında '' hiçbir şeyle karıstırmayınız'' yazıyor.selam kızlar.. teknik bir hatadan dolayı giremediydim
muhallebi tarifini isteyen olmuştu .. açıklıyorum
1 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 çay bardağı suyla cezvede pişirin
ılıyınca 3 kaşık kuru devam sütü koyun iyice karıştırın .. bu kadan
Kizlar merhabaa eski arkadaslarim artik giremiyorum buraya.umarim siz ve bebisleriniz iyidirrr.ben iki zilliyle ugrasiyorum.4,5 aylik olduk bizz.hepinizi öpuyoruz
Çok zor seni anlayabiliyorum her bebek farklı heralde cnm ya valla ne zaman düzelecek hiç bilmiyorumBenim de aynı canım hep kucakta olmak istiyor ve hiç yalnız duramıyor bezini atmaya gittiğim an hemen ağlıyor. Tam emmiyor göğsümde kalanları sağayım diyorum durmadığı için onu da yapmıyorum sütüm azaldı hep kucağımda paşam.
Bilmiyorum kurşun mu dokturtsem? Artık ne yapacağımı bilemedimNiye durmuyo seninki ya
Ne demek bebegin başında kaynar cay ya nasil sinirlendim Allahin cezalari kendi çocuğuna yapılsa ne yaparlar acaba, sanki bu çocukları yolda buldukCanım sorma sorma, benim kızımda doğumdan sonra yapılan testlerde Sağ kulak işitme testinden geçememişti. Doğdu doğalı onunla uğraşıyoruz. Sağ kulak duyuyor çok şükür ama %100 kapasite ile değil. Doğum yaptığım hastanede yapıldı ilk testler ve takip ama bir noktadan sonra devlete geçiyor iş, yani mecburen devlete sevk ediyorlar seni. Hani devletimiz çok önemser ya çocuklarımızı, basar parabenli ilaçları, yurtlarında kalan çocukcağızları tecavüzcülere teslim eder filan. Neyse el mahkum gittik bugün, taa 3 ay öncesinden randevu verilmişti, işitme testi yapılacak yine. Uykusuz getirin diyorlar, orada uyutmak için. Uykusuz götürdüm, uyuttum orada ama oradaki sağlık görevlisi karılar hahaha kikiki basıyorlar kahkahayı, çocuk sıçradı uyandı. Ben de uyardım "çocuk uyanıyor yalnız sessiz olur musunuz" diye. Oradan gıcık oldular bana. Ondan sonra başladılar tacize. Yok ben bu çocuğu uykusuz bırakmamışım, gece 2 de kaldıracakmışım efendim. Pardon da benim çocuğum normalde 3-4 saatlik uykusuz ile uyur en az 2,5 saat, ama sen orada car car car çene çalıp bağıra çağıra gülersen de uyanır yani. Ayrıca sana mı soracağım ben kendi çocuğumun düzenini, 4 aylık çocuk hiç 7 saat uykusuz durur mu ya, ben kendi bebeğimi biliyorum, hayatta durmaz. Herşeyi geçtim ağlaya ağlaya yıkar ortalığı, ne test yapılabilir ne de başka bir şey. Sonra bu uyuz karılardan biri bebeğimi uyuttum yeniden, geldi test yapıyor güya, elinde kaynar çay, bir elinde telefon WhatsApp tan yazışıyor. Ulan ben evde Wifi açmıyorum, kavga gürültü kopuyor yine de eşime televizyon açtırmıyorum çocuğa zararlı diye. Bir de öyle alışmışlar ki gelen cahil halkı azarlamaya, aşağılamaya, dişlerinin kesemeyeceği biri geldi mi iyice sıçıp sıvıyor gerizekalılar. Olaya bak şimdi, ben cevap veriyorum diye beni odadan çıkartmaya çalıştı, çıkmıyorum dedim. Güvenliği çağırın diyor, sen çağır ya kimi çağırıyorsan dedim, bak bakalım ben bir adım atacak mıyım bu odadan. Burayı başınıza yıkarım sizin dedim, bebeğimin yanından bir adım bile ayıramazsınız beni, siz kimi kandırıyorsunuz! Aaah ah, işte orada benim yerimde gariban bir kadıncağız olsa kadını odadan çıkaracaklar, bebeğine kafalarına göre muamele edecekler. Ben bırakayım bebeğimi orada sizin elinize ki kafasına kaynar çay dök, başının üzerinden WhatsApp Sohbeti yap değil mi? Gerizekalı karı! En sonunda baktı yemiyorum boş atıp dolu tutmalarını, kendi defoldu gitti Allahın cezası.
Ay Allah bu vicdansızların eline düşürmesin yavrularımızı, ne de bizleri arkadaşlar. Adam dövmek işten bile değil yani!
Aynen biesuru yazlık alışverişi yaptık öğlen ev sıcak diye giydirdim o da zorla baktım ki küçülmüş daracık geldiCocugun kisa kollulari daha giymeden ufaldi
Cnm 500 gr 5. Ay için gayet iyi bence giderek azalacak ztnselam kızlar, mama içerken agzının kenarları kızarıyor
dün silmedim suyla
bugun kızarmıstı. size de oluyor mu?
bu arada 500 gr almıs sadece bu ay
yanılmamısım yani mama konusunda.. anneler hissedıyor gercekten
Canım huy yapıyorlar benim pasa da yaklaşık bir aydır boyle cani isterse emiyor istemezse ayağa kalkiyirum yatarak emziriyorum her yolu deniyorum biberona alıştırma canım biraz uğraş almazsa öyle verirsinKızlar oğlum gece ve sabh güzel emiyo 2gündür bu saatlerde baağırıyo tutmuyo göğsümü süt sağıp biberonla verdim içti bırakıyomu emmeyi yoksa çok düşkündü memeye aslında
aç kaldı diye verdim ya korktum valla inşallah bırakmazlarCanım huy yapıyorlar benim pasa da yaklaşık bir aydır boyle cani isterse emiyor istemezse ayağa kalkiyirum yatarak emziriyorum her yolu deniyorum biberona alıştırma canım biraz uğraş almazsa öyle verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?