2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim alttaki iki dişimiz çıktı
Sünnet olalı da beş gün oldu
Ama geç bile kaldığımı anladım sünnet için
Şimdiki aklım olsa doğar doğmaz yaptırırdım
Çünkü şimdi ayakları hiç durmuyor ve yan dönüyo sürekli
Oturma konusunu sormuştum ama kimse yazmadı
Kanepeye destekli oturtan varmı

Kac aylik disi cikti. Soylemistik biri daha sordu sanirim sen miydin. 3 ay bitince basladik biz destekle oturmaya

Gözünüz aydın
Benimki dört buçuk aylık hemen hemen dört aylık olduğundan beri kucağımda oturtuyorum. Zaten oturuyorsak başka türlü tutamiyoruz artık. Uzadilar sonuçta. Kundaklik bebek degillerki kucakta yatiralim. Dru da sadece kucakta oturtun ama uzun değil dedi. Koltuga falan tek oturtmak beline baskı yaparmış.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ancak okumaya vakit bulabildim. Madela swing için güzel yorumlar okumuştum ama tam boşaltmıyor demişsin canım. Demek ki araştırmaya devam Madelanın biberonu içinde anne memesine en yakın biberon olduğunu duymuştum. Yani bebek biberonla içse bile tekrar anne memesini de emiyormuş. Canım senin bebeğin avent kullanmasına rağmen memeyi de emiyor mu.

M MazeGuase06 duy bunları

biz hala 8 saatte ev süpürelim..

Hıh nolmuş benim süpürkemşn çırpıcı aparatı var bi kerem halı fırçalamak zorunda kalmıyorum hem de fırçalıyo hem de kabartıyo süpürkem. Hem de ben de heeerrr yerlerimi temisledim gardrop içlerine kadar. Sadece mutfak dolaplarına giremedim napim.
Dolap içlerine girmek eymentaa nın uzmanlık alanı Pembedon5

5. Ayi doldu. Bugun babasi benden habersiz oturttmus bide fotografini cekmis, ben kucagimda oturtmaya yeni basladim.

Benimkinin dördüncü ayı bitti ama oturtmuyorum ben hiç canım

Bizimki 4 buçuk aylık 3 buçuk aylık olduğundan beri sürekli oturmaya ayağa kalkmaya çalışıyodu çok çabalıyodu ben de dayanamıyodum arada oturtuyodum kaldırıyodum. 4 aylık olduğunda dr a sordum destekli oturtabilirsin artık problem olmaz dedi. Oturtuyorum ben de ellerinden tutuyorum oturuyo ayağa kalkıyo. Zaten zaptedemiyorum ki yattığı yerden nerdeyse yarıya kadar kaldırıyo kendini. Eli ayağı hiç durmuyo. Bacaklar sürekli hareket halindebi de kendini kaldırma çalışmaları işte.. Dötü kurtlu bunun napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…