- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.461
Öksürük uyutmuyo gıcık ve sanki balgam gibi bişide var..of yahadi sen uyu
Eki Görüntüle 1839379 şimdi sizi dusundugumde
6 da uyaniyor. 10 da ayakta sallanma basliyorKızlar bebekleriniz sabah kaçta uyanıyor ve kaç saat sonra geri uyuyor?
Hepsi ayni saatte kalkiyo heralde anlasipBirinin icine bugun de goril kacmis. Uyumak istiyom
Canim bende olmstu bi kere aylarca gecmedi hatta bide kusuyodm oksurmekten 6 kilo vermstm bi doktor sabah biraz tereyag erit icinede biraz pekmez katip ac karninaa ic demsti igrenc bi tadi var ama gecrmstiYa bu gıcıklı kuru öksürük nası geçer yauyutmuyo oğlan uyancak bıktım be 3-4 gündür
Hahaha bizimki de atletico alsın istiyordu aynenBizimki real madritin almasına pek üzülmüş. Sebep ? Yazık atletico hiç almamıştı. Asıl sebep ? Pepe drogba yı sakatlamıştı onun yüzünden 6 gol yedik onun takımının almasını istemiyodum..
Oturuyorsaniz süper bişey bence düşün bide oturmayanlar kucak isteyip ayakta dolastiranlar var7 den beri oturuyoruz
Babasına verip uyumak vardı onu da annem çağırdı.. Ay kafam sepet..
7 den beri oturuyoruz
Babasına verip uyumak vardı onu da annem çağırdı.. Ay kafam sepet..
Dün gece bizim kız devamli memedeydi emzik almadığına emzik görevini benim göğüsler üstleniyor haliyle. Devamlı kalkıp Beşikten alıp emziriyorum bırakıyorum tekrar alıyorum bazen yarım saat yatakta yatarak emziriyorum fln. Eşim sabah demesin mi hiç uyuyamadim diye ee yuh yani dedim çocuk uyanmasin diye nerdeyse üstsüz yatcam anında memeyle kavuşsun diye.ah ahh.Ben babasına verdim de noldu. Icerden bangir bangir müzik sesi. Birlikte gobek atiyorlar. Yine uyuyamadim
Dün gece bizim kız devamli memedeydi emzik almadığına emzik görevini benim göğüsler üstleniyor haliyle. Devamlı kalkıp Beşikten alıp emziriyorum bırakıyorum tekrar alıyorum bazen yarım saat yatakta yatarak emziriyorum fln. Eşim sabah demesin mi hiç uyuyamadim diye ee yuh yani dedim çocuk uyanmasin diye nerdeyse üstsüz yatcam anında memeyle kavuşsun diye.ah ahh.
Oturuyorsaniz süper bişey bence düşün bide oturmayanlar kucak isteyip ayakta dolastiranlar var
Ben babasına verdim de noldu. Icerden bangir bangir müzik sesi. Birlikte gobek atiyorlar. Yine uyuyamadim
Herkese mutlu pazarlar kızlar. Anneme demiştim ki bir daha ne zaman kafamı yastığa koyup bişey düşünmeden uyuycam ve istediğim zaman kalkıcam diye o da bana artık hiçbir zaman dedi.bak ben hala seni düşünüyorum senin yanındayım dedi.Kıssadan hisse
Kafalar sepetBizimki de arada şımarıyo öyle yani çoğunlukla. Bugün insaflıydı. Gezmelere gitcez ya o yüzden fazla yüklenmedi heraldeAy kafam harbi sepet. Nasıl alışveriş yapcaksak böyle
O da iyiymiş
Üniversiteyi bitirince işe başlayınca evlenince falan değil anne olunca gerçekten tam olarak hayata atılıyo insan sorumluluk ne demek asıl şimdi öğreniyo ve gerçekten birini kendinden çok düşünmenin ne olduğunu..
İshal devam ederse doktoragötür, salgın varmış. Ben niraz geç götürdüm de geçer diye :/Paşam oksuruyir kivraniyor yavrum ya usutmus kaka yaptı yeşil ve su gibi uyuyamiyorayağına sıcak su koydum karnına sırtına havlu koydum nasıl geçecek bu öksürük off benim de pilim bitti bogazim yaniyor uykusuz yorgun bekliyorum başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?