2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İşini sevmeyen insan heryerde aını vermicem ama anlarsınız zaten A hastanesine gidiyorum muayne ücreti 390 tl ama hasta kabul deskindeki kızlar dünyaları ben yarattım edasında yüzüme bile bakmadan cevap veriyor. Bende kusura bakmasınlar hakettikleri şekilde davranmak zorunda kalıyorum. Bana bir gelene ben bin giderim

Aynen cnm,hemen hemen hepsi ayni.. E cok kullanilan su bu olunca guvenip kullaniyoruz,napalim

Ömrümüz hastanelerde geçer oldu yaa ben bekarken grip bile olmazdim şimdi ne mastiti bitiyor ne demir eksikliği bilmemnesi. Birde bebikin işleri. .
Aşıya mı gidiyorsunuz?
Evet ya bende 25 yasina kadar grip bile olmadim.. Rotamin ikinki dozunu yaptiracaktim bugun, hemde findigin 5.ayi doluyor kilosuna boyuna bi baktiralim diyodum. Gitmisken sacimada baktiracaktim ama hala cikamadik

Evet ya bende 25 yasina kadar grip bile olmadim.. Rotamin ikinki dozunu yaptiracaktim bugun, hemde findigin 5.ayi doluyor kilosuna boyuna bi baktiralim diyodum. Gitmisken sacimada baktiracaktim ama hala cikamadik

Bende saçıma baktirayim dedim 10 gun once. O gün bugün hastanelerde geziyorum
fındık rahat atlatır inşallah rotayi

Geçmiş olsun canım
sıkma canını diycem ama gerçekten çok sinir bozucu
yani insanı azarlamaya o kadar alışmışlar ki insanlarda ses çıkarmıyor tabi karşılarında dişli birini görünce de güvenliği çağırırmış terbiyesiz ya
sen kimsin de anneyi bebeğinden ayırıyorsun
şikayet etseydin başhekimliğe

bende bunu merak edıyordum, devam sütünün arkasında '' hiçbir şeyle karıstırmayınız'' yazıyor.

Çok zor seni anlayabiliyorum her bebek farklı heralde cnm ya valla ne zaman düzelecek hiç bilmiyorum

Ne demek bebegin başında kaynar cay ya nasil sinirlendim Allahin cezalari kendi çocuğuna yapılsa ne yaparlar acaba, sanki bu çocukları yolda bulduk

Kızlar oğlum gece ve sabh güzel emiyo 2gündür bu saatlerde baağırıyo tutmuyo göğsümü süt sağıp biberonla verdim içti bırakıyomu emmeyi yoksa çok düşkündü memeye aslında

Kızlar oğlum gece ve sabh güzel emiyo 2gündür bu saatlerde baağırıyo tutmuyo göğsümü süt sağıp biberonla verdim içti bırakıyomu emmeyi yoksa çok düşkündü memeye aslında
Canım huy yapıyorlar benim pasa da yaklaşık bir aydır boyle cani isterse emiyor istemezse ayağa kalkiyirum yatarak emziriyorum her yolu deniyorum biberona alıştırma canım biraz uğraş almazsa öyle verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…