2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Paşam oksuruyir kivraniyor yavrum ya usutmus kaka yaptı yeşil ve su gibi uyuyamiyor ayağına sıcak su koydum karnına sırtına havlu koydum nasıl geçecek bu öksürük off benim de pilim bitti bogazim yaniyor uykusuz yorgun bekliyorum başında

Ya bu gıcıklı kuru öksürük nası geçer ya uyutmuyo oğlan uyancak bıktım be 3-4 gündür
Canim bende olmstu bi kere aylarca gecmedi hatta bide kusuyodm oksurmekten 6 kilo vermstm bi doktor sabah biraz tereyag erit icinede biraz pekmez katip ac karninaa ic demsti igrenc bi tadi var ama gecrmsti

Ben babasına verdim de noldu. Icerden bangir bangir müzik sesi. Birlikte gobek atiyorlar. Yine uyuyamadim
Dün gece bizim kız devamli memedeydi emzik almadığına emzik görevini benim göğüsler üstleniyor haliyle. Devamlı kalkıp Beşikten alıp emziriyorum bırakıyorum tekrar alıyorum bazen yarım saat yatakta yatarak emziriyorum fln. Eşim sabah demesin mi hiç uyuyamadim diye ee yuh yani dedim çocuk uyanmasin diye nerdeyse üstsüz yatcam anında memeyle kavuşsun diye.ah ahh.

Ay onlar hiç uyuyamaz zaten. Kükreme sesi de gomşudan geliyi zatii

Oturuyorsaniz süper bişey bence düşün bide oturmayanlar kucak isteyip ayakta dolastiranlar var

Bizimki de arada şımarıyo öyle yani çoğunlukla. Bugün insaflıydı. Gezmelere gitcez ya o yüzden fazla yüklenmedi heralde Ay kafam harbi sepet. Nasıl alışveriş yapcaksak böyle

Ben babasına verdim de noldu. Icerden bangir bangir müzik sesi. Birlikte gobek atiyorlar. Yine uyuyamadim

O da iyiymiş

Üniversiteyi bitirince işe başlayınca evlenince falan değil anne olunca gerçekten tam olarak hayata atılıyo insan sorumluluk ne demek asıl şimdi öğreniyo ve gerçekten birini kendinden çok düşünmenin ne olduğunu..

Kafalar sepet

Babası geldi kaffaltı bile yapamadık doğru dürüst ulen koltuğuna yatırıyos dötüne diken batmış gibi çığlık atıyo ne yediğimizi bildik ne içtiğimizi.
Şimdi sırayla banyo yapacüükk gesmelere gidecüükk aç bilaçç yorguuunn

İshal devam ederse doktoragötür, salgın varmış. Ben niraz geç götürdüm de geçer diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…