- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #87.501
Disten canimKizlar benim oglan alt dudagini emiyo yaa ne zamandr ay cok tatli oluyo o dudak
Hadi ya bide tukuruyo bu sipa cikacaksa ciksn su disDisten canim
Cnm sen hala denemedin mi al bi paket kaşık maması yap nolacak denemeken zarar gelmez birsey olmazBenimki iki aydır biberonu reddediyokaşık manasını kendim hazırlasam hazıra göre daha mı sağlıklı olur karar veremedim.
Maşallah ya bizim zili 5 dk durmazBütün evi temizledim hatta halılari bile fircaladim..
Eymen e bakan kimse yok bu arada
Su an yorgunluk kahvemi iciyorum vu satirlarimi yazarken
Kac aylik disi cikti. Soylemistik biri daha sordu sanirim sen miydin. 3 ay bitince basladik biz destekle oturmayaBizim alttaki iki dişimiz çıktı
Sünnet olalı da beş gün oldu
Ama geç bile kaldığımı anladım sünnet için
Şimdiki aklım olsa doğar doğmaz yaptırırdım
Çünkü şimdi ayakları hiç durmuyor ve yan dönüyo sürekli
Oturma konusunu sormuştum ama kimse yazmadı
Kanepeye destekli oturtan varmı
Sunnet icin hayirli olsunKac aylik disi cikti. Soylemistik biri daha sordu sanirim sen miydin. 3 ay bitince basladik biz destekle oturmaya
Kendin yapabiliyorsan yap tabiiCnm sen hala denemedin mi al bi paket kaşık maması yap nolacak denemeken zarar gelmez birsey olmaz
Bizim alttaki iki dişimiz çıktı
Cnm sen hala denemedin mi al bi paket kaşık maması yap nolacak denemeken zarar gelmez birsey olmaz
Kendin yapabiliyorsan yap tabii
Kac aylikti seninki
Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ancak okumaya vakit bulabildim. Madela swing için güzel yorumlar okumuştum ama tam boşaltmıyor demişsin canım. Demek ki araştırmaya devamCanım öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Ben tavsıye olarak değil kullandıklarımın olumlu olumsuz yönlerını söyleyım. Herüründen aynı memnuniyeti alamayabiliriz. Bi de bazı şeyler bebişlerimizin keyfine bağlı.
Ben park yatak chicco aldım. İçine yatak almadım. Peluş battaniye üstüne çarşaf koydum. Ağırluk olmasın diye. Masrafada gerrk olmadı. Diğer baktığım park yatakların kumaşı naylon gibiydi ses yapmasın dıye chicco tercıh yaptım. Ama daha ucuza başka marka alabilirsin ben çok mağaza gezemedim. Her mıdeli yoktu.
Ateş ölçer hastanelerde braun marka kullanılıyor. Braun aldım kulaktan ölçer. Alından ölçerler var ama doğru ölçmüyor. Yüksek ölçüyor. Çok güvenemedim.
Süt sağma makinesi ilk gün gerekli değil. Herkese gerek var mı bilmiyorum yada işe başlayacaksan al. Bana lazım oldu. Ben önceden almıştım. Gece mastıt oldu göğsüm iyi ki almışım dedim. Elektrikli aldım. Madela swing ama tam boşaltmıyor gibi tam anlamadım manuel mı alsam dıye dusunuyorum sütüm iyice azaldı çünkü.
Emzik slıkon aldım. Diğerini sevmiyorum. Eriyebiliyormuş. Slikonu kaynatıyorum. Avent aldım. 3 ayda bir yenilenmesi gerekiyor emziğin.
Biberon avent aldım. Cam kullanıyorum sağlık açısından. Gaz önleyici. Mama kullandığım için avetin ağzı geniş rahat oluyor. Madela calma biberon süt sağma makinesinde vardı. Uç kısmı değişik içemedi birde çejtikçe geliyor avette öyle ama madela gibi değil. bayağı güçlü çekmen gerekiyor sevmedi belki avente alıştı. Dr brawn bende bi ara düşündüm ama tam hepsı gaz gıdermıyor bide içindeki aparatları çıkar yıka zor geldi. Avente alıştı içmez diye almadım. 3 ayı da atlattık zaten. Diğer markayı ilkkez duyuyorum.
Senin gorumceyi gordumBirazdan oglan evine gitcez ahahaha
5. Ayi doldu. Bugun babasi benden habersiz oturttmus bide fotografini cekmis, ben kucagimda oturtmaya yeni basladim.Bizim alttaki iki dişimiz çıktı
Benimkinin dördüncü ayı bitti ama oturtmuyorum ben hiç canımBizim alttaki iki dişimiz çıktı
Ben bugun yine ilk defa avm ye soktum kizi. E bebege ugramam gerekiyodu cikmisken gideyim dedim bi yarim saat gezdi avm yi. Heryer cok ilgisini cekti :)Biz de avm yi kapattık eve dönüyoruz
Ama yarın aşımız var
Çok karmaşık duygular içerisindeyim
Kismetin kapanir bakSenin gorumceyi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?